Tuşe! (Rock) - Ankara

Haftaya da toplamda 10 (yazıyla ON) kadar yeni şarkı geleceğini hatırlatalım...


hop! :zombi



bundan sonra her hafta on yeni şarkı... (yuh!) 8O

bundan sonra her hafta yepyeni bir repertuar (nası yani??) :?

bundan sonra her hafta yeni bi grup (hmmm...) :roll:

olmadı tabi... neyse... ama bu akşam gerçekten 6 yeni şarkı, haftaya 10 yeni şarkı, yarım kilo da yeşil mercimek :D
 
Malesef teknik aksaklılardan dolayı çalamadık! Uzun zamandır göremediğim çok arkadaşım oradaydı kendi adıma özür dilerim çok beklettik ve sonunda çalamadık elektrik tesisatında bir arıza oldu hatta bi ara Bijenle etrafa kıvılcımlar saçtık üzerimizden 220volt geçti allahtan sigortalar attı yoksa kül olacaktık valla ama haftaya işallah bi aksilik olmayacak ve bomba gibi çalıcaz! şans işte tesisat durdu durdu biz sahneye çıktık arıza yaptı! Neyse her işte bir hayır vardır diyelim!
 
Arkadaşlar sizde gitar çalarken erenin avatardaki gibi dil çıkarın topraklama yapsın... :)Eren bu bir şey biliyorda çıkarıyor dilini... hehe
neyse hepinize çok geçmiş ola... Allah korumuş...
 
Arkadaşlar bu gece çalamadığımız için gelen herkesten özür dileriz ama malum halen ellerim elektirikten ötürü titriyor.220 ile ciddi bağlamda çarpıldık ve hayatımda ilk kez gitarın tellerinden EVET tellerinden bayagı bayagı bir kıvılcım cıktıgını gördüm hakkaten cıktı yani olmaz sanıyodum oldu ve sigortalar attı barda!Hani kendi adıma bana bişey olsa önemli değilde aletlere ekipmanlara bir zarar gelmesi riski vardı ve o riski kendi adıma almak istemedim grup arkadaşlarımın çağrısına da ben açıkçası uymadım ve çalmamamızda ki asıl sebep kesinlikle benden başkası değildir.Umarım hak verirsiniz...Tekrar gelen herkese teşekkür ederiz ve özür dileriz(im)...
 
amanin allah korumus vallahi bijen abicim cok buyuk gecmis olsun.. elektrik carpmasi cok kotu ya. bi vakit raven da prova yaparken bi yandan gitar çalip bi yandan mikrofonla gruba bisey diyeyim dedim (cok gurultu oluyor kimse kimseyi duymuyordu :) ) topraksizmis amfi falan. nasi elektrik carpti anlatamam gozumde simsekler caktigini gordum gercekten bi an kivilcim rengini gordum mavimtirak bi renkti. ama gozumun onunde mikrofondan mi çikti bilmiyorum ama bayaa titretmisti. noluyoz diye uzaklastim ordan ama kendime gelmem 5 dkyi bulmustu. aman diyim dikkat edin boyle seylere. hadi kalin saglicakla....
Baris
 
Neyseki ucuz atlatıldı,hayatımız söz konusuydu belkide bu önemli bir sorun sonucta.Hem hayatımız hem de ekipmandan olabilirdik.
Bu arada biraz havayı dagıtayım.Ben de kendime yeni bir ekipman aldım uzun zamandan sonra.
Pod 2.0...Pod'dan sasmayın arkadaslar cok güzel :D tavsiye ederim
 
Geçmiş olsun arkadaşlar.

Bazen "elektro gitar çalıyorum" deyince sorarlar "O hani elektriğe bağlanan gitar hemi?" diye, sanırım biraz gerçek olmuş :)

Şaka bir yana dikkat etmek lazım, sakat bir durum.

Kolay gelsin
 
uzun zaman oldu foruma bakmayali
bakacagim tuttu ve direk sok oldum
cok geçmiş olsun arkadaşlar yaaa
inşallah önümüzdeki hafta biz de gelebileceğiz sizi izlemeye
amman dikkat edin
sevgiler....
 
Ya böyle birşey ancak bizim başımıza gelir... :evil: :kızdım
Tüm Tushe ekibi... :roll: Çok ama çok büyük geçmiş olsun...
:bilmem
Allah korumuş... :taptim Kendinize çok iyi bakın...Dostlarım... :elsallaa :elsalla
 
Abi bende uzun zamandan sonra bi kafa dagitaym,bi tushe dinleyeyim dedim,benden kaynaklandi heral :D Hakkaten carpilislarinizi en onden gordum,hatta gokhan carpilinca baya-baya tirstim sizin adiniza,ciktiginizda hepiniz kolunuzu tutuyodunuz :( Bijende bence en dogrusunu yapmis,o ekipman kimde olsa ayni seyi yapardı(yapmalı da) Gecmis olsun,ciktiginiz yer de umarim bu hatadan ders almistir :roll:
 
Rıfatcığım,Bijenciğim, Tushe
Yine gelicez inşallah izlemeye..sizin canınız sağolsun, Bijen'in dediği gibi size ve ekipmanınıza bişey olmasın, aksayan program olsun...sizi görmek yetti :)

Hakan
 
Hepinize geçmiş olsun...

Biraz konuyu dagatmak istiyorum ... :)

Şu yeni parçalarda sert bişeyler varmı ya bi dinlesek şöyle helloween edguy tusheden ahh ahh çok süpper olur !

:metalhead

Ortama fazla sert kaçmıcak bi şarkı mesela...

If i could Fly !!!!!!!
 
Geri
Üst