Turret -Heavy- Ankara

bel kütürdetme derken abi??? ya ben kütürdetirim ama sonra biliyon yanlış şeyler olabilir sahne duruşunu etkileyebilir.ahahahaha adam macar salamı oldu geldi...domuz eti yemiş paso bunun yanına yaklaşılmaz abi artık :D abi pazar günü biraz buruk bir konser olcak.sonuçta asıl amacımız yardım etmek ve bunun gururuyla orada güzel işler çıkarıcaz...Müzik adına da başarılı,yardım adına da başarılı olmasını diliyorum umarım örnek alınacak bir organizasyon olur.çünkü rock müziğin babaları bu müziği herşeyden önce bu tip dayanışma olaylarında sahneye koydular.

Böyle gördük böyleeee göredük biz babadan böyle gördük demiş
Müslüm BABA
:p
 
bak şimdi çok pis yorum yapacam:
turret grubunu son garaj performansında dinledim.
sesler iyi olmamasına rağmen emrenin sololar coşturdu:)
herkes çok iyi yalnız o uzun saçlı gitarist neden kafa sallamıyo onu çözemedim.

bir de burdan davulcuya seslenmek istiyorum:
hacettepe sizi destekliyo da bizi neden desteklemiyor acaba?
hürock'ın üyesi olmasına rağmen hiç bize bişeyler tıklatmıyolar organizasyonlarda.tamam nu-metal yapıyor olabiliriz ama icabında sepultura da çalıyoz.çok kırıldım.valla bi daha gelmicem konserlerinize.
yeter ulan! nedir bu organizatörlerden çektiğimiz. :)
serkan bütün grup hınç dolu sana karşı. özelden sana çok pis mesajlar atacam kontrol et.
 
kaşınıyon heralde gökhanı zorlama bence.yağlamadan kayar canın yanar...(sert eleştirir demek istiyorum anşlamayanlara açıklama)
 
TURRET DAÐILMADı

Grubumuz dağılmadı.. Bizimle çalışmaya layık olmayan kişilerden arındı sadece...Çalışıyoruz,çalışmaya da devam edeceğiz..Heavy metalden ödün vermeden....Para amacı gütmeden...
 
TURRET grubu repertuarını elemanlarını amacını tamamen değiştirip KİMLİK! adı altında yeni bir grubu oluşturmaktadır.5 şarkılık demo albümünü kaydeden grup şu an albüm ile ilgilenen herkese dağıtım yapmaktadır. 15 kasım 2007 tarihinde MALT&KİMLİK SAKLIKENT 'te sahne alacaktır.herkesi bekleriz bu başlığa artık daha fazla mesaj yazmaya gerek yok.
 
Geri
Üst