Cem Köksal

rashid demiş ki:
Türkçe şarkı bence de çok güzel olmuş. Klibi de çok güzel. O çizgide bir albüm yaparsa da bence gayet güzel olur. Bir de gitarist programı röportajında geçen ay iki ayrı albüm yapabileceğinden bahsediyordu.

Konserlerine gelmeyenler de çok şey kaçırdı diye düşünüyorum. Ben İzmir konserini seyretme şansını yakaladım. Gerçekten ekip olarak o "taptığımız" yabancı gruplar kalitesindeydiler. Sahne duruşu, enstrüman performansları ve soundları çok çok iyiydi. Bir de hepsi sıcak kanlı ve mütevazi insanlar. Bütün isteyenleri kulise aldılar sohbet edip imza, pena falan verdiler.

Evet cem sahneye oldukça yakışıyor yanısırada gerçekten mütevazi bir çizgisi var ilk bakıldığında anlaşılıyor zaten bu yönleri...
 
_beat_ demiş ki:
Eskişehir'e henüz gelmedi.Konserlerdeki kadro albümle aynı mı?


Aynı değil. Basları yanılmıyorsam Cem Köksal çalmıştı albümde. Ancak artık kadroda eski Whiskey basçısı var. Adını unuttum yalnız elemanın :)
En sevdiğim whiskey basçısıydı ama ;)
Ateş Suyunda falan da çalmıştı...
?????
 
Valla hatırlamıyorum ne yalan söyleyeyim :)

Whiskey konserlerinde kendi başına sololar atardı. En azından o yıllarda rock markette öyle izlerdik.
Karizmatik adamdı da "Yak Bizi" sonrasında ayrılmıştı.
 
Çağatay Ateş cidden çok iyi basçı. Ayrıca Cem'e sahnede çok iyi eşlik ediyor. Atışıp duruyorlar. Sahnesi kuvvetli bir abimiz.

Klavyelerde Koray Alarslan var. Battlorn grubundan ama onlar dağıldı galiba. O da çok iyi müzisyen. Sololarda Cem'le karşılıklı uçuyorlar.
 
Vay be Çağatay var ha? Ben de epey tutarım kendisini,albümlerde de iyiydi..Rock Maket'te de iyiydi..

Koray Alarslan'ı tanımıyorum..Battlorn duyar dururum ama hiç dinleme fırsatım olmadı..

Konser performansı nasıl peki,izleyen arkadaşların yorumlarını alalım..
 
cem köksalı ne teknik olarak nede armoni olarak malmsteen gibi çalabilmesi için heralde bi 5-10 sene çok sıkı çalışması gerek.ki gene olabileceğini sanmam.şu an türkiyenin en iyi gitaristi olabilir ancak dünyada ilk 1000 e girermi ben pek sanmam.

ama parçaları keyifsiz mi kesinlikle değil.yanlış anlaşılmasın ama devamlı malmsteen kopyası denilince sanki ikisi aynı ayardaymış havası yaratılıyor.ama cem fazla üzülmesin malmsteen,paul gilbert gibi çalan adam zaten yok.
 
adam hürriyette kendini virtüöz olarak tanımladı ya.
doğru aslında yerli gitaristlerle kıyaslandığında virtüöz denebilir.cem kardeşim far beyond the sun ı
çal sana harbi virtüöz deyim.
 
Daha 2000 senesinde YMP diye bir grupla seyretmiştim ve çok sonra onun Cem Köksal olduğunu öğrenmiştim. Far Beyond the Sun, My Ressurection vs. çalmıştı. Herkes (ben de dahil) mal gibi gözlerimiz açık izlemiştik, nereden çıktı bu adam diye...

Ben de gördüm röportajı da, öyle bir şey yazmıyor :?:
 
far beyon the sun ı bende çalıyorum ama nasıl çaldığımı bi görseniz.bence çalabiliyorsa sitesine video olarak eklesin.bi görelim nasıl çalıyor.konserde o gürültüde,uğultuda bende çalsam görüntüye bakıp oha dersiniz.
 
Eğer çalamayacağından şüphe eden varsa kendi sitesi üzerinden indirilebilen "gitarist" adlı radyo programının Köksallısı var.
Bu programın sonunda malmsteen şarkısı üzrine aynen çalıyordu Cem. Çok da başarılı idi.
 
evet arkadaslar bir turk malmsteen i olarak degerlendirilebilir zira oledir ama gercekten yabancı gruplar kalitesine ulasmıs bir muzisyendir profesyonel bi grupla calısmaktadadır ve parcaları bana kalırsa cok iyidir mukemmel demek icin onu g-3 te gormemiz lazım mukemmel olmazsada bir turk icin zoru basardı ve SET ME FREE gibi melodik bi sarkı yarattı umarım hep bole olur
 
Çok baba haber...

Cem Köksal, Mayıs ayı içerisinde toplam 12 şehiri kapsayan, Türkiye'nin en prestijli organizasyonlarından biri olan Coca-Cola Sound Wave Üniversite Turu'nda sahne alacak!! Konser tarihleri ve yerleri:

Antalya Akdeniz
02 Mayıs 2005 Pazartesi

Eskişehir Anadolu
05 Mayıs 2005 Perşembe

Kayseri Erciyes
07 Mayıs 2005 Cumartesi

Adana Çukurova
09 Mayıs 2005 Pazartesi

Konya Selçuk
10 Mayıs 2005 Salı

Bursa Uludağ
12 Mayıs 2005 Perşembe

Balıkesir
13 Mayıs 2005 Cuma

Trakya
16 Mayıs 2005 Pazartesi

Trabzon KTÜ
18 Mayıs 2005 Çarşamba

Erzurum Atatürk
19 Mayıs 2005 Perşembe

Malatya İnönü
21 Mayıs 2005 Cumartesi

Maltepe Üniversitesi
27 Mayıs 2005 Cuma

Kaynak: www.cemkoksal.com
 
süper bi müzik adamı bu tartışılırmı bilinmez! ama size duyduğum ve gördüğüm bi haberi vermek istiyorum...kendisi ``sinemis candemir`` le beraber...yorum sizin :)
 
Geri
Üst