Gitarıma Yaptığım Modifiye Ve Eklemek Istedikleriniz

Oyle bir projem var @Grundar, teker teker olculeri ile birlikte girip ne fark vardir, nedir kim ne zaman uretilmistir, hangisi birbirinin yuvasina sigar, Floyd Rose ile olan farkliliklari vs...Bu aslinda epeyce onemli konu, saglikli bilgi de pek yok. Ozellikle original edge tremolo`nun bazi basit detaylarini bilmek sahte gitarlara karsi aduket (Hadouken) cekmeye yarayabiliyor. Bilhassa Jemlerde. Sende olanlar JEM ustunde original edge, JS 1000 ustunde Edge Pro bu arada.
Çok güzel haber, bu konularla senin kadar uğraşan ve bilgi sahibi adam zor bulunur zaten...
 
Hehe dostlar durun şu elmayı çıkarım oyle paylaşim bide bu arada gitarın Edge'si orjinaldir karbon Komposit tremolo kolu var şu lanet olası elmayı sökim :)
 
Bu arada belirteyim gitara o yeşil şeyler dışında hiçbirşey yapmadım.
Köprü orjinal Floyd rose dostlar.
Tamam canım daha önce paylaştığınız resimlere baktım original edge zaten sahte vs diye degil olası bir Modifikasyon var mı diye geldi soru. Original edge ufak farklılıklara Floyd rose kopyası dikkatli bakmaz isen karıştırmak mümkün. Bir de şu an Zuhal'in bile stoklarinda sadece edge pro lu modeller var. @diabolique üstad haklı yani biz edge proya alisigiz ki ben cok severim. Misal 2014 senesinde S serilerinde lo pro edge ve diger modellerde original edge tremolo ya dönecekler, rg655 gibi osmanburak'i ihya edecek gas yaptıracak modeller olacak dense kim inanirdi?
 
4207e5fcae019ca467827324fdbb9ef7.jpg

Aslında ilk bu resmi gördüğümde bunu baz almıştım
 
Geri
Üst