Ibanez Wd7 Ödüllü Yarışma

Durum
Yanıtlara kapalı.


Fikir güzel teşekkür ederim kendi adıma.
Youtubeda bir gilmour track i üzerine (hangisi olduğunu hatırlamıyorum) ton denerken kaydetmiştim. Normalde vst kullanırken, blackstar'ın emulated output u üzerine bogner ecstasy red ve carbon copy analog delayi direk focusrite 2i2 ye girdim burda, farklı birşeyler denemek ve sonrasında dinlemek için render almıştım. Şimdi başlığı görünce farkettim, bende ekledim :) umarım beğenirsiniz.
Not: Sesi açmanızı tavsiye ederim, baya kısık geliyor.
 
Son düzenleme:
Okulun son haftasi tamda butun gunumu cok buyuk ugraslar vererek kullanima actigimiz muzik odasinda gecirecegim gunler. Oncelikle cok guzel bir fikir, ogrenciler adina cok tesekkur ediyorum.
Planim cok emek verip videolu guzel bir JIN JIN materyal ortaya cikarmak :). İlerleyen gunlerde elimden geldigi kadariyla hazirlayip begenilerinize sunmaya calisacagim.
Bu arada yaraticilik ve muzikalite asil secici unsur olacak demissiniz, amatorde olsa kendim yazdigimiz seylerle katilmamiz veya herhangi bir sarkiya, sarkinin tonu uyumunda solo yazmamiz mi gerekiyor. Yoksa sarkiyi dumduz kaydedip katilinca bir farki olmuyormu :)
 
Bu arada yaraticilik ve muzikalite asil secici unsur olacak demissiniz, amatorde olsa kendim yazdigimiz seylerle katilmamiz veya herhangi bir sarkiya, sarkinin tonu uyumunda solo yazmamiz mi gerekiyor. Yoksa sarkiyi dumduz kaydedip katilinca bir farki olmuyormu :)

Öncelikle teşekkürler.

İstediğiniz şekilde katılabilirsiniz. Bir parçanın iyi olması için içinde solo olması gerekmiyor. Önemli olan forumdaşların beğenisi olacak.
 
Bu arada ödüllere eklemeler oldu, ikinci ve üçüncüye de şunlar var:

- Digitech X series Bass Squeeze Dual Band Bass Compressor
- Istanbul Agop Xist crash

Artık ister kullanırlar, ister takaslarlar ...
Paylasacagim materyalde davulcumda calacakti, kliptede gorunecek. Gitar kaydi kadar kaliteli olmayacak davulu mikrofonlayamayacagiz icin. Fakat elde edebilecegimiz en iyi kalitede duyurmaya calisacagiz. Davulcumuzun performansi begenilirse veya siralamaya dahil edilmesi genel kabu gorurse okulumuz adina crash odulune talip olabiliriz :) Arkadas elektro davul kullaniyor eger performansi begenilirse zil sahsina degil, okulumuz adina alinacak. Muzik yapmak isteyen genc arkadaslarin (mezun olduktan sonra lisedeki arkadaslarimiza muzik odamizi en guzel ve nitelikli sekilde birakmak istiyoruz) muzigine katkida bulunacak.
 
Hocam illa çaldıklarımıza kendimiz bir şey eklemek zorunda mıyız ? Ben Trooper'ı çalıştım da bir şey ekledim sayılmaz.
 

Clean'da çaldım birşeyler...

Çok güzel olmuş . Bir şey soracagim: Şarkının girişi biraz mor ve ötesinin araf şarkısını andiriyor. O şarkı da d minör den yazıldığından oluyor değil mi bu benzerlik ? O sarki re minör akoruyla basliyor. Yani aynı gamda çalınan şarkılar birbirlerine hafif benziyor heralde ?
 
Durum
Yanıtlara kapalı.
Geri
Üst