Gitarını Göster Ey Turkrockcılar

Valla ses konusunda hiçbir tereddütüm yok. Toplam manyetik ve gövde 500 ytl civarına bitti. Bu gitarda kullanılan ıhlamur ağacı görünüş bakımından akçaağaçtan farkı yok. Ses konusuna gelince bu ağacın equalizer çizgisi düz yani dengeli bir ton veriyor. Parlak bir ton. Distortionda ise dengeli bir tiz sesi var. Amfiden low'ları açınca gayet mükemmel bir ton alıyorum. Js30 a göre dağlar kayalar yamaçlar uçsuz bucaksız ovalar kadar fark var =) Daha önce dinlediğim bir ıhlamur ağacından yapılmış bir gitar biraz pes ve boğuk bir ses veriyordu. Bunda öyle bir şey yok=)
 
child_of_chaos demiş ki:
karakuzuuufb3.jpg


Güzel bir gitar olmuş, güle güle kullan :)

Bir de şöyle bir gitar var, Charvel Avenger gövdesi ve Ke-3 sapından yapılmış. Avengerlar oldukça eski gitarlar Sr-v falan hikaye yani aslında :mrgreen:

myrrfullwebgl0.jpg


Ne yazık ki benim değil :D
 
mevlut113


Sanırım gitarı proseslabdan aldın orda gormuştum boyle bir gitar koprudeki humbucker seymour duncandı.. kaça aldın sorması ayıp :)
 
Biraz anlayışlı olalım herkes alıntı yaparken resimleri almasın. Gereksiz yere resim açıyoruz zaten resim var. Gitarın sahibi arkadaşın adına yazarsanız daha iyi olur.
 
Geri
Üst