Aylin Aslım

Borknagar demiş ki:
19 mayıs bursa konserinde ayben isimli bir rap şarkıcısıyla -belki tanınan biri ama ben daha önce hiç duymadım- yaptığı düeti çok beğendim.ön yargılarımı -fazlasıyla- kıracak derecede harika bir performans sergilediler. :)

yanlış olabilir ama galiba Ceza'nın kardeşi Ayben o rap şarkıcısı
 
sebbol demiş ki:
Pixies_ demiş ki:
Mavi elbiseli kalsaydı keşke

evet bencede bu tarz yakışmadı aylin aslıma.sesi uymamış bu şarkıya.bekli daha güzel söyleyebilirdi şarkıyı ama ses tonunun bu tarz müziklere uyduğunu zannetmiyorum.daha iyi bir albüm beklerdim açıkçası.

aynen katılıyorum. bilmiyorum bence bu tarz yakışmadı. yada ben yakıştıramadım. sesi gayet hoş ve oturmuş bir sanatçı. fakat kullanmayı bilmiyo gibi.
 
izmirde 2 sene önce canlı performansına gitmiştim. çok hoşuma gitmişti. ama bu albüm pek tat vermedi bana... özgünlüklerinden tamamen çıkıp; şirketin istediği gibi yapmışlar gibi geldi... tabii bunlar benim görüşürüm...
 
Gel-Git'in sahnedeki sertleştirlmiş(ne demekse)halini çok sevmiştim.Bence A.Aslım'ın sesi güzel ama yeni albümdeki şarkıların çoğunda bi bilindik hava var.Yeni tarzı eskisinden çok farklı olmasına rağmen albümü dinlerken bu yönden hiç yadırgamadım.Yadırgadığım tek yön şarkıların bi özelliği olamamasıydı.İlk albüm ne kadar orjinaldi tartışılır ama kendine has bi etkisi vardı.Yeni albümde ben öyle bi şey hissedemedim..Ama piyasa şartları için iyi bir albüm olmuş.Bari 2.klip Gül Dünya'ya çekilse de kralda doğru düzgün bi şeyler görsek..
 
arkadaslar oncelikle merhaba aranıza ben yeni katılıyorum. Aylin ile alakalı soyleyeceklerim var. Oncelikle sound olarak adeta yenilendi diyebilirim. Cunku ilk album tamamen elektronik bi sound a sahipti. Ancak bu albumde ne yapacagını sasırmakla beraber (hemen her tarz barındırıyobence) genel agırlık rock hatta hard rock olmus. Bıde su ıllet cover olayı olmasa cok daha ıyı olurdu. Aylin muzik cevrelerinde soylenmeyeni soylemesiyle tanınırdı ancak cover yapması (hemde o sarkıyı) benı cok sasırttı. Sadece muzıkal anlamda ıyı ancak super degıl.
 
ismailonur demiş ki:
Ladyrock demiş ki:
Ben Kalender Mesrebim ´i dinledim. Oldukca cok idiali ve basarili biri. Sesi ve tarzi cok ilginc. Büyük destek!
bu grup çok amatör diyorum ,başka bişey de demiyorum..."bu kaliteyle nereye kadar?"sorusunu kafalarda buraktıran bir grup.
demissin ama simdi sole bi soru soracagım hic athena n ın yada kargonun yıllar oncekı performanslarını canlı seyrettınızmı ? ben seyrettım ve o gunku durumları su an aylin aslim ın durumundan cok cok kotuydu ha belkı kargo bıraz daha ıyıydı ama zaten adı kargo degıldı ve solıstte koray degıldı ama anlatmak ısteıgım zamanla aylin ve tayfası cok ıyı yerlere gelecektır bence hıcte kalıtesız! degıl.
 
aylin aslım ve tayfası.. o kızları biraz ezmiş aylin aslım ya... senin sıfatın neee ben tayfayım hıhı tabi...bi röportajda onlar arkada öle besleme gibi duruyorlardı...
ve gene dikkatimi çeken fanta gençlik festivali reklamlarında aylin aslımın tepesinde adı yazıo diğer hatunların tepesinde tayfa yazıo.. biLmiyorum daha iyi bir ad bulabilirdi bir grup değil mi onlar.. ya da o kızlara öle ezik muamelesi yapmasın ;)

bunun dışında ben kalender meşrebimle çıkış yapması da yanlış...
 
Geri
Üst