Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

janmoreye demiş ki:
cavernosum demiş ki:
Bu toplama USA strat, sadece neck japon, diğer bütün parçalar olabilecek en kalitelileri. Gövde 91' model USA standart, manyetikler fender custom shop, köprü USA deluxe, saddle+nut graptech, tunerlar sperzel falan vesaire.

Ama çok yakında bunu da satıcam :LOL: Alet süper ama tam vintage, gövdeden falan belli zaten :mrgreen: Şimdilik strat hevesimi tatmin ediyorum :D Aslında köprüye bi mini-hum taksam bana uyar baya ama kanımda ceksorculuk var benim :LOL: 30'lu yaşlara gelince alırım bi tane daha.

:LOL:
Vintage olmak icin fazla perde ve az sayida kopru vidasi var gitarin 8O
Ben tonal karakterini kastetmiştim aslında ama uyku bazen anlatım bozukluklarına yol açabiliyor :LOL:

8O 8O :twisted:
 
Vine_Inlay demiş ki:
Boyası biraz ince olduğu için Ibanez'i bi vuruyosun, gitar vintage değil hurda oluyo direk. :D
Tam aksine İbanezin boyası son derece kalın. Vintage veya nitrocellulose lacquer boyalı ( şimdikiler eskisinden daha sağlam olsa da)bir gitarı vurduğun zaman direk kalkıyor boya. İbanez gibi poly boyalı giarlar ancak çok sert darbelerde sadece içeri göçme yapıyor.
 
Benim 2550'nin boyası da kenarlarda ufacık bir darbede bile kalkıyor. Ama gövdenin geri kalanına gelen darbelerde göçme oluyor, boya sabit kalıyor.

Düz renk gitarlarda en sağlamı oje ve biraz asetonla ıslatılmış pamuk alıp gitarınızı onarmak arkadaşlar, çok temiz oluyor oje ile gerçekten... :D Kız arkadaşınızı gitarınızın renginde oje kullanmaya ikna ederseniz sorun yok... :D
 
Kont_De_La_Fere demiş ki:
İşte benim başından binbir felaket geçmiş, çoğunu da atlatmış güzel Dk-2'im. Birgün herkes ceksorcu olacak :)
tmfc0.jpg
hayır anlamıyorum bu dk2lere jackson niye torpil geçiyo boyle :) headstock, binding falan.. diğer prolara da koysalarmış onları bari. canım cekti :)
 
Bu da benim ki inşallah bunu çalmayı becerirsem biraz kasıp Kelly KE-3 alacağım. Yanında bir adet pena gitar askısı ve Jenna Jameson'u promosyon olarak vereceklermiş :twisted: (Yarabbim o günleri de göster)
my.php
[/URL][/img]
 
Acaba birde DaveMustaine_64 ün ekipmanlarının fotograflarını istesek seymi istemiş olurum-uz... :)

Hocam emınımkı en az benım kadar pek cok kişi merak edıyordur bunu.

Açın sandıkları Jacksonlar çıksın dışarı :D
 
thepky demiş ki:
Bu da benim ki inşallah bunu çalmayı becerirsem biraz kasıp Kelly KE-3 alacağım. Yanında bir adet pena gitar askısı ve Jenna Jameson'u promosyon olarak vereceklermiş :twisted: (Yarabbim o günleri de göster)
my.php
[/URL][/img]

gitarın en az ke3 kadar iyi. "en az" diyorum bak:) ama ke-2 dersen başka...
 
Erren demiş ki:
http://img170.imageshack.us/my.php?image=pict0779ii3.jpg

Fender 72 Telecaster Custom...Yanlız bunun bridge manyetiğini beğenmedim onun yerine şunu getirtsem uyarmı aceba?sadece manyetik gelirse???

DiMarzio DP381 Fast Track T Tele Bridge Pickup
yada önerileriniz var mı başka?


seymour duncan düşün. Di marzio ları yakıştıramıyorum ben fender e
 
Pek yakında benimkilere yeni bir kardeş geliyor,
Spesifikasyonlar
Hafif Kızılağaç gövde, slab brezilya gül ağacı tuşe (olabilecek en koyu renk), clay'den yapılma (kil mi denir) inlayler, kalın C sap, Lollar Manyetikler. Renk de Shell Pink, temsili olarak böyle birşey.


shellpink.jpg


Nashtoppink.jpg
 
Geri
Üst