Enkaz (alternatif) Ankara

KONYA ROCK GÜNLERİ 2007
19 Ekim tarihinde başlayacak festivalde, her gün farklı sayılarda olmak üzere toplamda yirmiye yakın grup sahne alacak. Konya Rock Günleri 2007 Dizayn Organizasyon tarafından Konya Rixos hotel işbirliğiyle Hotel ön bahçesinde gerçekleştirilecek.
BİLET FİYATLARI TEK GÜN KOMBİNE KAMP
13 YTL 30 YTL 45 YTL


Bilet fiyatlarına hizmet bedeli dahildir.

* KONYA ROCK GÜNLERİ FESTİVAL ALANINA TÜM GİRİŞLER ELEKTRONİK BARKOD SİSTEMİ İLE KONTROL ALTINDA TUTULACAKTIR. ALANA GİRİŞ SADECE BİLETLER İLE YAPILABİLECEKTİR. LÜTFEN YETKİLİ GİŞELER DIŞINDA YETKİSİZ KURUM YA DA KİŞİLERDEN BİLET SATIN ALMAYINIZ. GEÇERSİZ BİLET SAHİPLERİ FESTİVAL ALANINA ALINMAYACAKTIR.

Önemli
1. Festivale katılan her birey aşağıdaki tüm maddeleri okumuş, anlamış ve organizasyon tarafından konulan her türlü kurala uymayı aksi takdirde mekandan çıkarılmayı Kabul etmiş sayılır.

2. Organizasyonun programda değişiklik yapma hakkı saklıdır.

3. Festival her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunuz. Bilet iadesi yapılmayacaktır.

4. Festival alanına yiyecek ve içecek maddeleri sokmak yasaktır.

5. Festival alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı ve ruhsatlı / ruhsatsız silah ile lazer ekipmanları sokmak yasaktır.

6. Festival alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilirler.

7. Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, fotoğraf makinası sokmak yasaktır.

8. Konserleri izlemek için oturma düzeni yoktur.

9. Festival alanına, görme engelliler için özel rehber köpekler haricinde evcil hayvan sokmak yasaktır..

10. İzleyiciler, festival alanı içinde gerçekleştirilecek her türlü görüntü çekimi için şahsi izin vermiş sayılırlar ve organizatörler yapılan çekimleri promosyon ve reklam amaçlı kullanım hakkına sahiptirler.

11. Festival alanında organizatörler tarafından tüm güvenlik önlemleri alınmıştır. Ancak oluşabilecek herhangi bir kayıp, yaralanma, zarar veya hasardan organizatörler sorumlu tutulamazlar.

12. Festival alanında, sadece kamp alanı bileti ile ve sadece belirlenmiş alanlarda kamp yapma izni vardır. Otopark alanında ve/veya araçlarda konaklamak yasaktır.

13. Satılan biletler, organizasyonun yazılı izni olmadan herhangi bir promosyonda ve/veya yarışmada kullanılamaz.

14. Hiçbir koşulda kayıp biletler için yeni bilet verilmeyecektir. Biletlerinizi kaybetmeyiniz.

15. 15 yaş sınırı vardır. 15 yaşını doldurmamış katılımcılar festivale yalnızca

ENKAZ KONYA ROCK GÜNLERİNDE sahne acak arkadaşlar.

www.konyarock.com
 
arkadaşlar konya rock günlerinde 2.gün açılış grubu olarak sahne alıyoruz herkesi bekleriz....

18273771ga7.png



BİLET FİYATLARI
TEK GÜN: 13 YTL
KOMBİNE: 30 YTL
KAMP: 45 YTL


ayrıntılar: www.konyarock.com adresinde...

NOT: ORGANİZASYON TARAFINDAN FESTİVALDE SAHNE ALIŞ GÜNÜMÜZ DEÐİŞTİRİLMİŞ ARKADAŞLAR FESTİVALIN 3. OLAN OLAN 21 EKİM YERİNE 2.GÜN 20 EKİM 2007 C.TESİ GÜNÜ SAHNE ALICAZ....ELİMİZDE OLMAYAN BU DEÐİŞİKLİK İÇİN ÖZÜR DİLERİZ....
 
Fırtına grubu olarak ENKAZ grubunu tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz... Pentagramla aynı gün aynı sahneye çıkmak güzel birşey... Umarım başarılarınızın ardı arkası kesilmez ;)
 
eywallah FIRTINA çok sağolsasın ENKAZ aynı temennileri sizin için ümöit ediyor şüpheniz olmasın sizlerede sonsuz başarılar FIRTINA grubu
ENKAZ
 
kartalfethi demiş ki:
ENKAZ 19/20/21 EKİM PENTAGRAMLA AYNI SAHNEDE

üzülerekden kartal pentagramla sahne alamıyoruz....organizasyon tarafından günümüz değiştirilmiş....festivalın 2.günü 20 Eim C.tesi sahne alıyoruz........


HiPnO demiş ki:
Fırtına grubu olarak ENKAZ grubunu tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz... Pentagramla aynı gün aynı sahneye çıkmak güzel birşey... Umarım başarılarınızın ardı arkası kesilmez ;)


çok saol cantu pentagramla aynı sahneyı paylaşmak umarım FIRTINA'ya nasıp olur.....organizasyon sahne alış günümüzü 2. güne kaydırmış....her işte bi hayır vardır diyelim.......20 ekimde sizinde konserinizde başarılar....
 
sizin gerçekten piyasada bişeyleri yapabileceğinize inanıyorum sizde biray olduktan sonra bi kouşsun zaten adamın konuşması yetiyor(vuruluyoduk).hepinizi teker teker tebrik ediyorum sizi daha iyi yerlerde görmek isteğiyle..ZUlEyHa.(gKhAN)NOT:hayatında nota olan insanları seviyorum
 
Geri
Üst