Episode 13

episode 13 hakkaten iyi bi grup...türk gruplarında eksik olan imaj, sahne performansı olayını bitirmiş olmaları çok büyük bi artıları...deastyle fest te izlerken kendimi avrupalı ünlü bi black metal grubunu izliyomuş gibi hissettim açıkçası...ki bence de günün yıldızıydılar..başarılar, çalışmalara devam, albümünüzü merak ediyorum açıkçası..
 
Selam beyler Ben ulu Turgay bu arkadaşın hesabı... Episode 13 çocuğumu keserim adamlar yapıyor.Size de dinlemesi düşer Tabula Rassa 'dan 6. parça tanrı gibi gerçi grupta her şey Meriçte bitiyor ama Can da fena sayılmazz...Black milek boş işler gelin siz Kılaba dönün patlayalım!!! Parçaların hepsi ayrı bir anlama taşıyor.. llk parçada anlatılmak istenen bit kovanın insan hayatını nasıl değiştirebileceğidir... 2. parçanın ...na koyum..yapın işte bişeyler dinleyelim biz. O bu değil de Can da kaşlarını aalıyomuş metroseksüel Metalci bu camiada pek tutmaz...!!! Kardeşimsiniz maddi ve manevi her türlü arkanızdayım ...ee bu kadar konuştuk 1 konser bileti yakışır artık bize değil mi??? Fazla içmeyin.. Hepinize kolay gelsin beyler demonuzu memonuzu bekliyoruz (TURGAY)(Ulu Turgay)
 
gecen sene chuck in anisina bi konser vardiya orda dinledim supppeer
tebrikler ediyorum gercekten
 
:twisted: Beyler şu sizin şarkılar çok hoşuma gidiyo.Albüm ne zaman?Bi haber verin,alcam bak.Abim tavsiye etmişti sizi.O da Eskişehir de okumuştu.Tanıyomuş sizi... Albüm albüm diyorum...ilk ben alcam bak! :twisted:
_Deccal_ (Fom The Ahaz band)
 
Episode 13, 27 Şubat Pazar günü Eskişehir Doors Park'da yapılacak olan Winter Fest 1 organizasyonunda sahne alacaktır

13:00 19:00 arası METAL
False in Truth
Courtyard
Episode 13
Alchemy of Shadows
7 milyon+1 içecek

21:00 03:00 arası ALTERNATİF ROCK
Çilekeş
Wade
RH(-)
Absolution
7 milyon+1 içecek

Tüm gün 10 milyon+2 içecek
 
grup güzel yalnız biraz det çalıyo galiba.biraz daha popüler şarkılara kayabilir miyiz??bu arada bateristinizin kaşları mı yok yoksa ben mi sarhoştum sizi izlerken? neyse başarılar diliyorum bi de bu bilek metal piyasasında para kazanamazsınız bakın mangaya ne güzel para kaznıyo sizin yerinizde olsaydım biraz daha duygusal olurdum... bu arada vatandaşın alım gücü kalmadı albümünüzü almak zor ben radyoda bekliyom çıksın diye....ha bi de şarkı sözlerinden bişey anlamıyom ne dio arkadaş biraz daha anlaşılır sölemesi mümkün mü acaba*
 
eskisehir de dinledim. false in truth un sahne suresi muhabbeti yuzunden uzaktan izleyebildim. daha once de sarkılarını indirmistim. begendim. baska bir black grubundan ne kadar nefret ediyorsam bu grubu o kadar cok seviyorum.
 
death style fest den kısa bir live video için;
http://members.lycos.co.uk/webalanim/episode13/
- adrese girdikten sonra deathstylelive.avi dosyanın üzerinde sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet yapınız.-

ayrıca son bursa konserinden 2 kare:
e1.jpg


e2.jpg
 
Geri
Üst