green

arkadaşlar, seyahatlerim azaldı bir süre ankara'dayım artık. gene gidicem tabi. şu sıralar nerelerde program yapıyorsunuz yazsanızda gelip kulak pası silme prosesine girsek. "telefon aç sorsana lavuk!" demişsinizdir şimdi ama... sadece benim için değil bu bilgilendirme, forumu boş bırakmışsınız, istanbul'da eski bir dinleyicimiz ve dostumuz benim ayrıldığımı bilmeden "burda programamı başladınız yoksa!" tepkisi verince yuh dedim. ara sıra foruma bişiler yazıp nerede naptığınızı yazın bence.

amatör gruplar forumunda "kim nerede ne zaman" başlığıda öksüz. orada ki program 2-3 ay öncesine ait yanlış bir program. moderatörleride konu hakkında uyarmış olayım.

yeşil adamlara sevgiler, saygılar. sizi seviyorum lan!
 
Hay ağzına sağlık ... green adamlar bizi unutuyorlar arada :)

Salı - Garage 22:30 - 02:00
Çarşamba - İf 00:00 - 03:30
Cumartesi - Biziz 00:00 - 03:30 (mekan tadilatta)

Doğrumudur efem ???
 
arkadslar we sewgili ferhatım haklısın yaw hakketten saldık bu aralar batu ewlenecek felan dıye durulduk .malum adam ewlenecem banene banene diyince yapacak bisi yok tabe.Batu we Gaye nin ewliliginden sona ciddi bi sekilde repertuar yeniliyip calısıcaz.

not : limon'unda yazdıgı gibi saatler we mekanlar aynen dorudur
saolasın.yalnız Biziz tadilat nedeniyle kapalı olduğu için henüz başlamadık.En kısa zamanda başlıcaz haberdar edicem.
Saygılar ve sewgileer
Green-gitar ;)
 
arkadaşlar vokalimiz batu'nun balayında olması sebebiyle bu hafta salı garage ve çarşamba if te yokuz.önümüzdeki hafta görüşürüz.
green(gitar=özgür)
 
çok afedersiniz! acaba yarın (çarşamba) if programınız olacakmı? istanbul'dan dönemediğim için düğüne gelemedimde. tebrik edemediğim bir çift mutlu yeşil yaratığı görme şansım olurmu yarın gelsem diyorum. bahaneyle green'de dinlerim belki biraz. (düşük kurarım cümle ben bazen). yarın program yoksa evde kuru fasulyemi yer otururum, buradan da batu ve gaye'yi tebrik etmekle yetinirim.

bilgi verirseniz müteşekkir olur aynı zamanda saygılarımı sunarım.

imza : ziplenmiş küstah penguen yavrusu.
 
dün (çarşamba) if'de dinleme fırsatı buldum..çok beğendim.. cumartesi'de çalacakmışsınız if'de, kesin hiçbiriniz buraya yazmayı akıl etmiyecek şimdi yazayım dedim.

sizi seven halanız ferhat...
 
evet ferhatcıım benimde şimdi aklıma geldi .fehatcıımında dediği gibi bu cumartesi ifteyiz(00:30) hepücünüzü bekliyoruz.bu arada salı:garage 10:30 , çarşamba if 00:30 hep bekleriz efenim
green gitar=özgür :p
 
kocaman kocaman mutluluklare efendim batuya...

her şey iyi gidiyodur umarım ben yine uzak kalmak durumunda kaldım her bi naneye...en yakın zamanda tekrar greeen diycez inşallah...
kolay gele...
 
vay o kadar gittim 19 inch'e ama hala green'i izleyemedim. tez vakitte inşallah. Ferhat kardeş de çelebi mehmet mi oldun nooldun gezin dur nereye kadar :) bir ara beraber izleyelim yosun yeşilleri olarak :)
 
Geri
Üst