Direc-t

emel çok güzel söyledin metal grupların hepsi siyahı çekiyolar üstlerine alıyolar ellerine gitarı al sana aynı giyim tarzı olan binlerce grup bunların arasından neden sadece kurban ve direc-t iyi eleştiriyosunuz hemde giyim tarzları ve kendileri çok çok çok farklıyken..........
 
Ya eleman (Bilge) eleştriler için teşekkür edior,siz tartışıorsunuz..
Eleştri olumlu da olur olumsuz da..

Bilge bunu düşünerekten teşekkür etmiş siz haala bla bla bal :)
 
bu tarz müzikle işi olmayan ablam benim sayemde direc-ti dinledi ve bayıldı... acayip hoşlandı şimdi sabah aakşam direc-t dinliyo.... özellikle bilgenin sesini çok beğendi.... :D
 
Arkadaşlar süper bir gece gecirmek isteyenleri yarın gece Saklıkente bekliyoruz. Tekrar hatırlatalım :

Kapı açılış : 20:00
Bilet fiyatı : 7.5 Milyon TL

Saygılar..
 
Abi ya daha eglenceli zaman gecirceğimi düşünmüştüm..
Direct iyiydide teknik sorunlar vardı 1ara vokalin sesi pek duyulmadı başlarda, daha sonra şu basın sesi biraz fazla gibiydi..
Onun dışında acayip dolu değildi saklıkent Direct konsere başladığındaki kalabalık gitgide azaldı millet oturdu fln ne biliyim sanırım playlistteki coverlardan olabilir coğu slow olduğu için daha depinmelik coverlar yapılabilirdi...
Ben eglendim ama daha fazla eglenilebilirdi..
Direc-t e sonsuz tesekkürler bizi onlarsız bırakmadıkları için..
Onlar daha kalabalık konserleri hakediyorlar konsere gelipte bir kösede oturanları kınıyorum!!!
Bu arada gitar kırıldı mı?
=)-
 
bilakis canlı performans olarak hayatımda dinlediğim en iyi vokaldi.sesini çok güzel kullanıyor.hatta şöyle dersem hiç yanlış olmaz : Türkiye'ye böyle bir vokal bir daha zor gelir.
 
ayrıca şunu da söylemek lazım.vokalin sahne performansı da çok iyi.seyirciyle iletişim süper.zaten fazla söze gerek yok 50 kişinin önünde (başarabilseydi)gitar kıracak eleman,daha büyük konserlerde neler yapar kimbilir..
 
Güzel bir konserdi iki gruba da teşekkürler..

Ses sistemi Deja vuda iyiydi direc-tte neden sıçtı anlamıyorum, bir saklıkent geleneği, ilk gruptan sonra sistem dağılıyor..

Bilge yeşil gitarı neden tekrar değiştirdi anlamadım, bir de t-shirtün üstündeki baskıyı çözemedim :)

pena bulamayışı, gitarı kıramayışı falan güzeldi :)

gerçekten eğlendik, yine bekleriz :)

konser öncesi samimiyetiniz için ayrıca teşekkürler..
 
direc-t'i çok severek dinlememe rağmen,beklediğim kadar iyi değildi dün gece performansları..bunu gerçekten üzülerek söylüyorum..
yinede her şey için teşekkür ederiz direc-t'e ve tekrar + hak ettiğiniz şekilde daha büyük bir kitleye ankara'da konser vermenizi dileriz..

ayrıca kenarda oturanlarıda kınamayın,onlar benim arkadaşlarım ve sebepleri vardı oturmak için,onlarda böyle olmasını istemezdi :( zaten isteyen oturarak dinler isteyen zıplayarak bu kimseyi ilgilendirmez.
vede gitarı bir arkadaş kapıp götürdü,kendisini son gördüğümde gitar elindeydi halen ve arabaya götürmeye hazırlanıyordu,sonrasını bilmiyorum :)
 
dırec-t

saklıkent konseri güzeldi sizi ilkkez dinledim pek sarmadı ama güzel yinede dinlenirsınız bakalım inşallah biraz zaman sonra daha sık dınlerız sızı kolaygelsın turkce rock için kesınlıkle yararlı bı gurupsunuz kolaygelsın
 
Geri
Üst