Direc-t

pel_34 demiş ki:
Yükseksesteydi dün direc-t... canlı performansları rezaletti... röportajlarda solist kardeşin yaptığı anlamsız saçmasapan hareketlere zaten bi anlam veremedim ben... bu kadar özenti, bu kadar "hey arkadaşlar bana bakın, bakın ben ne kadar çılgınım" demek için maymunluklar yapan birini daha görmedim... rezaletsiniz çocuklar... re za let................
aynen katılıyorum rezaletti :!: şaklabanlık yapmasına anlam verenedim sirktemiydi ne..
 
ama askımm yoooooooookkkk:D:D puhahahah solist kız mı ne :D bu grup kahkaha tufanı birşey..sadece gülüyorum yazık yaa..Rock çı vokal dediğin biraz erkekse erkekliğini kızsa kızlığını gösterir:D bu ortada kalmış.
 
Popçular yapınca oluyor da, rockçı yapınca mı olmuyor :?: Çok manasız düşünüyorsunuz. :) Beğenmiyorsanız, beğenmediğinizi söyleyin ama bu tarz bir yaklaşım kimsenin harcı değil.

Sevgiler...
 
silent_guitar demiş ki:
Popçular yapınca oluyor da, rockçı yapınca mı olmuyor :?: Çok manasız düşünüyorsunuz. :) Beğenmiyorsanız, beğenmediğinizi söyleyin ama bu tarz bir yaklaşım kimsenin harcı değil.

Sevgiler...
dostum bura konuştuğumuz bir rock grubu popcu değil bu benim fikrim burda insanlar gruplar hakkında eleştiri yapıyorlar öyle kimsenin harcı değil muhabbetinede girmene gerek yok...yaptıkları orta olan bir grup bence onlara yakışmıyor boyle hareketler..saçmasapan olduğunu söylüyorum ben..herkez senin düşündüğün gibi düşünmek zorunda değil.. :!:
 
Ben de bu sözleri sana değil, Yaderrock'a yönelik söylemiştim. Dikkat edersen "biraz erkekse erkekliğini kızsa kızlığını gösterir" sözlerinin yakışmadığını farkedeceksin.

Ayrıca bir rock grubundan bahsediyorsak, ki Direc-t bir rock grubu, sadece müziğe ve sözlere bakılmaz. Performans adına yapılabilecek her şey mübahtır. Müzik bir showbusiness ise bunlar yapılır, yapılmalıdır. ;)

Sevgiler...
 
Vokalin sesini eleştirmek içim söyledim yani olanı (olması gerekeni) söyledim..Neden bu kadar çok kastı ki seni ? Ben sözlerine ya da müziğe birşey dedim mi ? ki bunlar 4 4'lük olsa dahi vokalde ses yoksa neye yarar..Bunları tartışmaya hiç gerek yok sen de farkındasındır..
 
Açıkçası ben Bilge'nin vokallerini beğenirim ve sesini Türkiye'de sanatçı olarak adlandırılan birçok kişiden de daha iyi vokal yaptığını, vokal teknikleri kullandığını düşünürüm.

Hareketlerini "erkekse erkek gibi, kızsa kız gibi yapsın" gibi bir cümleyle yorumlaman bana yanlış gelendi. Yoksa kimseyi beğendiği ya da beğenmediği için eleştirmiyorum.

Sevgiler...
 
şunu söylemeliyim ki bilge nin sesi farklıdır bunlara ihtiyacımız vardır....pis kaka denmemelidir ... direc r müziğimize renk katmış sevilen şarkılar kazandırmış bir gruptur...
 
arkadaşlar direc-t iyi grup güzel müzik yaptıklarından hiç şüphem yok ama!!! yükses sese cıkıp orda canlı performans yapıyorlar eyvallah buda güzel..saadece vokalin yapmış olduğu anlamsıs şeyler vardı ki;!! bunuda herkezler gördü bu konuda biraz eleştiri aldı buda çooookkk doğal... ;) :LOL:

saygılar...
 
Geri
Üst