Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

04012007hp2.jpg



bu da benim canavar
 
@GNR79
ESP gerçekten çok hoş duruyor. Tonu, rahatlığı açısından yorumlarını da paylaşabilirsen çok sevinirim. Bir de nereden almıştın bu gitarı?
Saygılarımla
 
Teşekkürler Kont_De_La_Fere..Gerçekten uzun zamandır hayalini kurduğum bir gitardı.Pera müzikten aldım...ESP marka ve üzerinde emg 81-60 manyetikler var.Gövdesi maun,sapı da 3 parça maundan oluşuyor.Kalvyesi ise abanoz..Rahatlığına oldukça rahat,ya da ben senelerdir washburn çaldığım için ondan sonra bu bana çok rahat geldi.Yani kişisel tercih de diyebiliriz..Tonları içinse diyebileceğim laf yok.Zaten üzerinde ki aktif manyetikler ve gitarın genel yapısı itibariyle oldukça güçlü ve yırtıcı bir ton elde ediyorum..Yalnız almayı düşünüyorsan clean tonlarını da mutlaka denemeni tavsiye ederim..İstediğin sonucu almayabilirsin
 
muoupu;
fotoğrafta zoom g9 var sanırım, genel olarak aletten bahsedersen biraz çok mutlu olurum. amfi ile mi kullanıyorsun? nasıl ses veriyor? vs..
 
Birazda diğer efektlerden bahsedersen herkese faydalı olur sanırım çünkü çoğu kişinin içinde zoom nefreti var(ben dahil).Çok ta karizma duruyor alet:D
 
Freerocker çok güzel setup ama ben olsam o bossların yerine daha egzantrik markalardan oluşan bir setup üzerdim.
Mxr , Eh , drive olarak ts9 rat falan gibi
 
Freerocker bana oranın müstakil ev olduğunu söyle !!!!!

Ben apartmanda MG30dfx'in sesini 1/4 açınca komşularla papaz oluyoruz, bir de JCM900'üm olsa üst kattakilerin diş dolgularını sökerim yerinden herhalde.

Boss board ve pedallar bayram şekeri gibi durmuş maşallah, güle güle kullan.
 
Güzel yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Dediğiniz gibi apartman dairesinde oturuyorum. Komşular alıştılar artık, kendi halime bıraktılar beni :D Bir kaç apartman ötedeki arkadaşlarıma çaldığım şeylerle ilgili bir şey anlatınca merak etme duyuyoruz diyolar :D Ama 1. kademenin üzerine getirince inlemeye başlıyo her yer tabi. Gitarda PGM500, 301lerden fark olarak DimarzioFromHell-JemSingle-ToneZone manyetik dizilimine ve Golden hardware'e sahip. 94 Fijugen yapımı bir gitar işte :) Pedal dizerken dip sesten nasıl kaçarım sorusu vardı hep kafamda BCB-60 kullanınca sonuç muhteşem oldu. Sırada Whammy inşallah.
 
Geri
Üst