Fix

ilk defa dinlememe ve maalesef sonuna kadar kalamamama, hatta ilk defa adını duymama ve hatta ilk tepkimin "hayırdır inşallah, exe'ye bişey olmadi umarim"(exe konusunda forumu okuyunca rahatladim :D , bu arada exe vokalin vokalistliğiyle hiçbişeyi karşılaştırmıycak olsamda, gitaristiliği de gayet iiymiş :D , en azindan selam almasindan kat kat iyi :D :D :D ,şaka bu tabee )olmasina rağmen, çıkışta intibam, dinlenesi bi grup oldugu yonunde, hatta dinleyemediğim kısımdaki repertuarın daha hizli oldugu konusunda aydinlatilmamla beraber haftanin bi gunune de FIX gunu denebileceği oldu, cumle de cok uzun oldu , kusura bakmayin :D bitiriyorum...
tebrikler...
sevgiler saygılar...
yukardaki mevzuda -repertuar mevzu kendisi :D -aydinlatilmak dileğiyle kalin sağlıcakla...gorusuruk...
 
bu gece için fix'e çooooooooooooooooooook büyük teşekkürler!!!! arkadaş kesinlikle haklı dinlenesi bir grup ve fix günü diye ayırılması gereken bir yeri var!!! gelmeyip de dinlemeyen herkes çatlasın!!!!!!!;)
 
arkadaşlar öncelikle bugün bzimle çoşan,eğlenen,zıplayan,hoplayan ne kadar dinleyicimiz olduysa herkese teşekkürler(tabi oturanlarda alkışlarıya eşlik ettiği için sağolsun)
sabah yolculuktan gelip iğrenç grip halimle bnm cayır cayır bağırmamı dinlediğiniz için ayrıca teşekkürler
bi anlışlık olmasın bundan sonra her pazartesi GARAGE'deyiz
NOT:benm canım arkadaşım pelincim bizim grubumuzun medarı iftiharı seni çok sewiyoruz her programda ol ok? öptüm ii geceler.....
 
1xk4.jpg
 
Tolga kardeşim uğraşların için teşekkürler güzel bir çalışma olmuş. böylece ilk reklam filmimiz de oldu. darısı ilk klibimizin başına artık.
Herkesle cumartesi günü If Performance Hall' da görüşmek dileğiyle :p
 
Geri
Üst