Kaotik

Millet sezonu actiii, alooo sizde sezonlarin acilacai yok herhalde hadi cnm biraz daha hızlı,
konser istiyoruz acil bir konser planı lazım! 30una boyle 1ine falan yetişir mi beyler, aloooo. Yetişmez diyosaniz size hemen studyo sefiniz korsani cagırayım, o hemen halleder, bir de tabi nihan lazım peşinizden koşturacak!
 
Burak bey ortada kalitesiz isimler dolaşıyor, ben size acilen bir oneride bulunayım! İnsanlara kaliteliş bir seyler dinletme sansını veriniz, elinizi çabuk tutunuz...Korsan teklifim halen gecerlidir!
 
len cücü ne adammışsın bi geldim forum sayfaları doldu sayfaların yarısı senin yazın :) gerçi
Şu konser işinde gerçekten herkez sabırsızlanmaya başlıyo yakın bir zaman da artık hayranlarınızla buluşmanız lazım,gerçi bu kayıtlar için sizin daha bir kaç haftaya ihtiyaç oldunu düşünürsek yakın zamanda olmasıda biraz güçleşio onun için sabır sabır sabır gerekiyor
Ama tabe kaotik bize bir süprizde yapbili zaten hepimizi bir arada bi konserde görüoruz bi de d.o.d olduğu zaman hade hayırlısı ;) ;)
 
burak," abı demo ıstıyom, bana bı kayıt verın" falan yazmak ıcın gırdım sızın baslıga, bır de baktım herkes bu dertten muzdaripmiş... demo cıkınca ben de istiyorum bitane, nasıl halledersiniz bilemem ama taa İF konserınde ızlemıstım ve istiyorum demo...!!! :!: :twisted: :twisted:
 
Hobara, bu ne demek Kaotik hayranları? Bu demek oluyor ki bu konserin kayıtları mevcut! Yani cd ye aktarılarak "Kaotik Dugun Live" hatta "Abimin Dugunu" gibi bi başlık altında el altından cogaltılabilir hayranlarar en guzel gunlerinde hediye edilebilir!

Evet! İstiyoruz!
 
Ben böyle kaotik bir şey görmedim düğün merkez ordu evinde yapıldı o kadar albayın ; yarbayın önünde takım elbiselerle duruyoruz :)

bundan sonra woodstock a çıksak vız gelir tırıs gider... ;)

acayip eğlendik felaket ihtiyacımız varmış

Göker abiyi ve Şebnem ablayı tekrar tebrik ediyoruz...
 
buragım ne diim sana, bu alemde ozenirler sana, sen yapıpta millete yapmayın dersen onlar da yapar sonra yapmayın der, bu iş boyle buragım, muziginle ozendir insanlari:)
hadi bakalım
 
Geliyoruuuz..! Arkadaşlar sonunda hasret bitiyor.

KAOTİK 5 Ekim Salı günü Dummy Bar da sahne alıyoor.

Herkese burdan duyurulur. Uzun bir ara verdik kayıtlar yüzünden, ama deyecek insallah. Konsere hepinizi beklioruz vallahi dalılılım haaa... 8O

KAOTİK&HAMAM
Dummy bar
Saat: 21:00
 
noluyo la iki gün kaybolduk hemen konser ayarlamışınız biz adam deil miyiz işimiz mi var hasta mıyız umrunuzda deil be...

yok arkadas hiç saygı kalmamış memlekette........
 
Geri
Üst