South Park

benim de favorim eric ama hepsi çok şirinler en çok elemanların rock grubu kurdukları bölümü sevmiştim süperdi cidden bilmiyorum aranızda izleyen oldu mu
 
dünkü bölüm çok komikti ya.hani helikopter geliyo kurtarmak için,tam gidecekleri anda cartman kyle'den yahudi altınını çalmak istiyodu... :D :twisted:
 
Cartmen ın kendini vietnemlı bi fahişe sandığı süper bi south park bölümü var.izleyen yada hatırlayan varmı bilmiyorum harikaydı suratımdaki kaslar devre dışı kalmıştı.
''I'm not a fath,I'm big bond''
Erc Cartmen:)
 
iR-dA demiş ki:
dulchase demiş ki:
LotR (yüzüklerin efendisi ile 'backdoor sluts 9' videosunun karıştığı) bölümünü izlerken gözümden yaşlar gelmişti
kesinlikle katılıyorum,hatırladığımda hala gülüyorum :LOL:
ya ben su lotr bölümünü izleyemedim :(
_amenhotep_ demiş ki:
dünkü bölüm çok komikti ya.hani helikopter geliyo kurtarmak için,tam gidecekleri anda cartman kyle'den yahudi altınını çalmak istiyodu... :D :twisted:
hehe harbi komediydi ama en iyisi su kacıs planının çizimiydi "yarından sonra"yla dalga gecmisler :D
 
fan_muse_fan demiş ki:
bi de filmleri varmış sanırım nerden indirebilirim filmi bilen varmı
bi cd ciye gidip 1.5 ytl ye alabilirsin.niye bağlıycan bilgisayarı saatlerce yazık!
gerçekten de aşmaya başladı artık bölümler.inanılmaz olaylara değiniyorlar ve inanılmaz cesaretle yapıyorlar bunu.arkasındaki adamların inanılmaz mizah anlayışlarının yanında amerika halkını bile karşılarını almak uğruna çok doğru konulara değindiğini görüyoruz.
bir kaç ay önce cartman ın eskiye dönüşü ve amerika'nın özünü anlattıkları bölüm süperdi.çoğu kişinin o bölümde daha önce hiç düşünmedikleri amerika gerçekleriyle karşılaşmalarını nasıl karşıladıklarını merak ediyorum.artık S.P yi eğlenip gülmekten çok tez yazarken kullanılabilecek bir kaynak olarak görmeye başladım.helal olsun adamlara!
 
Geri
Üst