Sütlü Kakao

Hala dinleme fırsatım olmadı onları ama çok sevdiğim abim murat kardeşim olduğu için hiç kuşkum yok ki eğlencelidirler.Başarılar dilerim
 
Çok sağolun.
Umarım herkes iyidir ve işler yolundadır.

Şu anda keyfim yerinde.
Onbaşı olmuşum. Şafak da 120. Daha ne isterim ki...
Hepinizi öpüyorum :)

MG
 
selamlar, gitar kadrosundaki boşluğu doldurduğum halde hiç yazmadım buraya hala :) sevgili Murat en kısa zamanda tezkeresini alır diye duacıyız hepimiz :)

Vokalde de Kedi grubundan tanıdığımız Emre ile şu an Kakao devam ediyor ve eğleniyoruz bolca :) dinlemeyen görmeyen kaldıysa eğer, bu gece Kakao Overall'da sahne alacak mutlaka bekliyoruz herkesi.

sevgiler.
 
resim001ya4.jpg


16. Mekanize Tugay Komutanlığı Diyarbakır Bilgekışla'da yazıcı görevine atanan Murat GÜLERSOY abimizin , gitaristimizin ilk fotoğrafı..

Hayırlı Teskereler Murat Abi
 
Yukarıdaki arkadaşlara çok selam ve sevgilerimi gönderiyorum.
Geri sayım devam ediyor. 109 kaldı.
Özledim herkesi.

Sevgiler
P.Onb.MG
 
kakao-afis_5_k2.jpg


Bizi hala dinlemeyen kaldı mııı :eek: ?

Salı akşamı Overall'a gelmeyen kaldı mıııı 8O ?

filipss, en kısa zamanda yeziyle bekliyoruz, galiba bi siz kalmışsınız :p
 
Ben gelemedim ya sabahın 7 sinde dersim var üzgünüm efenim.İnsan sormadan edemiyor neden uyumak zorundayız?Gönül istiyor sabah 5 e kadar alkol iç 6 ya kadar çorba iç sonra hiçbirşey olmamış gibi okula git peah.
 
saat 03:48 bende daha yeni geldim çorba da yok :D neyse bu akşam yani çarşamba saat 20:00 suularında konur sokak daki çizmeli kedi isimli barda sahne alıyoruz haberiniz ola bak bu erken saat işte bekleriz iş güç ders sahibi arkadaşlarımızı :)
 
dün gece olay mahalinde bizzat bulundum. keyifli bi grupmuşsunuz vesselam. daha keyifli günlerde, daha kalabalık ve eğlenceli kitlelere çalıyor olmak dileğiyle sevgilerimi şeederim. görüşmek üzere derim bi'de...
 
Geri
Üst