Tansiyon 12.8

bence imaj konusunda biraz daha destege ihtiyacı var tansiyonun he ama tabi amaçları (ki oyle tahmın edıyorum sadece muzık yapmak muzıkle bır yrlere gelmekse gerek duyamayabılırler ama sankım bıraz daha hırcın bir görunuse burunseler daha hoş olabılır)
 
İşte bu yeni nesil böyle müziğe bakmaz dinlediği grupların üyelerinin tipine bakar :) Herşeyi de görüntüyle özdeşleştirir "Üyeleri tikky olan grup buu ooowww" :eek: :eek: 8O Evet gitarist kot pantolon yerine damalı pantolon giyse daha güzel akor basar :) Aman da Tanrım..

Şu an gözüme herşey 4 4lük geliyo eksik fazla nedir ayırt edemiyorum. Bu bütün hiç bozulmasın emi :p

02.jpg


Tansiyon Fan olmak başkadır..
 
ikili anlamsız tartışmaların devamı dahilinde kullanıcılar siteden uzaklaştırılacaktır . . .
alakasız mesajlar silinmiştir . . .
 
hep forumda üst sıralarda gördüğüm için arada sırada açıp bakıyorum buraya fakat henüz grup hakkında doğru dürüst bir fikir edinemedim. tansiyon ne tarz çalar? cover grubu mudur, beste mdir, ikisi midir? ne tarz çalar??
turkrock taki forumların çoğu neyazık ki amacının çok dışında kullanılmaya başladı. forumlar bence grupların kendilerini tanıttığı, çalacağı yerleri anons ettiği ve gelip dinleyenlerin müzik hakkında yorum yaptığı bir araç olarak kullanılmalıdır.
benim burda gördüğüm ise bir kaç taraftarın(destekçinin) yorum yapan insanlara (haklı ya da haksız bilmiyorum çünkü grubu tanımıyorum) karşı atağa geçmesi ve sonuçta olayın mahalle kavgasına dönüşmesi..
turkrock amatör gruplara kendini tanıtmaları için fırsat sunuyor ve benim gördüğüm bu fırsatın bazı insanlar tarafından çocukça!!!! harcandığıdır
 
serhat ın arkasından sarkan siyah beyaz cizqili seyi
bi yerden hatırlıyorum ama tanrım konya konseri
tahminimden daha süpermis sanırım basarılarınızın
bir yeniside barakada olucak eminim..


tansiyon 12.8 <3
 
Öncelikle Tansiyon 12.8 Grubunu Konya Seyircisine Karşı Ankaralı Bir Grup Olarak Görmek Bana İnanın Çok Güzel Bir Haz Verdi...

Çekilen Klibinizde Amatör Kamera Olduğundan Yeterli Sound Yok Açıkcası Ama Yorum Yapılması Gerekirse Tarzınıza Ait Besteniz Piyasada Tutacağa Benziyor...

Başarılar Tansiyon 12.8 Yolunuz Açık Olsun...
 
Olaya yeni bir boyut kazandırıyorum.
Tansiyon 12.8 emocore yapmalı mı yapmamalı mı..
:p Lütfen..
Fatih'im yine bi iki tvin parçalar kendimizden geçeriz.. :eek:
Özledim konser istiyorum 8O
 
oha ya bi gidin. emo emo emo cebinde para olsa da gidip artislik uğruna sinyal yapan insanlar... tansiyonun tarzı çok iyi. değişmesini istemem. grupta çağrı, atakan falan giyimleri tiki olarak görüyorsun ama bunu kafaya takanlar zaten izlemesin grubu.
 
anarquista demiş ki:
oha ya bi gidin. emo emo emo cebinde para olsa da gidip artislik uğruna sinyal yapan insanlar... tansiyonun tarzı çok iyi. değişmesini istemem. grupta çağrı, atakan falan giyimleri tiki olarak görüyorsun ama bunu kafaya takanlar zaten izlemesin grubu.

1. Oha ya bi gidin?
2. Emo o sandığın şey değil.
3. Sinyal yapılmaz çekilir.
4. Emo olayı grupla aramızda 1 espridir.
5. Çağrıyı Atakanı tiki olarak görmüyorum bunu kafaya takana takarım.
6. Evet Tansiyonun tarzı çok iyi. Haklısın.
Konser istiyorumm.
 
Geri
Üst