Tüm Illerden Gönüllü Gitar Deneyicileri

Bu başlığı çok geç gördüm ve keşke lise yıllarımda görseydim dedim. O zamanlar hevesli hevesli müzik mağazalarına gider birsürü gitar denemek isterdim ama malumunuz mağza sahipleri/çalışanları... Dükkanlarına liseli olarak girdiyseniz ya da kesin alıcı değilseniz pis pis süzerler sizi bir an önce ortamı terk etmenizi isterler içten içe. İşte bu başlık lise yıllarımda müzik mağazalarına sırf vakit geçirmek için gitme durumunu meşrulaştıran bir başlık olabilirdi benim için. Ufak bir yalanla "Bir arkadaş için bakıp çıkacağım" diyip keyfime bakabilirdim. Bunu iyi değerlendirin :)
 
Herkes benim kadar şanslı değilmiş valla. İyiki varsın turkrock...
Screenshot_2015-12-13-21-48-37.png
 
Hocam o arkadaşlara özel olarak mesaj yolladım zaten. Hepsine uzak kaldığından bir de böyle yazayım dedim. valla salı gününe kadar kalır mıyım bilemiyorum yarın veya salı karar vemek zorundayım.
Anladım hocam en erken çarşamba saat 6 gibi müsait oluyorum. İstersen arkadaşla görüşüp çarşambaya kadar beklet deneyerek almak istiyoruz diyebilirim.
 
İstanbul Fatih'te gitar almama aracı olacak bir gönüllü arıyorum. Gitarın ücretini ona aktaracağım, gitarı deneyip ücretini de ödeyip bana kargolayacak.
 
Geri
Üst