Kaotik

dünki garage konserinde acaip eylendik, yer yer hüzünlendik, baştan sona çok iyiydiniz. ayrıca yıllardır beklediğimiz demo için de teşekkürler kaotik. istanbul'da da başarılar, sevgiler.
 
Ben Kaotik’i ilk kez, ve bir türlü adamlar nerede bulamadığımdan son kez olmak üzere ODTÜ’de... eöö, bir vakitler izlemiştim. İlk başta millet beni gaza getiriyordu, “Abi, abi Kaotik gelmiş Kaotik!”, “Ben Kaotik’e geldim zaten!”,”Off, Kaotik mi!”, “KAOTİİİK!!!” şeklinde. Ben de zavallı bir dinleyci olarak “Kaotik nedir? Yenir mi, içilir mi?” diye geziniyordum. Sonra Kaotik çıktı. Bir anladım ki çok pis dinlenirmiş... Bilhassa hala aklımda olan bir kısım vardır ki;

Bİ SUS BE KADIN!!!
 
Uzun süredir görüşemiyoruz arada süper gelişmeler olmuş. özellikle demonun çıkmış olması çok sevindirici, yakın zamanda almak istiyorum demoyu :)

Nerden edinebilirim onu söylerseniz sevinirim :) Kolay gele :)

Bir de şeyi merak ettim Türker kendine gitar aldı mı? Aldıysa ne aldı :) Yoksa eski Ibanez'ini mi kullanıyor hala :)
 
aynen öyle, rg 570 ölmez vatan bölünmez :p

konserin sonunda burak çok anlamlı şeyler söyledi, içtenliğini tebrik ederekten başarılarının devamını diliyor ve grubun ciddi anlamda kaliteli olan demosunu herkesin dinlemesini tavsiye ediyorum.

nerden bulunacağı konusunda pek bir fikrim yok ammavelakin dün garage'da dağıtılanlar bitmediyse belki orada vardır bir de csm müzikevinden elde edilebilir sanırım.
 
Sevgiler kaotik..dünkü konsere gelemedik elde olmayan nedenlerden dolayı kısmetse daha sonarakı organızasyonlara....bu arada demo ve ıstanbul hayırlı olsun...demo demo denıyo da ben torpilli bırı olarak aylardır dınlıyorum demoyu muhtesemm...optum yanaklarınızdan ...



* Funk'a La Turka *

:dans :dans :dans :dans :dans :dans :dans :dans
:elsalla
 
vallahi baya coşkulu ve eğlenceli bir konserdi. Eski Kaotik dinleyicileri olarak en önde saf tuttuk gene fakat bu sefer gördüm ki eski kitle dışından ad insanlar hep bir ağızdan sölediler hopladılar zıpladılar bu da ayrı bi mutluluk verici durum :)

ve son olarak da demo süper, istanbulada gelemicem maddi durumlar kötü, şimdiden iyi şanslar istanbul için :)
 
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar...

Tüm Kaotikgilleri o gün orda görmek bize ayri bir kuvvet ayri bir gaz verdi... Sizleri seviyoruz...

Evet KaotiK in 3 şarkılık demosu çıkmıştır...

Ankaradaki arkadaşlar Çsm den demoyu edinebilirler...

Bu demoda bizi yanlız bırakmayan 84' den kardeşlerimiz Tuna ve Okan'a KaotiK in vazgeçilmez 5. si Envere ve Tüm çsm ailesine teşekkürü bir borç biliriz...

Ayrıca burdan 24 saat açık Aspava' ya, Şaraplarıyla yardimlarini bizden esirgemeyen köşedeki bakkal abiye, Bolero yu icad eden muhtereme, 3. katda yaşayan sabaha kadar uyumayan ve bizi gördüğü anda bi güzel saydırmaya inanmış amcaya sevgilerimizi yolluyoruz ;)
 
Tebrikler.
İlk önce; gecen günkü Garage'da gösterdiğiniz performansınızdan dolayı. Güzel ve eglenceli bir gece yaşattınız oradakilere en azından öyle görünüyordu ben pek bi yorgundum sizi dinledim pek bi begendim ama eglenemedim pek.. Daha enerjik oldugum bi gün inşallah=)-

İkinci olarak; o gece elime gecen ve şu anda dinlemekte oldugum demonuz hayırlı ugurlu olsun iyi bir çalışma olmuş. Üç şarkı içinde en çok "Mutsuz" u begendim.. Size birinciliği getiren Kargo cover'ınızda çok hoş olmuş elinize sağlık. Ankara'ya güzel dereceler üstüste geliyor, bir yeniside sizden geldi buda ayrı bir mutluluk kaynagı=)- Demonuz'un diğer bir tarafı ise görsel içerik.. Bu da bir demoya yakışan şekilde olmuş fena değil, ama o gecede arkadasıma söylemiştim sanırım size söylemiş o da bir iletişim adresi olmayışı çok büyük bir eksik, belki küçük bir ayrıntı gibi gelebilir ama size büyük kapılar açabilecek bir ayrıntı bu konuda daha dikkatli olabilirdiniz.

Onun dışında hersey göründüğü üzere güzel gidiyor nazar degmez inşallah..
Başarılarınızın devamını büyük içtenlikle diliyorum..
İyi çalışmalar..
 
Kaotik'in İstanbul'da Kargo öncesinde sahne aldığı konserden 1-2 resim ekleyim. Birkaç güne kadar da daha çok resim, video linklerini vereceğimi bildireyim.

Tekrardan tebrikler

kaotiksahne1.jpg


kaotiksahne2.jpg
 
Geri
Üst