green

sevgili levent ve serkan,

benim daha iyi bi fikrim var; biz yosuncuklar -eski green elemanları- toplansak bir grup çıkıyor ya!, aynı repertuvarla "en bi harbi öz green" ismiyle, rakip barlardan birinde, aynı gün ve saatte program yapalım diyorum!! ;)

abi sırf bu tip bişi yapmış olmak için bile yapılır. düşünsenize afiş filan bastırıp olayı ciddi ciddi yaptığımızı bir!? hahahah

şaka bir yana, bu hafta ankara dışındayım gene ama haftaya kesin toplanalım basalım green'i. özledim lan sizleri, hasrette gideririz.

öptüm...
 
Geçenlerde bizim klavyecimiz Ozan ve Flu'nun gitaristi Emrah birlikte gelmişler sizi dinlemey If'e. Çağırmışlardı ama benim canım çıkmak istememişti o gece. Baya beğendiklerini söylediler bana, ben de üzüldüm valla gelmediğime. Zaten biz Batu ile tanışıyormuşuz galiba konuşmuşsunuz ama ben çıkaramadım bir türlü. Bizim çalmadığımız bir gün denk gelirsek gelip dinlemek istiyorum. Zaten çala çala sıkıldık birazda gidip eğlenmek istiyoruz.
Bu aralar nerdesiniz?Denk gelirsek geliriz Ozan'la.
Bi de forumu takip ettim hiç web sitesi veya sizinle ilgili güncel bilgi alınacak bir site adresi bulamadım.

Görüşmek üzere. Kolay gelsin hepinize.
 
Sevgili bonustrackvocal, gel ben davet ediyorum seni bir akşam gidelim... Gerçi ben daha size gelemedim ama...

Şuan Salı akşamları Garage da saat 22:30 da ve Çarşamba akşamları da İf'de çalıyorlar...

Birde Cumartesi İf var ama o program extra olabilir ondan emin değilim.

Ankara'nın en iyi gruplarından biridir Green, kendilerine özgü bir enerjileri vardır... Çok seferim çoook :)

We sitesi konusunda da sevgili Batu bilişimin göbeğinde olsada biraz ağırdan alıyorlar bu konuyu... grup elemanları ve bizler mümkün olduğunca buradan paylaşıyoruz...

Sevgiler Greeen ve bonustrack....
 
amanın ne oluyo??
Ferhat bey sizde mi ayrıldınız???
Menekşe bi beni davet etmiyosun zaten sen ;)
en yakın zamanda bi Green yapmak lazım...
 
bence şimdiden organizasyonu yapalım ama bir hafta sonrasına (ben bu hafta yokum). haftaya çarşaba if'de buluşalım derim. önce tuşe sonra green dinleriz süper olur.

şimdi listeyi veriyorum :
ben (green-ex klavye), levent (green-ex bass), serkan (green-ex vokal), menekşe (green daimi dinleyici), ertuğrul (green daimi satisfucktion tacizcisi), emrah (flu gitaristi, süper dost kalilte adam), izgi (bonustrack vokal-okuldan arkadaşım ama yıllar oldu görüşmeyeli. ilk çığlık zamanlarında klavye çalacaktım onnara), ozan (bonustrack klavye-şahsen tanımam ama beğeniyle izlerim).

listede aklıma gelmeyenler vardır, onlar da haftaya çarşamba (11 Ekim) İf'de olmak üzere hazırlansınlar.

Not: Ekulak- green'den ayrılalı 3 ay filan oldu be abi.

sevgiler
 
Erto eline gözüne dursun, ders çalışıyorum demedinmi :) Ah ahhh bi bilseniz kaçkere "Green" teklif ettiğimi :):):)

Aşkolsun, davete ne luzum, gidelim de koşarıs :)

Ben kabul ediyorum, ayın 11'i Green de olalım valla, nasıl eğleniriz dimi :)
 
iyi de çarşamba günü lone star'da çalıyoruz uni-vibe ile maalesef gelemeyceğim o gün :( serkan kardeşimin "yosuncuklar" ını hemen hayata geçirelim bence heheh valla ben de özledim eski günleri eski yeşilleri yosunlarım benim :)
 
Arkadaşlar valla bana haftaya çarşamba uyardı. Çarşambaları program yok. Ama önümüzdeki hafta 1-2 günlüğüne babannem gelicek bana. Onu bırakıpta çıkmam zor olur biraz. Çok geç olmazsa 2 hafta sonra yapsak şu buluşmayı. Yani 18 Ekimde.

PS. Sevgili Limoncum bi de bize gelsen diyorum artık. :D Her hafta gözümün önünde flaşlar patlayacak diye bekliyorum ama gelen giden yok valla. Bi de bizde buluşma yapalım şeker.
 
Bu arada ne çok arkadaşım varmış ya piyasada. Ama okuldan ama piyasadan tanıdığım. Çalmaktan gidip dinleyemediğim için bilmiyorum kimseyi. Bi de 4 yıl kadar kopunca Ankara'dan unutmuşum tabii.
 
wallaa arkadaşlar bu kadar planın üstüne artık gelmesseniz ne diyeyim ben yaniii :) . bu arada evet cumartesi günleri extraydı ve bitti.hepücüünüze sewgilerr
salı:22:30 Garage
çarşamba:00:30 If

Green: gitar özgür
 
18 Ekimde bende İF'teyim o zaman :) Bir ex-green elemanı olaraktan . Leventim sende programdan sonra gel yav ayrı gayrı olmasın :)
 
Ülen o kadar plandan sonra olacağı buydu... Bu gece (18 Ekim) IF'te Depeche Mode partisi olduğundandır ki, Green bu haftayı pas geçmekte :(
Görüşemeyeceğimize ayrı yanarım, çalmadığımıza ayrı yanarım, yalarıım, yalarııımmm...
 
arkadaslar 23 ekim pazartesi gecesi saat 00.00 ' da if teyiz (extra bir durum çarşamba gecelerinde degişiklik yok ) 8) ilginize sunulur .

özgür : green gitar
 
Geri
Üst