Aylin Aslım

14 mayısta eskişehirde olacak...

açıkcası ben elektronik yapsın isterdim albümde ve sahnede de eski hardcore elemanlarla çalışsın isterdim...

bu hali kötü mü? yoo gayet başarılı,gayet eğlenceli...

biraz da şahiin olsuuunn!!!!
 
Ben hiç ısınamadım bu bayana.Ben kalender meşrebim parçasınıda iyi coverlayamamış.Ağzını yamultarak duman grubu tarzı ıkınmalar falan bilmiyorum ya yakışmamış işte.Saygılar yinede..
 
Kendi görüşündür saygı duyarım fakat "duman tarzı ağzını yamultmalar" derken bi daha düşünsen ve klibi bi daha izlesen -albümü dinlemediğin ve dinlemeyeceğin belli - daha iyi olur bence.
 
laf yok aylin'e. kendini bulmuş kız. taş gibi olmuş. maaşallah. nazar değmesin. 2. albüm de ilkine göre daha sert. gelinlik sarhoşluğu yedi bitirdi beni. Ayben'in performansı çok iyi. 2 bayanı da tebrik ediyorum.
 
perşembe günü konserdeydim. ses sistemi yüzünden sesleri iyi alamadık belki ama performans görüntü olarak aylin aslım ve tayfası bayaa iyiydi.. en önde şarkılara eşlik etmekse acaip keyifliydi..
ilk albümden 2 şarkı çaldılar snrm. 4 gün 4 gece ve senin gibi.. 2side süperdi. birgün çalar diye bekledik ama çalmadı. son albümünse hepsini çaldılar. tayfada kesinlikle bi boy sorunu ama böyle daha tatlılar :) fantada da en öncen izleyeceğim. fotografta cektirdim.. çook çook güzel..
 
akşam beyaz show daydı çok tatlıydı ya süperdi gerçekten beyaz film izledi bol bol ama biraz ayıp etti tabi 3 u 1 arada felan bendenizi çıkarmasaydı daha iyi olacaktı aylin bi de gitti programın sonun da hidoyla yanyana durdu adam zaten sırık sen ne duruyon yanyana onla ayşe de artık beyaza mı kıl bilmiyorum hiç gülmedi ayöçada tam tersine bolbol güldü :=)
 
ben kalender meşrebim ile çıkış yapması oldukça saçma olmuş bu şarkıyla çıktığı için ben işin içinde ticari kaygı ararım çünkü albümünde gerçekten kalender meşrebden daha iyi şarkılar var aylin aslımın iyi bir dinleyici kitlesi vardı ve şimdi kalender meşreble birlikte o dinleyici kalitesinin düşeceği inancındayım . sokak insanları,kayıp kızlar ,gülyabani bunlar bence çok iyi çıkış parçaları olabilirdi . yinede piyasadaki zırvalıklara rağmen takdiri hak ediyor aylin aslım .
 
efsome demiş ki:
aylin aslımın iyi bir dinleyici kitlesi vardı ve şimdi kalender meşreble birlikte o dinleyici kalitesinin düşeceği inancındayım.
bence yalnıs dusunuyosun.dınleyıcı kıtlesı dusmez bır sarkıyla.albumun tamamını baz alırsan tamam ama tek bı sarkıyla yorum yapmak bıraz sacma gelıyo bana.
 
valla bunun örneklerini defalarca gördüm ben düşer öyle bir düşerki hemde ki ben şimdiden düştüğünü görüyorum gökhan özen dinleyip arkasına aylin aslım dinleyen tipleri şimdiden görmeye başladım ve çok üzücü ..
 
albüm aşmış ya harika olmuş
açıkçası aylin aslım'dan(aylin aslım ve tayfasından) beklemezdim.
gelinlik sarhoşluğu,ahh,sokak insanları,kayıp kızlar ve gülyabani'yi mutlaka dinleyin
sütlü tayfası'da güzeldi ama bu tayfa daha ses getirecek sanıyorum...
 
bence albüm gayet iyi olmuş en azından boş beleş yazmamış anlam var sözlerinde toplumsal sorunlara dokundurmuş ben kendisini öncedende severdim ama bayağı değişiklik var önceden şirindi artık olgun neyse tebrikler kendisine :alkıs
 
sesinde bi anlam yok..sesini beğeniomusunuz siz yaa..ortalama bı ses bende sende öle bi sese sahibiz yani:) görücez bakalım neler yapacak..beyazda kendısı tam bır buzlar kralıcesıydı..tayfası ayrı zaten:) bu kızcagız ne okumus ne bıtırmıs merak ettım..elektronık muzık yapıodu ılk baslarda hatırladığım kadarıyla..benım hala umudum var vardı mesela bak o iyi bir sarkıydı..kendisine bu yolculukta başarılar diliyorum:) saç rengi süper ama! keşke burda olup bana numarasını sölesene kafasının:))))))))
 
ben kalender meşrebim oldukça vasat bir çalışma olmuş. Bir de Aylin'in naif, çekingen havasını ne yapmışlar öyle yahu Courtney Love gibi çıkmış ortaya.
Eski Aylin daha iyiydi herhalde.
 
cikisini yapsana şarki kötü efenim yüz ve sesi duyurmak için bazen görsel ve yazili basina işte biz bunlarida yapiyoz demek lazım. önemli olan kişilerin canli performanslari degilmidir, aylin klipi ayrica hoş olmuş mekanda kahve :)
 
GuWeN demiş ki:
RePeNtAgRaM_BoY demiş ki:
Klibini izledim olursa böylesi olsun diye.Şarkı zaten eski.Şarkıya niye dokunuyosun be kardeşim.Sen çıkışı kendi şarkınla yapsana.Ayrıca ses yok bu kadında

tabi ses senin avatarında ki herifte dimi ?
:LOL: :LOL: :LOL: :LOL:

Valla Aylin Aslım ın sesi bence gayet güzel albüm ise çok güzel tek bir şarkıyla değerlendimeniz çok saçma bir davranış olur
gulyabaniyim ben
ahh
sokak insanları
gül dünya süper parçalar yani birde anlamadığım yani herkesin çok özel bir sesi falanmı olmalı bu piyasada bana hitap ediyosa ben ona bakarım ve ben sesinden yorumundan ve şarkılarından keyif alıyorum.
 
Geri
Üst