Makine (Industrial) - izmir

çok haz etmedim müziğinizden ve sahne performansınızdan.. ancak denizlide konser sonrası sahneden direk minibüsünüze binip kaçar gibi gitmeniz daha da garbime gitti.. basscının inanılmaz garip ve anlamsız hareketleride oldukça ilginçti...

galiba albüm yapacaksınız başarılar dilerim...
 
tribal_enjeksiyon demiş ki:
çok haz etmedim müziğinizden ve sahne performansınızdan.. ancak denizlide konser sonrası sahneden direk minibüsünüze binip kaçar gibi gitmeniz daha da garbime gitti.. basscının inanılmaz garip ve anlamsız hareketleride oldukça ilginçti...

galiba albüm yapacaksınız başarılar dilerim...

Denizli için kısa bir açıklama:

3 günlük yoğun bir trafiğimiz vardı (izmir-denizli-eskişehir ard arda) ve kendimize dikkat etmemiz gerekiyordu..
denizli'deki 1 saatlik performans sonrası açıkhavada rüzgara maruz kalıp rüzgardan ötürü bir rahatsızlığa yakalanmamak amacıyla performans sonrası minibüsümüze binip üzerimizi değiştirmeye gittik ve sonrasında geri dönüp alanda hala varolan seyircilerle birlikte olduk..
bunun dışında bir amacımız veya düşüncemiz yoktu..

iyi dileklerin için teşekkürler..
 
Makine bu hafta:

21 Mart 2007 - Çarşamba @ Dungeon Bar (izmir)
23 Mart 2007 - Cuma @ Dungeon Bar (izmir)
24 Mart 2007 - Cumartesi @ Glow (eskişehir)
 
Merhabalar ben iyi bir makine dinleyicisiyim. gruptaki abilerimi islerinin severek yapmalarından dolayı takdir ediyorum ve bornovalı bir grbun yakın zamanda album çıkarım istanbulda izmiri temsil edecekleriiçinde seviniyorumç sahne performanslarına bayılıyorum. sahnede hiç bi grubun gorunmedigi kadar havalı gorunuyorlar. anemi yan tarafta kan revan performans sergileye dursun makine performansının yanına bile yaklasamaz. tarz meselesidir bu anemi izleyicilerinin de kalitesini biliyoruz. acıkcası islerinin çok iyi yapan bi grubu soundu iyi olan bi grubu izlerken havaya girmek için alkol bile almaya gerek duymazken ama yinede dikkatimi bozan havayı dagıtan bazı olumsuzluklar goruyorum. kıskanclıkta diyebilirsiniz. solist surekli t-shirtini cekistiriyor bu da sisman olmasından dolayı olabilir faka tbir çok rejim yontemi oldugunun farkında degil sanırım. bu arada saclarını kim oruyor bende istiyorum fakat kim urasır ki herhalde sevgilisi oruyordur ama hicte yanında sevgili gormedik annesi mi oruyor? basçıları da çok çirkin be abi o çocukta ne buluyorlar hep yanında guzel hatunlar goryorum anlamıyorum ya 6 aydır sahnede diye hatunları nasıl goturuyor. bu tarz gaylere tavır takınılmıs ortamda nasıl transparan gıyebiliyor bu arada eksi sozlukteki GAY elestirilerine nasıl gogus geriyor? bi konu daha davulcuları arkada kalma ezikliginden mi surekli saclarını degistiriyor aldıkları parada pek bisey olmasa gerek ki nasıl para yetistiriyor kendi mi yapıyor? am zaten hiç bir kuafor de o sekilde igrenc modeller yapmaz diye dusunuyorum. dide gitaristleri 7/24 uyuyor mu? ne cekiyosun abi sen? klavyecilerinin siyah ojeler surdugunu gordum amacın ne ki abi? yakısmıyor erkek adama tercih farklılıgı varsa saygı duyarız. zaten bi aralar cubase hayat kurtarıcı gibiydi play e basmak zor olsa gerek! neyse benim merak ettigim sorular bunlar cevap bulabilirsem simdiden tesekkurler..
 
hem attın bi msj da nolursa olsun insan insandır diosun hem de makineye gayet terbiyesizce şeyler yazıosun....bnce sen ezik ve kişiliksizsin......kimsnn ojesi tişörtü fazla kilosu sni ilgilendrmez herksn okuduu bi foruma böle şyler yazarak insannarla dalga geçmek küçük düşürmek hiç haddin deil bnce...sn kimsin ki?bi fotonu koy da biz snn hakkında neler yazıcaz? :LOL: :LOL: terbiyesizz :evil:
 
kardesim onlarda cok havalı kac kez muhabbete girmeye çalıstım çok iplemediler kıskanıyorum artık bıraksınlar bu piyasayı onlar yuzunden her hafta guardian da takılıyoruz unlu olsalar ne yapacagız acaba? çok grup gorduk izmirden çıkan. gripinde izmirliydi unlu oldu ama bi bok degismedi. isterseniz silin uyeligimi yalnızca bunları soylemek için uye olmustum. ızmir tayfası ne anemiyi nede makineyi istemiyor artık.
 
sn hangi grubun neisin ki makine istemiip de seni istesinner?kimin adına konuşuosun hayatımda gördüüm en saçma neden bu yaa..böle saçma sebeplerden bu kdr eleştirilmez bi grup..ewt tam da dediin gbi kıskançlıkk....
 
Makine , benim için bir yolculuk gibidir. Hani benimle değiştiler benimle büyüdüler sanki o kadar yani. İlk Eskişehir'de sahne aldıkları zaman Stage Diving,pogo vs. gibi unutulmuş old-school aktiviteleri doors sahnesi yeniden tanımıştı.Son demlerini yaşayan bir hardcore cemiyeti yeniden diriltiyorlardı.


Biraz zaman geçti, bizim de müzik algımız değişiyordu. Onlar da Radiohead-Idıoteque çalmaya başlamışlardı ve değişen ses teknolojisini yakından takip ediyorlardı. Ozan'ın davulundaki Nightmare Before Christmas Jack'i bile artık daha popüler olmuştu. Yeni bir kimlik arayışına girmişlerdi. Ben de Infected Mushroom coverlamalarını çok istiyordum. Portishead,Radiohead gibi isimler playlist'e girdiğinde In Flames ve Anathema coverları yavaş yavaş playlistten uzaklaşıyordu ve çağını yakalayan bir grup olma yolunda ilerliyorlardı. Çok fazla kafayı "para,kariyer,hırs" gibi küçük insanların büyük dertleri olan şeylere takmadan ilerliyorlardı. Prodigy,The Chemical Brothers ve Faithless gibi mainstream elektronik sahnenin örneklerini de seyirciye yavaş yavaş dinletmeye başlamışlardı.

Birileri çıktı ve hemen dedi ki " ya abi bırakın şu dımtıs zımbırtıları özünüze dönün özünüze. " Tabii ki ciddiye almamalıydılar ve belki aşağılamaları gerekiyordu o embesilleri ama gayet kibar bir tavırla her interaktif online platformda gereken seviyede gereken cevabı verdiler. İzmir ve Eskişehir'de hiç bir marketing planı yapılmadan mükemmel bir marka yaratılıyordu ve başarının geleceğinden herkes emindi.

Sizlere bu samimi herifler belki de Türkiye'de sulandırmadan başarı gelebileceğini ve Manga,Çilekeş ve türevleri gibi büyük etiketlerin arkasında duruşunu ve ruhunu dakikada satan isimlerin yanlışlarına düşülmeden iş yapılabileceğini gösterecekler.

Glow'da yeni bir sahne ve güzel bir performansa şahit olduk. Yolunuz açık olsun beyler. Sizler, bu ülkede belki de bir daha karşımıza çıkamayacak kadar iyi bir grupsunuz ve bir yakıştırma yapılamayacak kadar özgünsünüz. ( Gripin-Muse, Zakkum-Placebo, Manga-Linkin Park vs.) Daha büyük sahnelerde daha büyük kitlelere çalmanız dileğiyle.

p.s 1: Cumartesi Glow'da ilk aradan önce Can'ın üzerindeki Las Vegas Casino Patronlarını andıran gömlek süperdi. (Special Thanks to Fırat)

p.s 2 : pro evolution soccer bilmeye bir gruptur bunlar :)
 
ne ben her Makine programından sonra süperdi yazmaktan sıkıldım,ne de Makine her program gerçekten süper olmaktan sıkıldı :) dün gece belki mekandan ,belki de benim daqıtmamdan sound daha bi sert geldi,daha da bi güzeldi sanki.cumartesi Makine izlemek de iyi oluyormuş,pazartesi okula o yorgunlukla gitmek zor oluyodu zaten:)Glow da hoştu Makine süperdi.ben de gene ne ses kaldı ne kafa:)
bu arada bu kadar zamandır ilk defa çaqdaşı bu kadar yakından izledim,adam ne coşuyor yahu,hayran kaldık.bundan sonra onun tarafında izlemeye karar verdik hatta :)
abuk subuk eleştiri yapmak artık moda oldu heralde,müziqe laf edemeyince başka bişiler aranıyor.neyse ben tekrar söylemek istiyorum Makine'yi Eskişehir'de dinlemek lazım...
yakın zamanda görüşmek üzere :D
 
Pin Up Nisan ayında EP çıkarıyor. İlk konser 30 Mart İzmir Dungeon'da..Sahneyi paylaştığı diğer gruplar İzmir'li LESS ve MAKİNE.. Kapılar 9'da açılıyor. İzmir'lilere duyurulur.
pinup.jpg
 
Makine bu hafta:

28 Mart 2007 - Çarşamba @ Dungeon Bar (izmir)
30 Mart 2007 - Cuma @ Dungeon Bar (izmir)
31 Mart 2007 - Cumartesi @ Glow (eskişehir)
 
NacAdonis demiş ki:
Makine bu hafta:

28 Mart 2007 - Çarşamba @ Dungeon Bar (izmir)
30 Mart 2007 - Cuma @ Dungeon Bar (izmir)
31 Mart 2007 - Cumartesi @ Glow (eskişehir)

31 Mart 2007 - Cumartesi @ Glow (eskişehir) performansı mekandaki tadilat ve yenileme işleri nedeniyle iptal olmuştur..
ilerki zamanlarda Eskişehir'de görüşmek üzere..
 
Geri
Üst