Detone (Alternatif) - İzmir

Sonunda izmir e kavuşuyorum bu = Detoneeeee:)
hala çarşamba akşamı çalıosunuz demi arkadaşlar!mart ayında yalnışlıkla beri ye adımımızı bi attık bi daha çıkamadık:))iyi de oldu hani...hasret bitio!!turkrockta devam eden sitenizi de yeni buldum,yuh bana:D yine izmir,yine beri,yine detoneeeeee:)
 
19 eylül çarşamba akşamı o beri de olmayıp da o detonenin şarrap çanağına şey etmeyen ööle bööle şööle olsun....geliom lennnnnnn...... :twisted:
 
mevsimler geçerken diye şarkınız var mı yoksa şarkının adı mevsimler mi?

sitenizde mevsimler diye bi parça görünüyo ama ona ulaşılmıyo.

bende bi mevsimler geçerken var ama...
 
meyankolik demiş ki:
mevsimler geçerken diye şarkınız var mı yoksa şarkının adı mevsimler mi?

sitenizde mevsimler diye bi parça görünüyo ama ona ulaşılmıyo.

bende bi mevsimler geçerken var ama...

Mevsimler geçerken diye bi şarkımız var! sitedekilere ulaşamazsın çünkü kaldirdik :)
 
özlediiimm!!!!

bu akşamı planlamıştık ama maalesef olmadı. ama cuma veya c.tesi yapalım dedim ben, gözümde tütüosunuz walla!!!

deeettttooooonnnnneeeeeeeeeeeewwww!!!!
:dans
 
Arkadaşlar DETONE bu akşam BAROCKA BAR in

açılışında sahne alacaktır.. saat konusunda bi fikrim yok gerçekten; herhalde 23:00 gibi çikariz sahneye belki daha geç...Bizden once Man a Man sahne alicak. herkezi bekleriz..goruşmek uzere ;)
 
İlk kez geçen kış izlemiştim sizi ama fazla kalmamıştım, dolayısıyla da birşey anlamamıştım. Bu cumartesi tüm programı izleme fırsatım oldu. Şunu söylemeliyim ki metallica süpriz oldu. Gençliğimi bulmuş gibi sevindim. Yanlız senede bir gün'e takıldım. Yani ne bileyim, sanat müziği cover'ı da fazla geldi, bünyem kaldırmadı :)
Mekanın darlığı, havasızlığı, ses sistemi (bas cızırdıyordu gibi geldi), susmadan konuşan izleyici kitlesi, gidiş-geliş tem otoyolu gibi işleyen dar koridor (nereye gidip döndüklerini de anlamadım), bara gelip gelip bi biraaa iki biraaa diye bağıranlar...a rağmen iyiydi.
Sevdim...
 
bide repertuarda bı deısıklık varmı bu aralar mevsımler gecerken ve wake me up when september ends'i sakın cıkarmayın lutfeennn :)bide inleyen nagmeleri:) bütün repertuarı saydım nerdeyse:)
 
Geri
Üst