green

bu Çarşamba kendime bir iyilik yapıp Green'i izlemeye gittim.

Ferhat'ın sahnede boşluğu inanılmazdı ama müzikal olarak Green aynı Green di... Gene keyif aldım.

Batuhaaaaaan ... ben sizden English man in newyork ve somebody to love dinlemek istiyorum...
 
ne boşluğu limon ya! :) o gün bende ordaydım, bara gittim bira istedim, para uzattım. barmen aptalladı! bi' paraya bakıyor, bana bir bana, sonra dönüyor sahneye bakıyor. sahnede green çalıyor bu arada!. iki haftadır çalmıyom adam farketmemiş, beleş bira verdi bana sağolsun :)

evet, sahnenin sol tarafında müthiş bir boşluk var! görsel olarak ;) klavyeli parçalarda kulak alışkanlığı bir boşluk oluyor haliyle ve fakat oralarda gayet iyi doldurulmuş.

valla green soundu belli işte gayette dolu dolu geliyordu herşey. gökhan'ın yokluğunda onur (foreplay davul) gayet iyi oturmuş. işte profesyonellik böyle olur. eleman eksildi, bir eleman değişti kaldığı yerden devam etti green. batu'nun bolca tel koparması dışında sahnede bir terslik olmadı o gece :)

unutmadan gökhan'ın elinde bir sakatlık oldu. bir iki hafta dinlenmek zorundaymış. buradan geçmiş olsun diyeyim. zira telefonun kapalı be abi! doktor cep telefonunu da yasakladı galiba.

green, büyük grupsunuz vesselam. hastanızım... beni de alın :) öptüm...
 
green iyi guzelde dun aksamki olayi anlayamadim ben gitarist ozgur bi arkadasin ustune sahneden sigara atti sonrada guvenlik arkadasi disari cikardi...olayi bilen varmi acaba?

severek dinliyoruz...=)
 
Ben o gecede yoktum ama Green'in her bir üyesinin "sebepsiz" böyle bir şey yapmayacağından eminim... Kaldı ki bi dönem çıktıkları gölge sahnesinde nelere sessiz kaldılar...

Ayrıca büyütmemekde lasım olmuş bitmiş :):):):)
 
LiMoN demiş ki:
Ben o gecede yoktum ama Green'in her bir üyesinin "sebepsiz" böyle bir şey yapmayacağından eminim...

ağzımdan aldın limon. sebepsiz olmamıştır kesin (bende yoktum). bende birine sahneden sigara paketi atmıştım if'de. neden olabilir?! durup durupken değil tabi, adam sahneye fındık fıstık atıyodu sürekli. maymunuz ya!

şişede durduğu gibi durmayan likitler yüzünden oluyor böyle şeyler. gölge'de eski basistimiz levent'in çok taciz ederlerdi yaa.. sahnenin dibinde olurdur ya millet. levent çalarken basın akordunu bozmaya çalan biri türemişti birgün. bu adamın kafasına ne atılmalıydı bilemiyorum :) levent adama gülümseyerek bişi demişti. ne dediğini kimse bilmiyor ama adamı bir daha gölge'de görmedik :)

iyidir green ailecek severek dinliyoruz. hatta oğlum ana karnında dinlemeye başladı yani o kadar...
 
freefreshfish demiş ki:
levent çalarken basın akordunu bozmaya çalan biri türemişti birgün. bu adamın kafasına ne atılmalıydı bilemiyorum :) levent adama gülümseyerek bişi demişti. ne dediğini kimse bilmiyor ama adamı bir daha gölge'de görmedik :)

o olayı hatırlıyorum, her hafta vedat uyarırdı, garsonlar uyardı ama ne olduysa Levent'in muzip gülüşüyle söylediği bi iki kelime noktayı koydu...

freefreshfish demiş ki:
iyidir green ailecek severek dinliyoruz. hatta oğlum ana karnında dinlemeye başladı yani o kadar...

Ana !!!! valla yeni duydum ben... Sağlıklı ömürler dilerim bebişe, umarım kolay bi 9 ay olur anne ve bebiş için, sonsuz mutluluklar.... (bu aralar ne bu kardeşim, baba adaylarının sayısı artıyo.. Şeytantüyü Vokali Serkan da bu aralar ilk çocuk heyecanı yaşayan müzisyen dostlardan, onların bebişleri de daha 3 haftalık... imrendim şimdi :) )
 
benim oğlan 2 yaşında ablası :) adı "alp". koca adam oldu yani. o ana karnındayken ben sahnede green'leydim. hatta o dönemde benim gidemediğim konsere gitti adam. ana karnında 8 aylıkken peter gabriel izlemişti istanbul'da. mtv çocuğu değil yani, gidip canlı canlı dinliyor :)
 
arkadaşlar gercekten benimde canım sıkkın bu konuda (geçen çarşamba if'te olanlar) kısaca olayı anlatayım. program gerçekten güzel başlamıştı .seyircide iyiydi bizde günümüzdeydik güzelde çalıyorduk we iyide elektrik yakalamıştık kısacası herşey çok güzeldi .ta ki 2. yarı 4-5 (sayılarını tam olarak hatırlamıyorum) kendini bilmez ortaya çıkana dek . bu adamlar rock barda müzik dinlemeye gelen her kadın kendileriyle ilişkiye girmek zorundaymış modunda takılan, insanları taciz etmeyi sanat haline getirmiş tuhaf mahlukatlardır bana göre. uyarılmalarına ragmen sözle yaptıkları sarkıntılıgı fiziki boyuta da taşıdılar we bunu yarım saat boyunca da dewam ettirdiler .diyeceksinizki kardeşim sanane .maalesef öyle olmuyor taciz edilen benim kız arkadaşım olunca ..sözün özü ben bu adamlardan birine kendimi tutamayıp sigaramı atmış bulundum . inanın ki sahnede bu olayı görüpte seyretmek zorunda kalmak iğrençti.olay tamamiyle budur .biraz uzun oldu ama yazmam we açıklamam gerekliydi.
özgür(green=gitar)
 
Burayı okuyan herkesde aynı şeyi söyleyecektir.

"LÜTFEN İÇKİNİZİ AÐZINIZLA İÇİN, İÇEMİYOSANIZ İÇMEYİN..."

Terbiyesiz kişiliksiz insanlar bunlar...

Demöiştim sebepsiz Özgür yada diğer Green adamlar böle bişi yapmaz die...

Ferhat alp'ciği biliyorum, hatta Sevgili Alp Dündar ın da isminin ilhan olduğunu biliyorum.. Ben Alp'e kardeş geliyor diye düşünmüştüm :)
 
böyle olayların olması gerçekten çok üzücü.insanlar kadın ya da erkek ayırtmaksızın ne zaman gönül rahatlığıyla bir bara müzik dinlemeye gidebilecek.tecavüzcü çoşkun edasıyla ortalıkta dolaşan kendilerini aşamamış insanlardan ne zaman kurtulucaz.hadi bir bayanın tek başına bir bara gitmesini bırak erkek arkadaşlarıyla bile gittiklerinde tedirgin oluyorlar.çünkü o kadar insanlıktan çıkmışlar ki alkolde bunu bütünüyle tetikliyor kendilerinde insanları taciz etmeyi nasılda hak görebiliyorlar.green yıllardır bu piyasanın içinde olan iyi soundlarıyla kendini ispatlamış bir gruptur.onlar dinlemeye değer bir gruptur , kadınlara asılırken fonda bir de müzik olsun diye gidilip dinlenecek bir grup değildir.
 
Ozgur adamım o ne yapsa yeridir haklıdır.Bi keresinde de bize laf atmıstı kendini bilmezin biri ona kendisini bildirmisti :) Yılların muzisyeni.Selamlar herkese sizi gelip dinleyemesekde seviyor ve sayıyoruz.
 
Ortalıkta eğlenmeye , müzik dinlemeye gelmeyen bu kadar insan varken malesefki rahat rahat kız arkadaşınla dışarı çıkmakta dert oluyor artık . Sinir bozucu . Olan olmuş ama artık böyle işleri dert etmeyiniz yeterki .
 
özgür abi az bile yapmışsın(gerçi güvenlikçi arkadaşlar elleri boş göndermemişlerdir onları ama :LOL: )ben okuyunca çok sinirlendim özgür abinin ne kadar sinirlendiğini tahmin edemiyorum.
GREEN'i seviyoruz.kolay gelsin....
 
evet Biziz tadilat nedeniyle kapalı.geç haber verdiğim kusura bakmayın arkadaşlar en baştada belirttiğim gibi biraz internet özürlüyüm ;) .Bizi dinlemek isteyenleri Çarşamba günleri İf'e bekliyoruz efenim.
Green-gitar
 
Geri
Üst