Scarlett 2i2 Çıkışlardaki Ses Kalitesi Farkı (yardım)

  • Konuyu açan FeyyazGüler
  • Başlangıç tarihi
F

FeyyazGüler

Merhaba arkadaşlar,
Kendime küçük bir ev stüdyosu kuruyorum. Ses kartım scarlett 2i2. Sizlere bir sorum olacak. Öncelikle müzikle uzun zamandır uğraşmama rağmen bu konuda amatörüm.
Ses kartımı aldım ve denedim gayet memnum kaldım. Fakat aklıma bazı konular takıldı. Ses kartımı bilgisayara takıp gitarımı çaldığımda kulaklık çıkışından aldığım ses çok
iyi.Ama kartın outputlarından aldığım ses kötü diyemesemde kulaklık çıkışından aldığım sesin netlik olarak hissedilecek derecede gerisinde.Bu testi hem kulaklıkla hemde elimdeki bir amfi ile yaptım. Bu normalmidir ? Elbette kulaklık çıkışı ile ses kartının normal çıkışları aynı değerlere sahip değildir diye tahmin ediyorum.(bilmiyorum)
Bu konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler..Saygılarımla...
 
Arkasındaki çıkışlardan bahsediyorsanız, referans monitörleri için o çıkışlar(normal hoparlör de bağlanıyor olması lazım) ve balanced çıkış, sizin hoparlörler dengeli değil ise normal bir durum
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Henüz referans monitörüm yok, dedigim gibi amfiyi hoparlör gibi kullanarak denedim amflyi önce arkadaki çıkışa bağladım sonrada kulaklık çıkışına kalite farkı hissedince bi sorayım dedim ilginiz için teşekkürler..
 
Geri
Üst