Direc-t

Parça yarışmayı kazanır da, ödül olarak tüm büyük yabancı plak şirketlerine, menajer ve yayımcılara yollanırsa, o zaman "Kurt Cobain gibisi bir daha gelmez." diyenler görecekler ne kadar yanıldıklarını, ne kadar büyük konuştuklarını.

Rock müzikte de dünyada bir temsilcimizin olacağı düşüncesi beni çok mutlu ediyor. Hele ki, bu kişinin Bilge olması çok daha heyecanlandırıyor.

Sevgiler...
 
kurt cobain iyi bir müzisyendi ama ölmeseydi bu kadar tabulasmazdi.bu kadar buyultulmezdi.ben kurt cobain kiyaslamasina katilmiyorum.bilge gibisi bi daha gelmez diyelim ;) bu arada 17 martta izmirdeler.ooze rock bar da.
 
HASRET parçasını ilk duyduğum da hayran olmuştum. Bilge'nin gerçekten mükemmel bir sesi var. Ayrıca yine Bilge müzikle o kadar orantılı ayarlıyorki sesini ''işte budur'' dedirtiyor..
 
17 şubat ooze konseri gene akıllarda yer etmiştir kesinlikle...

bilge ne biçim bi adam ya süper eylendi eylendirdi yani sahnede dev gibi adam butun grup oldukca iyidi...

iki bucuk saat belki daha uzun kaldılar sahnede hasret ve sen varsın iki kere söylendi hayraanlar kendilerini sahneye attılar şarkı söylediler bilge bir ara yoruldu herhalde dayadı sırtını hayranlarına konser oldukca güzel geçti bir kaç tane de resim veriyorum gelemyenler için bir daha kaçırmayın :twisted:

http://image.yuklet.com/1/d2b53a0d3b.jpg

http://image.yuklet.com/1/418ec550ac.jpg

http://image.yuklet.com/1/622d34769f.jpg

http://image.yuklet.com/1/cf0946685f.jpg
 
PatoStop adlı programda Number1 da şebek ettiler programı.Çünkü sunucu hatun Direc-t hakkında hiç bişe bilmiyodu =) Çok rezil bi durumdu.Bilge o tanımsız nesneyi yedikten sonraki surat ifaden herşeyi anlatmaya yetti bi de utanmadan çok lezzetli falan dedin =) ese yine de ben o programı bi imzalı albüm şansı olarak görüp geçiyorum :)
 
hacetteperockwebiin2ad.jpg
 
"HERKES SAHNEDE"

2 Mayıs Salı 21:00

Mekan : Balans Music & Performance Hall

Bilet Fiyatları : 15 YTL

18 YAŞ SINIRI VARDIR.



Her biri kendi dalında başarılı rock ve rap toplulukları 2 Mayıs Salı akşamı Balans Music Hall'de buluşuyor. Rap müziğin son yıllardaki gözde isimlerinden İSTANBUL ATTACK, ilk albümleri ile progressive rock dalında bir ilke imza atan DİLEMMA, Brit Rock'ın en başarılı temsilcisi 110, sempatik topluluk DİREC-T, ilk albümleri ile ortalığı kasıp kavuran ÇİLEKEŞ; trafik kazasında abisi ve babasını kaybeden basın danışmanları EMRE DUYMAZ'a destek gecesi için bir araya geliyor.

ÖNEMLİ: BELİRTİLEN SAATLER KAPI AÇILIŞ SAATİDİR.
 
Geri
Üst