Gulyabani (rock)-Ankara

bende zaten yapıcı bir eleştiri söz konusu olmadığı için böyle bir cevap verme gereksinimi duydum. kötü demiş arkadaş neyi kötü açıklasaydı daha iyi olmaz mıydı?? sorarım size..
 
anc demiş ki:
bende zaten yapıcı bir eleştiri söz konusu olmadığı için böyle bir cevap verme gereksinimi duydum. kötü demiş arkadaş neyi kötü açıklasaydı daha iyi olmaz mıydı?? sorarım size..

bence (nickini unuttum dönüp bakamıycam) o arkadaş demoyu aldım kapak güzel ama içi boş demekle, cd kapağının sadece bi kağıttan oluşmasını, içinde şarkıların sözlerinin, grup elemanlarının fotoğraflarının olmamasını kastetmiştir (olsa gereek)

yok böyle değilse üzülürüm zaten
 
Efendim sizleri 23 saniye boş bırakmaya gelmiyorsunuz, hemen bir gevşeme, bir savsaklama, bir işi geyiğe çevirme halinde tezahür ediyorsunuz. oluyor mu hiç böyle kuzum.
aaaaa....
 
Bahar şenliğinde çıkıyosunuz ve yine izleyemiyorum iş güç yüzünden ... Fiyatınızı söyleyin, bana özel konser istiyorum. Söyleyin fiyatınızı.... parasıyla diil mi kardeşim?



...heh heh...
 
para herseyi satin alir zannediorsunuz ama nayir nalmaz... gerci belki baska seyler alabilir (...:) ) simdi mca sen calision die hic senliklerde takilamiycakmiyiz beraber ??? valla bu kacinci calisimiz harbi kacirdin hepsini bari demo verelim sana da evde dinne bi yorum yap sevgili mca...

bu arada calcagimiz gun icin bulutlar dagildi sanirim weather.com da bakalim hic belli olmaz hiiic...

bugunku studyoda yeni beste girisimlerimiz cok lezzetli bisiyler cikartio gibin ama senlige yetismez...
 
hava raaporu

akaycım şenliklerde soğuk havalar geliyormuş diye duyumlar aldım meteorolojideki arkadaşlarımdan :p , sen yinede dikkat et, güvenme öyle weather.com a falan
 
ya arkadaslar, ankaranin havasi ne zaman tahminlere uyup kendi kafasına göre takılmadı ki? mayıs oldu şu hale bakın ya....
neyse yağarsa yağar, yağmazsa güzel olur, lakin yağmur yağarsa ODTU MT Tulumba ekibinin bi üyesi olarak söyleyebilirim ki geçen yıla göre daha hazırlıklıyız...
Ayrıca biz çalmaya başlayınca yağmur durur belli mi olur (bkz: 2004 Şenlikleri, Cuma günü) :LOL:
benim dileğim geçen yıl yaşadığımız saçma olayların benzerlerinin tekrarlanmaması (bkz: A1 ve A4 kapılarında yaşadıklarımız, Dicle'li arkadaşlara yapılanlar, provakasyonlar, vs vs...)
Herkese güzel bi şenlik dilerim burdan!!!
 
şu odtu mt üç tane slash ve isim yazma olayını bir nevi, bayrak asma eylemine dönüştürdüümüz için ne demem gerekir blemiorm sevgili gulyabaniler. ama mutluyum böle.
en azından mt hakkında yerli yersiz fikir beyan edenlere, suçlayanlara, hedeye hödöye karşı bi birlik, dayanışma mesajı verir gibi..
bkz:
odtu mt// umut
odtu mt// arın,akay,etc.
 
konser mükemmeldi yeni beste "kuyu" süper olmuş sert olmuş güzel olmuş.. başarılarınızın devamını diliyorum :p
buarada odtu mt /// olayına bende katıldım :oops: farkettiginiz uzere
 
bende dinledim şenliklerde , çok güzeldi ama biraz tempo düşmüş gibiydi. daha öncekilerde daha mı hareketliydiniz nedir. bu arada etek sarı coverı çok bomba ya, abi kimin aklına geldi böyle bişey :LOL: bu arada trkünün orjinalini az çok bilen biri olarak baya koptum.. bilenler varsa onlar da dinleyince koparlar eminim... gulyabani farklı bi tat !! olcayımda gözlükleriyle dikkatleri çekmiyor değildi 8) devam beyler tam gaz.
--> ayrıca demodan istiyorum bir kopya acilen..
 
demoyu aldım sonunda.. :) dönüp dönüp yine aynı şarkıda duruorum :p şenlikte de isledim zati..pek bi seviyorum gulyabaniyi ben...boracım umutcum ve dier elemanlar başarılar çok çok..
 
saol goktugda ben evde yatiyorum nereye kopacak boyun kopan koptu valla saat 3te doktor randevum var sanirim omurgamdaki sinirlerden bi kacini feda ettim :) senlige hatta direk hepyek`e ...
ama izlemeye gelcem insallah doktordan cikar cikmaz...
 
oraya gelen, gelemeyipte orada olan(!) herkese teşekkürler.
bu arada Akay'ın boynunun şu anki hale gelmesinde payı olan bi insan olarak ne diyeceğimi ne yapacağımı bilemiyorum. Utancımdan evime kapattım kendimi, kimseyle görüşemiyorum...
herkese selam ediyorum!
 
Geri
Üst