Anima

deTone50 demiş ki:
Ben son şarkılarını beğenmedim. Şarkı Sözü olarak kendini geliştirmesi gereken bir grup bence.

Son şarkı? Sanırım son klip parçaları olan "El kadar kız"dan bahsediyorsunuz. Bence albümün hepsini dinledikten sonra böyle bir kanıya varın. Anima'nın müziği hemen anlaşılcak türde değil hem, içinizde de yontmak gerekir. Sindirmek gibi :)
 
ya beğenmemek elde değil en fazla bu kadar saçma grubun içinde böylesi bi grup şok yaratmıştır da anlaşılamamıştır. eheheh
 
ilk dinlenince pek alışık olmayan grup yani pek fazla bu türde müzik yapılmıyor.. tebrik ederim onları... istedikleri yere gelmeleri dilegiyle..
 
anima son derece farklı bir grup..şu an populer olanla değil de,kendi istedikleriyle ilgileniyorlar daha çok.nem ve 110 gibi.

hooverphonic evveli kendilerini izleme şansım oldu, şarkıları dinlenmesi kolay şarkılar değil.hani kafiyeli 2 mısra ardından nakarat diye sıralanmış sözler arkasına melodik bir gitar yok. yapılması ve dinlenmesi çok daha zor bir sürü gruba göre.

umarım bu çizgiden ayrılmazlar.
 
anima benim son zamanlarda en sevdiğim grup oldu...inanılmaz şarkıları var özellikle "kızılderili ruhu" ve "yağmurla gelen"

mutlaka dinleyin hatta dinletin :)
 
Çok sevimli harika bir grup. Bir kaç gün oldu animayla tanışalı; ama çok sevdim. Ceylan Ertem'in sesi çok güzel ve içten geliyor kulağa.
Umarım hep böyle devam eder :)
 
bence son zamanlarda çıkan grupların en iyisi diye biliriz özeliklede yamurla gelen çok güzel bir şarkı dahasını bekliyorum
 
anima´yı rec ya da volume dergilerindeki ropörtajları ile tanıdım, ilgimi çekti ve web sitelerine girdim, sitenin içeriği gayet tatmin ediciydi çok beğendim, joker´i indirdim siteden şarkıya hasta oldum sonra albümü bekler oldum, albüm çıkmaya yakın günlerde d&r çalışanlarının kafasını ütüledim, sonunda albüm çıktı aldım cd´yi (d&r´dakiler rahatlamıştı biraz :LOL: ) ben dinlemekten bıkmadım ama milleti bıktırana kadar dinledim sonra konser bekler oldum, ankirock´ta canlı dinleyebildim nihayet ama festivaldeki aksaklıktan dolayı hevesim kursağımda kaldı, barışarock´ta çıkacaklarını duydum ama ona da iş, güç, sınav, para vs. yüzünden gidemedim, sonuç olarak ben hala anima´yı doğru dürüst bi konserde dinleyemedim, ankara´da konserleri olacak mı bilen ya da bildirmek isteyen varsa bi zahmet duyursun lütfen (oldu da ben mi kaçırdım o da olabilir :roll: )
 
ben anima yi henuz dinlemedim :D en yakin zamanda dinlemek istiorum anima ya basarilar diliyorum... :elsalla
 
Geri
Üst