Kaotik

Ne güzel ne güzel ne güzel...olması gereken şey olmuş...gerçekten çok çok sevindim...devam devam çalışmaya devam!!!grup ruhu devam!!!tüm Türkiye'ye örnek olması gereken çok başarılı bir grup...Gerek kendi içlerindeki bağlılıkları,gerek dışarıya verdikleri hava,gerek azimle çalışmaları herşeyiyle imrendiğim bir grup açıkçası...ne diyebilirim abicim HELALİ HOŞ OLSUN!!!Daha nice başarılara inşallah...
 
Kardeşlerim birinci mi oldunuz yaa çok sevindim....Hak yerini buldu o yarışma sizindi ve sizin oldu....HELAL OLSUN hepinize gerçekten çok iyi bir iş başardınız.....Ankara bütün yarışmaları aldı götürüyor artık....
Harbi çok sevindigim ya...TÜm kaotige sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum.....
 
Canlarım tebrik ediorum sizi.Bu kadar çalıştınız herşeyin en güzelini hakettiniz yawrularım benim :LOL: Konser günü büyük ihtimal istanbulda olcam ekipten kurtulabilirsem mutlaka gelirim canlarımı izlemeye...öpüorum sizi ... ;)
 
Büyük ihtimalle bende orda olcam ;) gelebilecek olan herkesi bekleriz istek çok olursa otobüs kaldırırız olmadı uçakla( 8O ) da gideriz maksat beraber olmak deil mi? Gelemeyenlerde canını sıkmasın maksat gönüllerimiz bir olsun ;)
 
BEKLENEN KONSERR

84 & KaotiK
13 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ GARAJDA SİZLERLE


İstanbul deplasmanindan önce bize moral ve destek vermek isteyen tüm kaotikgilleri , 84 ile KaotiK severleri bu konsere bekliyoruz arkadaşlar... 8)
 
Geri
Üst