Keizer (Endüstriyel Metal)-Ankara

konser nerde yapılıo 19 mayıstaki konser bi afiş felan yokmudur acaba! saygılar.... ayrıca şöööle gerile gerile keizer dinlemeyi özledim :) öptüm gıdıktan hepinizi....
 
LONE STAR CAFE

tarih:19 05 2007 saat:13:00 adres:tunalı gölge bar karşısı

DJINN STYLO
TRUCK
İNFRADARK
KEİZER
ENKAZ
CRESTFALLEN

grup sıralaması bu şekildedir
 
keizer size saygı duyuyorum ama çok kötüsünüz . Ama üzülmeyin temmuzu bekleyin temmuzda endüstriyel metal yapmanın ne demek olduğunu 3.reich size öğretecek. 3.reich olarak çalışmaları 1 yıldır sürdürüyoruz temmuzda görüşmek üzere.


3.reich basscısı.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
 
keizer iyidir burağın ağzından rammstein dinlemek bi başka oluyor biz ankaz grubu olarak keizerin yanındayız ayrıca bi forumda sanki dalga geçer gibi yorum yapmak çok ayıp bu ayıbı düzltemnizi tavsiye ederim
 
EXORSUOS demiş ki:
19 mayıs konserine gitaristimizin ailevi nedenlerinden dolayı çıkamıoruz herkesten özür dileriz...

3.reich sizde başarılar canım :):):)

teşekkkürler... Sizede başarılar dilerim (başarılı olmaz-nız için bir klavyeci şart)...Giderek daha iyi olacağınıza inanıyorum...Temmuzda eğer bir klavyeci bulursanız , ortalığı beraber ateşe veririz...Olgun bir şekilde elştrime yanıt verdiğin için tebrik ederim seni... :) :) :)
 
klavyeciyle denedik sevgili bassçı biz böyle daha iyiye gideceğimize inanıoruz tavsiyen için teşekkür ederiz ama ilerde belki turntable cı bulursak alabiliriz :)
 
EXORSUOS demiş ki:
klavyeciyle denedik sevgili bassçı biz böyle daha iyiye gideceğimize inanıoruz tavsiyen için teşekkür ederiz ama ilerde belki turntable cı bulursak alabiliriz :)

sizin klavyeci diye aldığınız adamın gitarist olduğunu herkes biliyor :LOL: sevgili keizer elemanı.
 
yukarıda çok bilmis bır ınsan var temmuz da çıkacaklarını söylediler hala bi ses seda çıkmadı ayrıca yeni kadroda klavye var segili basscı optüm gıdıktan ;)
 
tesekkur ederiz dostum.burda bi uyarida bulunmak istiyorum artık bu sayfayı kullanmıyoruz ve kendimize yeni sayfa olusturduk çunki hersey basdan assagi degisti gibi onun icin burdan site yonetimine ve mod lara sesleniyorum bu sayfayı silebilirsiniz
 
Geri
Üst