Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Atalay demiş ki:
Sağolun, hepinize istediğiniz gibi gitar almak nasip olsun...

Jackson Soloist SL1 Professional 1990 modeldir. Manyetiklerini Seymour Duncanlarla değiştirmiştim yıllar önce. Yanındaki KV2 ile%99.9 aynı klavyeye sahiptir, Yngwee Malmsteen bile çalabilirsiniz. Tabi hiçbir gitar metal müzik sözkonusu olunca KV2 gibi olmuyor. O kadar para verip fabrikasından siparişle yaptırdığım KV2 yi daha sonra utanmadan bir de EMG ZW lerle 27 volt pilli hale getirdim. Mikslenmiş masterlanmış bir gitar soundu veriyor resmen :p

Pardon, ondeki SL1'mis, ben Japon Soloist'lere benzetmistim, onun icin sordum "arada fark var mi" diye :) Bir Japon Soloist alasim var yilbasindan sonra, ikisini karsilastirma firsatim olmadi daha.
3 pili nasil sigdirdin ya? Ben 2 taneyi sor koydum :) FR cavity'ye mi koydun pilleri?
 
solown.jpg

Amcalari, bu ufaklik da yeni solocumuz :)
 
@wassag0 ESP eclipse hastasıyım manyetikler phat cat ve sh 59 sanırım kıvılcım dan aldın deneme fırsatım olmuştu ve kapının girişindeki gibson custom a resmen 10 basıyordu bu Eclipse kendi modeli içinde star gerçekten bu eclipse e sahip olan arkadaş çok şanslı bende almak için para biriktiriyordum :)))
 
Yeşil renkte gitar bulmak zor. Güzel bir soloist. Keyfini sür. Manyetikler üzerinde mi geldi sen mi modladın?

Bu arada beyaz Ibanez'imin headstocku değil, tremolosundan başlayıp tüm metal parçaları kromaj alacağım.
 
@leventx evet kıvılcımdan aldım gerçekten mükemmel tonları var gibson almak için araştırma yapıyordum ancak bu eclipse i faruk abinin yoğun ısrarları sonucu elime aldım denedim ve gerçekten mükemmeldi hiç hesapta yoktu ama direk aldım birkaç eclipse deneme şansım olmuştu güzel gitarlardı ancak derler ya aynı model gitarlar arasında bile epey fark olur bu yıldızlarıydı.
yorumun için teşekkür ederim :)
 
Geri
Üst