Enkaz (alternatif) Ankara

Arkadaşlar... :D
Birşeyi dile getirmek istiyorum ,yani şimdi bana kızıcaksınız belki ama bu "amatör gruplar" bölümünde en az sizin kadar saygın gruplar var..Hepsi yada en azından çoğu başlıklarında haber,duyuru vs. yapıyorlar, gerisi biz dinleyenlerin görüşleri..Bi baktım kaç sayfa olmuşsunuz,bi ara "albüm çıkarıyorlar herhalde" fln dedim içimden ama sayfalar dolusu msn muhabbeti+ geyik gördüm..geyik olmasın demiyorum ama almış başını gitmiş arkadaşlar....ve insanın şevki kırılıyor...Yani siz bilirsiniz, sizin başlığınız tabi, ben sadece düşüncemi dile getirdim.... :oops:

Gelelim yeni kayıtlarınıza.... :!:
Ben her zaman ki gibi kayıtlarınızı çok beğendim, Kartalcım sesinin son kayıtlarda doruğa çıktığını görüyorum ve seni tebrik ediyorum...Umarım hakettiğiniz yere gelirsiniz bir an önce....Sololarda hoşuma gitti...Kayıtların kaliteside fena değil..."yuttuk" favorim aralarında ;)
Sevgiler_Müge ;)
 
EVET MÜGE haklısın sonuna kadar.Ama send0e hak verirsinki sonuçta amatör grubuz. Her grubun dileği gibi hep ilk sıralarda olmak lazım. Forum siteleri bu şekilde çalışıyor.Ne kadar ilk sıralarda olursak o kadar kendimizi göstermek şansımız var bir nevi reklam diyebiliriz.Ama uyarınıda dikkate alıcaz emin opl :)
Şarkılara gelince yorumların için gerçekten çok teşekkkürler ENKAZ adına.Yuttuk iyi oldu evet.:)
Sesimi beğenmenede çok sevindim.Artık müzikalitemiz dahada iyileşmeye başladı maşallah.
 
Arkadaşlar bütün çalışmalarınızda canı gönülden sizlerin yanında olduğumu bilmenizi isterim birlikde çelıştık ve ben bu çalışmalardan son derece zevk aldım 1 sene sonra cok güzel konserlerle tekrar beraber çalışmaya başlayacağımızı bilmenizi isterim vatani görevimi yapmamadan dolayı baya uzunda olsa bi ara vermek zorunda kaldık gelince tüm maddi ve manevi çabalarımla çok iyi işler yapacağımızın temennisini verimek istiyorum

BUGÜNE KADAR BANA VERDİÐİNİZ DESTEK İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM


D.D.G ORGANİZASYON

D.DOÐUKAN GÜZEL
 
Geri
Üst