Tuşe! (Rock) - Ankara

Wasting love konusu açılmıştı, hatta Maiden çalsak falan dediydik ama iki (hatta üç!) gitarla yapılmış olan Maiden parçalarını tek gitarla çalınca biraz(!) kan kaybederler güzel olmaz demiştik. Ama arada çalınabilcek olanlar vardır elbet. Wasting love'ın hastasıyım senelerce çaldım hala de her çalışımda ve dinleyişimde içim bi hoş olur. aaah ah.
-------
Spend your days full of emptiness
Spend your years full of loneliness
Wasting love, in a desperate caress
Rolling shadows of night
 
Ya aslında bize biraz gaz verseniz de Dream Theater çalsak. ehe...

Sanki biraz gaza ihtiyacımız var gibi hissediom ben. Yani şimdi DT çalsak kaç kişi memnun olur kaç kişi sıkılır bilemiyorum mesela. 3 kişi sevip 103 kişi böğ yaparsa olmaz haliyle. Sonuçta dinleyici memnuyitei denen bişey de var yani. ama işte hani istiyo insan biraz da olsa sınırlarını zorlamak abarmak abarmak elinden geldiince.

aaah ah . :roll:
 
Infinity_minus_one demiş ki:
Ya aslında bize biraz gaz verseniz de Dream Theater çalsak. ehe...

Sanki biraz gaza ihtiyacımız var gibi hissediom ben. Yani şimdi DT çalsak kaç kişi memnun olur kaç kişi sıkılır bilemiyorum mesela. 3 kişi sevip 103 kişi böğ yaparsa olmaz haliyle. Sonuçta dinleyici memnuyitei denen bişey de var yani. ama işte hani istiyo insan biraz da olsa sınırlarını zorlamak abarmak abarmak elinden geldiince.

aaah ah . :roll:
walla bence hoş olur :p hatta çok güzel olabilir. az mı bağırdık sahne kenarından wait for sleep wait for sleep diye. o kadar söylememize rağmen iki yada üç kez çaldırabilmişizdir. bence denemekte fayda var. 3-103 kıyaslaması tam tersi olabilir.
bir de şu odtu-uptown olayını sormak istiyorum. sadece 11 için mi geçerli yoksa orada da düzenli bir program günü ve saatiniz var mı? (akademik olmak için daha epey bi zaman var ama elbet girmek için bi yolunu buluruz :LOL: )
 
abi tebrik ediyorum yine harikaydınız..hele bir :taptim DREAM THEATER manyağı olarak finally free dinlemek inanılmaz güzeldi.ağlıycaktım walla :roll: sizden wait for sleep dinlemeye alışkındım da,finally free ilk defa dinledim..başka da nerde dinliycezki kardeşim canlı..yok herifler de konserlerini iptal ediyor,elimizde biletle kalıyoruz yaw öhühü
 
yanlış hatırlamıyorsam bir çarşamba gecesiydi, ilk defa if rockta gördüm sizi.. takip etmeye başladım, pek sevmememe rağmen if rock'ı 4-5 defa geldim dinlemeye.. barflyda da karşıma çıktınız.. şimdi de cumaları gölgede çalmanız ayarlanmaya çalışınıyormuş..
sahne performansınız süper..
:taptim
repertuar da gani gani..
takipteyimm.. :metalhead
 
ben ilk dinlemeye gittigim gece dinlemistim finally free yi o zaman limonda cikiyordunuz
o beni bu kadar fanatik yapti bunca zaman yalan olmasin
ama devam edince insan her sarkida ayri keyif aliyor:)))
 
Off ne guzel Dream Theater - Finally Free caldiniz... Superdi... Ben basindan azcik calip hevesimi kursagimda birakacaksiniz sandim bi an... Sonra baktim harbiden de caliyorsunuz... Tum caldiklariniz gibi Finally Free de superdi... Haftaya Cumartesi, isten gucten basimi alabildigimde, Biziz`de gorusuruz...
 
Cuma ODTÜ Uptown!

Ama akademik olmayanlar girebiliyor mu bilmiyorum. E saatini de tam bilmiyorum. (aksam tabii ki ama?)

Ben bu konuda pek bişey bilmiomuşum. En iyisi grubumun diğer sevgili elemanlarındqan bir habre beklemek olcak heralde.

Ama Cuma ODTÜ Uptown! diyorum tekrar.... :)
 
Arkadaşlar madem Dream Theaterlar güzel olmuş ben derim ki yeni yeni Dream Theater parçaları da koyalım serpiştirelim aralara :)Güzel olur bence?Buna ek olarak arkadaşlar bize şöyle manyak güzel, zevkten zekiz edecek parçalardan çalmamızı istedikleriniz varsa iletin bizde bi ölçüp tartalım sound'umuz uyar mı uymaz mı formatında, uyarsa çalalım zevkten sekiz olalım:)

Muratcan'cım MCA'im bende Cuma Uptown'dan önce Perşembe If diyorum:)

Perşembe günü saat 23:30 sularında If'te taşi aman tushe var:)

Buna ek olarak yeni gitarım ile ilk kez yarın sahnedeyim.Manyak bir gitar aldım ki Türkiye'de yanılmıyorsam 1 ya da 2 tane var bundan:)Grup üyeleriminde haberleri yoktur burdan öğrensinler onlarda, lakin böyle birşey alacağım aklımın ucundan bile geçmiyordu.Hatta ve hatta MCA'ciğimin gitar değiştirmek üzere olduğumdan bile haberi yoktur muhtemelen:)Bir ipucu vereyim yeni yarim ile ilgili >>lightning sky<< :)hehe hoho

Lakin benim canım RG1570'im artık forumdan Opethian nickli arkadaşımıza ait sayılır...İçim sızladı bak şimdi arhhh, ayrılıyorum yarimden :/
 
Ibanez S bunun yanında fos kalır Umutum bundan Türkiye'De 1-2 tane var:)Özel bişey bu özel:)valla sahneye ilk çıkarmadan ne olduğunu söylemicem forumda:)ama şöyle diyim tahminimce dünyanın en iyi rock gitarıdır bu.Üstüne yok diyorum tek geçiyorum:)
 
güle güle kullan walla bijen ne diyelim. en kısa zamanda dinlemek üzere o zaman seni yeni gitarınla.
bu arada avatarlar (bijen&muratcana) hakkaten çok hoşmuş.
 
Sağolasın Gözde'cim vallahi teşekkür ederim, yerimde duramamaktayım:) Avatarları sağolsun MCA'in bir arkadaşı IF'te çekmişti daha bayağı bir var böyle renkli menkli resim inşallah siteye koyucaz, site açıldığında tabi:)

Bu arada Tushe'nin web sitesi yaklaşık 2 hafta içerisinde açılacak.İçerisine konser görüntüsüydü, mp3 kliplerdi herbişey koyucaz.Çünküm Tushe artık beste güfte olaylarına girişmiş bulunmaktadır efenim:)
 
Arkadaşlar vallahi önceden hiç sevmediğim bir marka'nın gitarını aldım ama bu eşsiz hastasıyım!

JACKSON Soloist 1 Lightning Sky , kesinlikle kusursuz!Olabilecek dünyada ki bence en muhteşem gitar!Allah her gitariste böylesini nasip etsin diyorum!

Bu arada bugün ODTÜ Uptown süperdi yaw.Muhteşem eğlendik, zaten kalıcam sandığım bazı derslerimden de geçmişim !Güzel günler mi yaşıyorum ne:)
 
Değerli grup arkadaşlarım:)gecenin ya da diğer bir şekilde sabahın 5'i itibariyle ekipmanıma ekipman katma çabasını tekrar hızlandırmış bulunmaktayım.Muhtemelen 4U luk rack case'im değişiyor ve 10U ya çıkıyor niye derseniz PA alıyorum üstüne wireless ve birde sonic maximizer ve 4x12" kabin:)Hemen sound'umuza sound katılacak diye sevinmeyin zaten arabama sığmayan ekipmanımın ağırlığı bulduğum power ile 35kg diğer ekipmanlar ile birlikte de 64 kg artıyor:)Şimdiki ekipmanı zaten tek başıma taşıyamıyorum.50 kg lık artış sonrasında bu değerli ekipmanlar taşınmalarına yardım edilmek üzere (neredeyse hergün) ellerinizden öperler:))hehehe bu arada sanıyorum ki toplamda 100kg geçecek olan ekipmanlarımın hacimleri sebebiyle arabayıda değiştirmek zorunda kalacam:)Ford KA koltukları yatırılınca bile bi yere kadar KAmyon işlevi görebiliyor.Yeni ekipmanlarımın tümüne marka model olarak karar vermiş bulunmakta ve maddi yatırımlarımı buna göre ayarlamaya başlamaktayım.Yaklaşık 2 ay içerisinde alabileceğim daha fazla herhangi birşey kalmıyor:)hohoy sevindrik oldum:p
 
Hala baget alamadım yav. Nası iştir annamadım. Kırık bagetlerle bu haftayı da geçirirsem en ekonomik davulcu ödülüne aday olcam. 2 ay oldu nerdeyse. Kaç program olmuş kimbilir. Ohooo yeni baget zamanı gelmiş tabi tabi. Lakin para yok. Nası çelişki bu yarabbim? Şeytan diyo programa giderken iki dal kır ağaçtan.... o da olmaz ki. Gitaristlerim dolarlar saçar havalara bense ... ühü! - Davul alırsam tasırmıyız harbi her programa? :p aslında... :twisted:

Neyse baget işi yarın işallah. Yeni bagetle çalmak ta ayrı bi keyif aslında. Hmm...

Eskişehir bekle biziiiiiiiiii.
 
Geri
Üst