Tuşe! (Rock) - Ankara

MNB demiş ki:
saınırım ilef de çalacaklarmış ayın 20 sinde saat kaçta acaba? gelelim coşalım :D

yanlış bilgi :!: öyle bi durum vardı,afişler basılmış duyurulmuş ama maalesef uygun olmadığımız için programda yer alamıyoruz.
ayrıca tuşe bu haftalık overall programını bizden kaynaklanan nedenlerden dolayı gerçekleştiremeyecek ama haftaya kaldığımız yerden devam ;)
 
oof yaa.. ne hızlı adamlarsınız kendimi kötü hissediyorum hem de çook!!! sizi bi doğru düzgün takip edemiyorum sınavlar yüzünden. umarım yaza daha sık izlerim sizi.. :cry:

en son odtü'deyken "bijeen, bi-jeeeen" diye bağırıyordu kızlar ve benim bir arkadaşım dayanamayıp bijen'den jack istedi o da yanlış hatırlamıyorsam gülüp "yok yaa" dedi :p paylaşayım istedim o gün çok eğle :) nceliydi..

son bi şey: bu grubu çoook seviyorum!!! :D
 
bugün öğleden sonra tuşe ankara üniversitesi iletişim fakültesinde sahne alacaktır...

Ya sanırsam biryerlerde yanlış bir bilgi akışı var Tuşe'nin Mayıs Progrmaında bu konser gözükmemekte ki böyle bir konser olmadı arkadaşlar bilgilerinize.

Bu Akşam Overallda bizden kaynaklanan nedenlerden dolayı çalamayacağız..

Haftaya devam.
 
oof yaa.. ne hızlı adamlarsınız kendimi kötü hissediyorum hem de çook!!! sizi bi doğru düzgün takip edemiyorum sınavlar yüzünden. umarım yaza daha sık izlerim sizi..

Yok yok birşey kaçırmadın daha çok konserimiz olacak ki artık konserlerde minimum sayıda cover çalmayı düşünüyoruz.

en son odtü'deyken "bijeen, bi-jeeeen" diye bağırıyordu kızlar ve benim bir arkadaşım dayanamayıp bijen'den jack istedi o da yanlış hatırlamıyorsam gülüp "yok yaa" dedi paylaşayım istedim o gün çok eğle nceliydi..

Yok canım :D daha neler gitrarını isteseymiş bide eheh .

son bi şey: bu grubu çoook seviyorum!!!

Biz Sizi Daha Çok! :)

Sevgiler & Saygılar.
 
Merhaba, sekizbucuk adlı şarkınızı dinledim , epey güzel olmuş , girişler biraz modern rock , sonlara doğru ise biraz hammerfall tadında olmuş(bazı vokal melodileri özellikle ,glory to the brave adlı şarkıyla çok benzeşiyor).Güzel bir sentez olmuş özetle, elinize sağlık.
 
bu gece izledim ilk defa bu grubu ve bnce çok iyiydi, baya da eğlenceliydi ayrıca..her ne kadar konserin sonlarına doğru tiki kesim hüküm sürmeye başlamış olsa da (bijen, hatırlarsın:)) ortam da fena diildi..
 
Sekiz Bucuk ne güzel bir şarkıdır öyle ya. 02:59'dan sonra bas gitarist konuşturmuş resmen.. Helal olsun :) Bijen'i daha önce de dinlemiştim zaten iyi gitarist yorum bile yapmıyorum artık. Zamanında irc'de(reich) az kahrımı çekmedi gitar,pedal,manyetik ıvır zıvır mevzularına :) Gökhan'ın vokaller cuk oturmuş şarkıya. Tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Ayrıca Bijen seni de tebrik ediyorum abicim Ogün Sanlısoy gitaristi olmuşsun. Uzun zamandır girmiyordum yeni gördüm. Gurur verici :) Başarılar Tuşe'ye..
 
Gerçekten çok severek dinlediğimiz bir grup keşke fırsatımızın olsada gelip dinleyebilelim en kısa sürede dinleyeceiz ama saygılar...kolay gelsin :)
 
arkadaşlar tuşe bu hafta 14 temmuz cuma biziz & 15 temmuz cumartesi overall programlarını bizden kaynaklanan nedenlerden ötürü gerçekleştiremeyecektir :!: duyrulur :!:
 
Gosde demiş ki:
arkadaşlar tuşe bu hafta 14 temmuz cuma biziz & 15 temmuz cumartesi overall programlarını bizden kaynaklanan nedenlerden ötürü gerçekleştiremeyecektir :!: duyrulur :!:
Sekiz Bucuk çok güzel ve akıcı bi şarkı çok hoş olmuş ama YOK o kadar güel olmamış arada ki sololar güzel ama şarkının sözleri biraz garip olmuş diğer bestelerinizi dinlemeyi çok isterim

başarılar
 
Albüm çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.Umarım herşeyin en iyisi olur...Süper bi albüm sunacağınızdan şüphem yok,Tuşeyi uzun zamandır canlı izleyemiyorum.Bu aralar konseriniz olacaksa gelmeyi çok isterim...
Ayrıyetten Bijen solo çalışmalarında da başarılar dilerim.Ogün Sanlısoy haberini duyunca adına çok sevindim...
 
Hastasıyız efenim tuşenin ailecek : )
albumu dört gözle bekliyoru(m)z...
Kolay gelsin...

Hah yahu birde çok merak ettim klavye yok mu artık tuşede , albumde olacak mı : )

Sevgiler & Saygılar ...
 
herkese selamlar :)
arkadaşlar tuşe albüm çalışmalarına son sürat devam etmektedir. Az kaldı :!: malum albüm işi zor ve hakkını vermek, tuşeye yakışanı ve beklenenden çok daha iyi şeyler sunmamız gerekiyor ve bunun için de çok çalışıyoruz ama yakında herkes tüm bestelerimizi dinleyebilecek :!: Gerçekten az kaldı ;)
çalışmaların yoğunluğundan dolayı bar programlarımızı ve konserlerimizi sınırlamak durumunda kalıyoruz. fakat önümüzdeki günlerde programlara ek bikaç konserimiz olacak. tarihler ve yerler kesinleştikçe buradan duyurulacaktır :!: hatta şöyle de bir ipucu verebilirim :arrow: tuşe süper bi konserle ve albümüyle dönmeye hazırlanıyor :!: :!: :!:
tüm bunların dışında sortpsycho, gene_hoglan, juice, guitar352, _KehaneTEmre_ arkadaşlar yorumlarınız ve mesajlarınız için teşekkür ederiz.
_KehaneTEmre_ demiş ki:
Hah yahu birde çok merak ettim klavye yok mu artık tuşede , albumde olacak mı : )
tuşe artık dört kişi. klavyecimiz yok. albümde de çok gerekirse neden olmasın ama şu anda yok.
veee tuşenin overall ek programı :arrow:
29 temmuz cumartesi 00:00
1 ağustos salı 00:00
ve 8 ağustos salı 00:00

herkesi bekliyoruuuz :p
 
gorkyeah demiş ki:
klavye eksikliğini hissettim açıkçası ben..
klavyenin gitarı ne kadar tamamladığı ve müziği zenginleştirdiği göz ardı edilemez tabiiki ama şu ana kadar sunulan dinlediğiniz bestelerin hepsinde zaten klavye var ve yakın bir zamana kadar bar programlarında ve konserlerde de hep klavye vardı ! klavyesiz gerçekleşen programlarda da repertuar için seçilen parçaların büyük bir kısmının orjinal hallerinde de zaten klavye yok. ve geriye kalan az bir kısım parçalarda da bijen gitarıyla o açığı kapatıyor. o yüzden o eksikliği nerde hisettin pek anlayamadım ama daha açık ve spesifik örneklerle belirtirsen eminin o eksikliği tamamlamak için de çalışırız ;)
 
Geri
Üst