Gode

CHRONOS demiş ki:
Buradan da belirtmek isterim, tonlar çok çok güzeldi. Aynen devam ...
Ah ah DAYI'ma nazar degdi... :cry: :cry: 2. yarıda eslik edemedi koyverdi :? .... Saglik olsun.. haftaya cikartacakmis acisini öle söyledi bana.... gümbür gümbür gelicem dedi avazim ciktiginca bagiricam dedi :roll:... bunu saymayiz haftaya yine bekleriz MONCHER..... :)
 
Atalay demiş ki:
Vay ton da mı çektiniz ? Hehehehe haydi kolay gelsin.
Sen nediyosun abi :) beton gibi,fisekgibi JiLET gibi, gülle gibi tonlardi 8) .... Göreceksin yarin ON-AIR de tonlarin kralini :p Haftaya sizleride bakleriz ATALAY Bey bu kac oldu gelmediniz.... yaziyorum deftere...
 
Ben de sizi yazdım deftere valla. Son davul kaydı olunca JİLET çalımı çok tartışıldı ama genelde kesiklerle sonuçlandı... :)

Bu arada biziz e de bir gün geleceğim inşalllaaaaahhhh! Cuma 21 30 çok geç ama. Özel bir durum yaratmak lazım. Nasıl ortam doluyor mu? Neyse nasılsa bu hafta keyıtlarınız var... Olm hala davullar bitmedimiydi sizin?
 
hay kardeşlerim bea tevekkele ben dedim sürgün o ses sisteminde çıkmaz dedim.ama neymiş ses sistemi değişmiş babalar gibi olmuş.e öyleyse neymiş hayırlı uğurlu olsun.
 
CHRONOS demiş ki:
SheCHRONOS demiş ki:
CHRONOS demiş ki:
Efendim bu da hayırlı bar programlarına benden hediye olsun

Aşkım gerçekten çok güzel olmuş, bence ilk yaptığından daha iyi, daha dikkat çekici. Ne diyeyim ellerine sağlık. Haftaya Biziz'de görüşmek üzere. ;)
Utandırma aşkım beni buralarda :D Haftaya görüşmek üzereymiş :D öyle diyor hanım 8)


Eee ozaman haftaya Bekleriz ailecek sizleri... Gelmezseniz ayip vallahi... İçeriz muhabbetimizi ederiz.... Değilmi Paşacan ??? :LOL:
 
SurguN demiş ki:
guntouch demiş ki:
tum sevenleri sevipte kavusamayanlari kismetse olur diyenleri KARA KARA dusunenleri...
herkesi cuma gunu bizize bekleriz :LOL:
sevgiler
SEVİPTE Kavuşamayanları temsilen elimde bayrağım en önde ben geleceğim biziz'e...... :cry: :cry: :cry:
Ortamı bu kadar kasvetlendireceğimi bilsem söylemezdim :D Caner, sen en son sevipte kavuştun zannediyordum ben ama karışık işler tabii bunlar.:D Ankara'yı özleyeceğimi hiç düşünmezdim bu arada...
 
selamlar..cuma geldik..dinledik :) eğlendik denebilir..
ancak benim 1-2 eleştirim olacak grup hakkında yüksek müsadelerinize sığınarak :roll:
birincisi grubun repertuvarındaki parçalar güzel..dinlenebilitesi var,eğlendirirde ancak genel olarak parçaları çok alakasız metronomlarla girdiniz..bazıları yanılmıyorsam özellikle hızlandırılmış ancak bazıları ise bariz metronom problemim var benim der gibi bağırıyordu..bu konuda umarım çalışır ve daha iyi bir yere gelirsiniz arkadaşlar.. ;)
ikincisi ise gitarlar ve tonajları hakkında..bilmem bizizdenmidir yoksa amfilerinizdenmi yoksa processor lerinizdenmi yada pedallarınızdan falan mı anlamadım ama garip bir şekilde sahneye göre sağ tarftaki arkadaşın (adını bilmiyorum kusura bakmasın..) volümleri hiç duyulmadı..ayrıca 2 gitarında tonları aşırı tizdi..bence tonlar üzerinde biraz daha uğraşsanız daha iyi olacağını düşünüyorum..ha bu arada yeri gelmişken bass gitarın sesi diğer gitarlara göre oldukça öndeydi..davulda ise acayip yüksek volümlü bir alto tonajlaması vardı..
işte burası çok çok önemli dikkat..çoğu parçada (ben 20 tane dinledim benden sonra kaç çaldınız bilemiyeceğim..) giriş gelişme var güzel fena diil..yaratıcı esintilerde mevcut..ancak sonuçlar yani parçadan çıkışlar (bitirişler,outro lar) çok çok zayıf kalmış..daha yaratıcı olmanızda fayda var..en az 7-8 parçada son bitirişler aynı ve tat vermedi açıkçası bana.. bilmem anlatabildimmi efendim :D

iyi kafa ile anca bu kadarını yazabildim arkadaşlar..kusura bakmayın..ters bişey söyledim isede alınmayın..ben sadece duyduklarımı,bana göre olan kısımları yazıyorum.. ;) umarım daha iyi olursunuz..ne diyim sürgün..kolay gelsin ve yolunuz açık olsun ;)
 
Geri
Üst