Sony Ericsson UniStar Üniversiteliler Arası Müzik Yarışması

ben grup bütünlemeyi destekliyorum ve türkiye birinciliğini alacaklarına canı gönülden inanmaktayım..şarkılarını cok özledim neden internete şarkılarını koymuyorlarrr..
 
Selamlar arkadaşlar
Final dönemiydi; okumak, yazmak kısmet olmadı.

Ankara elemeleri gerçekten o kadar eğlenceli geçti ki, nedense böyle güzel bir yarışmadan bu kadar erken ayrılmak bize koymadı. Keşke Akay bizim masrafları yine çekiverseydi de, diğer elemeleri de izletseydi.

Evet, forumda yazan bir çok İç Anadolu seçmelerine katılan kişi gibi ben de aynı şeyi savunuyorum: Orada bir yarışma havası yoktu. Nedense olmadı. (biz -RapMerkez- overdose motive gittik "herkesi yeneriz" diye ama yenecek kimse yoktu, çok kaliteli bir konser izleyip geldik.)

Normal sahnelerde bile gözünü beğenilme hırsı bürümüş insanların dolu olduğu müzik piyasasında orada gördüğümüz sahne şaşırtıcıydı, zira herkes gün boyu muhabbet içerisindeydi, sahneye çıkmadan önce herkes birbirine başarı diledi, sahne sonrası yine herkes birbirini tebrik etti, diğer elemelerde görmek istediğini söyledi. En garibi de, bu dilekler öyle ağız kenarıyla yapılan formaliteler değil, gönülden gelen cümlelerdi.

Yaşanan yağmur aksaklığı nedeniyle biraz da kendimize çalıp, kendimize söyledik. Peki bu bir yarışmaysa, neden insanlar diğer gruplara destek verip eğlendiklerini bu kadar belli edip, "kendi seçilme şanslarını azalttılar"? Bence jüri "müzik" adına seçiyor insanları, "rekabet" adına değil. İnsanların değil "müziğin" kazanmasını istiyor.

Dediğim gibi, organizatörler, jüri, yarışmacılar... hepsi oraya sadece "eğlenmek için gittiğimiz" hissini uyandırdı, yarışmayı unutup çaldık söyledik ve geri döndük, olay budur.

Son olarak: O ne eğlenceli bir otobüs yolculuğuydu öyle :D

Finallerde tüm gruplara, ama özellikle Eskişehir'de bulunanlara sonsuz başarı dileklerimle.
not: Kulaklığını benle paylaşmak isteyen var mı :)
 
oylama ne yafs :S
birincisi siteden kimsenin haberi yok, reklamsız bir yarışma artı oylama koyarsanız oraya grupların hepsi eşe dosta söyler oylatır kendini... hani nerde müzik kazanıyor o zaman!!!
 
dereceleri böyle belirleyeceklerini sanmıyorum en fazla jüri + 1 değerindedir, belki o bile değildir. ha bence de netten oylama saçma sapan bir olay.

flea_cn ben internet explorera bayağı bir sövüp mozillayla denedim direk üye oldum, bir de öyle deneyin.
 
yarışma takviminde internet oylaması oalcağı en başından beri yazıyordu..ama cok fazla etki edeceğine inanmıyorum..ama belli de olmaz ..anlam veremediğimiz neler neler oluyor o sebebpten hersey olabilir.
 
internet oylaması iki üç beş daha fazla reklam daha fazla para amaçlı bir şey işte.
burda kime sorsanız gereksiz ve objektiflikten uzak bir eylem ama olur böyle şeyler. izleyelim görelim :)
 
internet oylamasının çok da etkili olacağını sanmıyorum,reklam amaçlı sanırım biraz..
belki ilk üç seçildikten sonra internet oylamasında en çok oyu alan arkadalaarr denilip bir mansiyon ödülü verilebilir :D
şaka bi yana ben sadece reklam amaçlı olduğunu düşünüyorum..
 
çok sevgili MOTTO çalışanları MUZİGİSEVİYORUM.COM adlı adrese üye olamıyoruz. oy veremiyoruz. bu işe bi el atınız ve insanları oy kullanma hakkından mahrum pırakmayınız!!!!
 
Geri
Üst