Sony Ericsson UniStar Üniversiteliler Arası Müzik Yarışması

UniStar 2007 Tr Finali Duyurusu

Arkadaşlar ,

UniStar 2007 Tr Finalini, okulların akademik takvimlerine uygun olacak şekilde 7-8-9 Kasım 2007 ( çarşamba, perşembe, cuma ) tarihlerinde, 3 günlük bir festival deneyiminde olacak şekilde planladık.

2 gün boyunca finalist grupların sahne alacağı, 3. gecede derecelerin açıklanacağı ve ödüllerin verileceği program İstanbul Balans Music & Performance Hall'da gerçekleşecek.

Detayları önümüzdeki hafta ile birlikte burdan ve myspace sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Görüşmek Üzere.

akay
MottoPS
 
Selamlar arkadaşlar.
Ben A due Carmen grubundan Can.
A due Carmen grubu olarak yarışmadan çekildiğimizi belirtmek için, ve şarkımızın listede bulunmadığını gören arkadaşların kafalarında oluşan soru işaretlerini gidermek için bu mesajı yazıyorum.
Gurubumuz, "Satılık" isimli parçasıyla UniStar yarışmasının finaline kaldığı tarihlerde, bir başka parçası olan "Ego Dağları" ile de bir başka müzik yarışması olan Nokia Supersound'07 yarışmasında da ilk ona kalarak finalist olmuştu. Yalnız sorun şu ki her iki yarışmanın finalistlerinin şarkıları da bildiğiniz gibi bir toplama albüm şeklinde piyasaya sürülecekti ve bu bizim durumumuzda iki albüm, yani iki albüm anlaşması demekti. Ancak UniStar yarışmasının katılım şartnamesinde herhangi bir eseri yayınlanmış olan bir grubun yarışmaya katılamayacağı yazıyordu. Gelgelelim biz yarışmaya katıldığımızda (hatta şu an bile) herhangi bir anlaşmaya imza atmamış olduğumuz ve herhangi bir eserimiz yasal yollardan yayınlanmamış olduğu halde sonuçta önümüzde imzalanacak iki anlaşma vardı ve hangisini ne zaman -dolayısıyla hangisini daha önce veya sonra- imzalayacağımız belli olmadığından olsa gerek Motto PS çıkış yolunu bize Nokia Supersound'07 veya Sony Ericsonn UniStar yarışmalarından birini tercih etmemizi rica etmekte buldu. Biz de kendimizce verdiğimiz karar sonucu UniStar yarışmasından ayrılmayı tarafımızca uygun gördük.
Olay özetle budur.
UniStar ve Motto PS'ye şu ana kadar ki bizim için verdikleri bütün emeklerden dolayı teşekkür ediyor ve geri kalan yarışmacı arkadaşlara çok çok başarılar diliyoruz. Zira hepsi birbirinden değerli ve başarılı gruplar. Ayrıca karşılarındaki herbiri alanında uzman jurilerin de final günü adaletli ve yerinde bir seçim yaparak dereceleri belirleyeceğine inanıyoruz.
Sizlere final günlerinde Balans'da iyi eğlenceler.
Biraz klişe olacak ama sizlerle yarışmak bir zevkti. Esen kalın efenim...
 
üzüldüm şimdi due carmen ile tanışmayı ve beraber sahne almak isterdim. tanışmak esasında olabilir de aynı sahne işi zor gibi..beraber bizi sahneye cıkaran yok kader işte :) yaptıgınız secimin sonucu sizin için en güzeli olur umarım..takipteyiz sizi efem :)
 
kendi aramızda konuşuyoruz biz. üniversiteliler arası beste yarışması yapsalar da önce yaz okulu finaline, sonra okul açılışına, sonra da midterm tarihlerine denk getirseler diyoruz. :) allahtan make up denen bir şey var.

efenim hürmetler diliyorum ankara'dan.
 
evet vizelere denk geliyor..gerci sanırım ben 3 gun ile kurtarıyorum.. ilk vizem 10'u sanırım.. keske hafta sonu olabilseydi final.. bir yol bulacaz artık bakalım.. umarım başka okulların da vizelerine denk gelmez , güzel olur final..
 
arkadaşlar okulların akademik takvimleri göz önünde bulunduruldu yanılmıyorsam.finallerin olduğu hafta sınavlara denk geleceğini sanmıyorum.
 
bunu ben ekleyeyim bari, bugün heyecanı ben yapayım :)

l_85b35a0eca091d94f386f9874fae5628.jpg
 
Geri
Üst