Whisky

mk

arkadaşlar peki bu adamların şarkılarını nere we nasıl temin edbilriz yardımcı olursanız sewnirim ve ve konuu açan arkadaşlara teşkürlerimi sunarum :)
 
İlk albümleri Babaanne 1999 yılında yeniden basıldı. Bunun dışında son iki albümleri Güneşin Tahtı ve Dünyanın Kapısı'nı da biraz ararsan bulabilirsin. Ateş Suyu albümünü ise bulman neredeyse olanaksız. Hatta bir ara İstanbul'da olduğu haberi ile heyecanlanmış, arkadaşlarımdan ricada bulunmuştum ama maalesef çıkmadı.
Bu tarz albümlerin değeri çok büyük. Gelecekte çocuklarımıza Babaanne'yi dinletip "İşte bu iş Türkiye'de böyle başladı" diyeceğiz umarım.
 
babaların albüm olayı gerçek olsun on adet alıp etrafa dağıtacağım...millet görsün albüm nasıl oluyor :roll:
british heavy sarhoşluğu whıskyle güzel...hem de her daim...
yaşasın 80ler yaşasın rock...
long live rockn roll...
'''denim and leather''' :evil: :evil: :evil:
 
özellikle ateşin suyu o kayıt olayından muzdarip olmuştur...kötü kayıttır...
düşünemiyorum o şarkıların süper kayıt teknolojisinde oluştuğunu...
yer gök inlerdi!!!cumartesi,yalnız seninle,cadı,binnaz...
sen bana baharla geldin elbet... :roll:
 
şu konser olayı varya çok iyi bi haber tamda yeni yarıyıl başlamışken iyi gelir albümde geldimi dadından yinmez :D ... dünyanın kapısını açarlar yine bize, acele etseler iyi olur ...

Ateş Suyu Kayıtları bugünü teknolijisiyle yapılsa zaten türk rock piyasası derin sarsılır derim ben, binevi devrim yaşar ...
 
sonunda dilediğim oldu.türkiye'nin en iyi hard'nheavy grubu tekrar toplanıyor demek.sabırsızlıkla bekliyorum rock station festivalini ve whisky'nin yeni çalışmalarını.
 
whisky albümleri

arkadaslar benim elimde whisky nin tüm albümleri var. babanne albumu zannedersem mega nüzik tarafından tekrar basıldı.orjinal hali piccatura müzikti.bulmak isterseniz ataköy galariada alt katta piccatura müzik diye bir yer vardı. ben ateş suyu babanne güneşin tahtı gibi albümleri hep oradan aldım.halen varmı bilmiyorum ama bence vardır.
 
Geri
Üst