green

Bir süredir forumumuz görülmemiş bir aşırı ve olağandışı ilgiden dolayı kilitlenmişti. Bu nedenle uzun zamandır kendisine mesaj yazılamadı. Anomaliyi giderdim, artık mesaj yazabilirsiniz.
Yok olmadı, mektup atın. Adresimiz: Posta kutusu 3 Ankara/İstanbul
Çarşambaları IF'e gelin, güzel oluyor.
 
KAKAO2007b.jpg
 
Biz geçen hafta sizin önünüzdeki programımızı tamamladıktan sonra sizi biraz dinledik ve -şarkı yarışmasıymış gibi aynı şarkılardan gittiğimizi gördük ama ("Bakalım bu şarkıyı kim daha iyi söylüyor?" :D )- çok beğendik. Sevgili dostumuz Alper pek bi yakıştı sizin gruba. Bu demek değil ki Özgür yakışmıyordu tabii ama (sizi dinlemeye malesef geç başlamış biri olarak aranızda bi Jon Bon Jovi-Richie Sambora ilişkisi görüyordum aslında) umuyorum birlikte başarılı bir 2007 ve nice yıllar geçirirsiniz :D

Saygılar
Radyo vokali
 
arkadaşlar bn grubun konserlerine hic gidemedim ama stüdyo calısmalarını duydum gordum sound falan herşey 10 numara yaşı 18 i gecen adamlar bnce konserlerine kesin gitsinler cünkü bn 18 e girince ilk işim kkonserlerine gitmek olucak:D
 
dün bizizde dinledim güzeldi başarılıydı yeni gelen gitaristte özgürü aratmıyodu fakat klavyenin eksikliği belli ediyo kendisini yani bazı şarkılar pek bi yavan kalıyo bide vokalin sesine çok yüklenmesi kötü yani allah korusun kalıcı hasar verebilir bazen çok zorluyodu sesini nacizane görüşüm saygılar...
 
ah ah eski green elemanları olarak 2 green çıkartmayı teklif ediyorum heheh :)

şaka bir yana Özgürün ayrılması haberine üzüldüm cidden umarım her şey yolundadır diyip bol obl selam edeyim istedim. şu anda Edirne'de Süloğlu ilçesinde jandarma olarak askerlik görevimi yerine getirirken özlemlen açtım sayfayı ama üzüldüm bir taraftan da... umarım yakında bol bol dinleşip görüşeceğiz :)

küçük yeşil adamlara bol bol sevgiler :)
 
leventim hayırlı ve çabuk teskere diyorum önce. askerlik yapmayan bilmez; herhangi bir ihtiyacında muhakkak bildiriyosun, gerekirse atlayıp geliyoruz, gerekmezse uzaktan kumanda çözüyoruz olayı. çekinmek, utanmak olmuyo askerde. askerlik adam eder dedikleri bu zaten :)

umarım rahatın iyidir (gerçi askerlik bu! anladın sen onu..). döner dönmez bişiler yaparız, bende iş yerimdeki askerliğime devam ediyom merak etme. sabırla beklerim seni :)

mektubuma son verirken gözlerinden sıkarım.

sevgiler...
 
sağolasın Ferhat kardeşim geleyim atılalım kurt misali projelere hehehe :) askerlik bildiğin gibi cidden şimdilik bir sıkınıt yok ama aramakta gecikmem bişi olursa :) ama geçiyor işte zaman neyseki jandarmayım da görece rahatım bir şekilde. mayıs 18 de terhis oluyoruz normal şartlarda sonrasında bol bol muhabbet ederiz zaten :) özgürün ayrılması konusundaki şokum ise hala bitmiş değil bu arada. umarım iyi olur herşey onun için de green için de.


bütün yeşil adamları özledim cidden herkese bol bol sevgiler edirneden
 
green'de eskiden bi batu kaldı abi. bende ayrılmıştım biliyosun. yeni kadro bildiğim kadarıyla şöyle, henüz izlemedim ama :

batu-vokal/gitar, alper-gitar, murat-bas, onur-davul

if devam ediyor, sanırım bi de biziz başladı. bu arada murat kardeşimin dün bir kızı oldu. kendisini tebrik ettim tekrarlayıp "analı babalı büyütsün, sağlıkla..." diyelim. geleceğin süper grubu kuruluyor yani, (biz hala barlarda sürterken onlar carnegie hall'de konser veriyor olurlar heralde) işte kadro şöyle:

kağan (ali bakan'ın oğlu) : gitar
alp (benim oğlum) : klavye
deniz (murat'ın kızı) : vokal
ekin (eski dna'nın bascısı cömert'in oğlu) : bas

biraz sonra "eleman arayanlar" sayfasına "davulcu doğuracak müzisyen aile aranıyor" ilanı basıcam. gerçi onuda batu yapar artık diyoruz ama :)

levent'im çabuk dön işimiz var abi :)
 
Hey millet, hepinizi öperim.
Evet, Deniz doğdu, Ferhat'ın bahsettiği grup için hazırlıklara derhal başladı. "Ingaaa ıngaaa" grubun ilk parçası olucakmış... Grup elemanlarına selam söyledi, hepsinin hayranıymış, bu tecrübesiz haliyle bile onunla çalışmak isteyerek gösterdikleri bu jesti hiç unutmayacakmış...
 
çok sevindim Murat bebek için gözünüz aydın diyip bol bol seviglerimi yolluyorum sizlere, Gökçe'ye de tabii ki :) artık yeşil bebekler için de yeni grup olduğuna göre bu iş hanedanlık haline gelecektir gibi geliyor bana :)

Ferhat kardeş ben de green'den çok da istemeden ayrılmıştım ama son gruptan çok da isteyerek ayrılalı yaklaşık 6 ay oluyor hehehehe :) bolca green dinlerken muhabbette de geri kalmayız ne gerekiyorsa müzik için yaparız icabında :D

yeni green'i merak ederek bu askerlik nasıl biter bilmiyorum valla, herkese bol bol sevgiler, kendinize çok iyi bakın ahali, mayıs 17 den sonra dinleyici kılığında geleceğim izlemeye sizi :)
 
Merhaba herkese,
Gerçekten çok mutlu oldum Green hakkında bir bölüm olmasına. NEden dersiniz, çünkü ben Green'i kuran kadro'da gitar çalmıştır.

Grup, belki bir çoğunuz bilmiyordur, en azından bilginiz olsun isterim,
Öniz- Vokal
Baran-Bas gitar
Volkan -Gitar
Emre - Davul
Özgür -Gitar (bendeniz :) ) olarak başlamıştır.

Grubun isim babası basçımız Baran CEYLANLI'dır. hikayesini ayrıca anlatırım.

Daha sonra Baran'ın askere gitmesiyle, yine süper sevdiğimiz Cem gruba katılmıştır. Daha sonra halen anlam veremediğim, ve çözümlenmeden bırakıldığı için kendime de çok kızgın ve kırgın olduğum, saçma sapan bir konu yüzünden Volkan ile birlikte gruptan ayrılmak durumunda kaldık. Daha sonra gruba Özgür girdi ve gerisini biliyorsunuz...

Baran şu anda İstanbul'da Başbakanlık'ta çalışmakta. Volkan kendi bilgisayar firmasını işletmekte, bendeniz Bursa'da Oyak Renault'da çalışmaktayım.

Cem sanırım halen Hollanda'da değil mi? Emre Nem adlı bir grupla profesyonel olarak müzik hayatına devam etmektedir, umarım halen devam etmektedir?

Levent, senle tanışmadık,ama aslında Gölge döneminde Missthe Bus/Green - Raindog zamanlarında tanıyoruz birbirimiz. herşeyden evvel sana hayırlı teskereler. Emre, Öniz, Cem'in irtibat bilgilerini bana iletebilirmisin eğer sende mevcutsa. Bendeki malesef güncel değil (öm daha iyi olacaktır sanırım)

neyse, özetle 5-6 önce kurmuş olduğumuz grubumuzun halen devam ediyor olması beni çok sevindirdi. Bu arada yeni kadro çaldıkları mekanlar, tarihleri falan hakkında bilgi verebilirlerse, Ankara'ya geldiğimde gelip kendileriyle tanışmak, ve dinlemek isterim.

görüşmek üzere.

Özgür
 
Nasıl olduysa yukarıdaki mesajı görmemişim. Obigün'ü (Özgür) tanımıyorum, ama selamlarımı gönderiyorum Bursa'ya. Gerçekten iyi olmuş bunu yazdığı. Şu anda grupta çalanların bunlar hakkında bilgisi yoktu. (Belki Batuhan biliyordur)
Green öyle bir grup ki, ben iki yıldır çalıyorum, ama Batuhan'dan sonra en eski elemanım grupta. Ben gireli bile tüm kadro değişti, ben girmeden önce de defalarca değişmiş.
"Obigün bir de tarih verebilirse daha net bir fikir sahibi olabiliriz kronoloji hakkında.

Neyse, Green şu anda yine 5 kişi.
Batuhan Özer: vokal, akustik gitar
Alper Sarıoğlu: e.gitar
Özgür Barış Sarı: Klavye, vokal
Murat Tüzel: Bas
Onur Ertem: Davul.

Diğer eski üyeleri de bekleriz. Hatta bir gün herkes toplansın, beraber çalalım :)
 
Geri
Üst