Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

artık kim nedese boş "knıghtmare" için
hepmi süper olamk zorundalar... :LOL:
yaw konser sonu göremedim sizleri üzgünüm ama malum teslımat faln ;) ama daa cok çalar egelenırıs umarım birlikte
hersey için saolun....stk....
 
ben de gerçekten hatsafhada keyif aldım gruptan.okadar uzun çaldılar,ona rağmen hatasıza yakın çaldılar diyebilirim.gerçekten çok süper bi şekilde birbirini bulmuş müzisyenlersiniz.Uyumunuz çok güzel.Ben de sizin yer aldığınız bu organizasyonda yer aldığım için çok memnun kaldım.

başarılarınız daimi olsun.
 
Arkadaşlar bu birbirinden güzel ve gerçekten inanılmaz hoş yorumlarınız için grubum adına foruma ilk bakan eleman olarak sonsuz teşekkürü bir borç biliyorum. : )

Şayet eğlenmişseniz ve bizde eğlenip, güzel çalabilmişsek hepsi sizlerin desteği ve inanılmaz performansınız sayesindedir.

2003 yılından beri Knightmare' da davul çalmaya uğraşıyorum ama böyle coşkulu, istekli ve destekleyen seyirci kitlesini gerçekten ilk kez görüyorum.

1 saatten fazla süre sıkılmadan, usanmadan, baymadan bizi dinlediğiniz için, evlerinize dönmeyip o saatlere kadar bizimle beraber olduğunuz için gerçekten sonsuz teşşekkür ediyorum.

Umarım albümden sonrada bu şekilde güzel, coşkulu ve eğlenceli devam eder ve hatta daha bile güzel konserler olur. ;)

Unutmadan, organizasyondan ve The Question' ın davulcusu Tarık' a da ayrıca teşekkür ediyorum. Bizim bu gece sahne almamızı sağladığı için ve bize gösterdiği ilgiden, alakadan ötürü.

Ayrıca bu konserde yer alan izleyebildiğim ve izleyemediğim tüm müzisyen arkadaşlarada teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum sergiledikleri performanslar için ve bazı olumsuz olaylara rağmen ( biber gazı olayı!!! ) tam gaz devam ettikleri için.

Şu an o kadar coşkuluyumki bu yorumlarınızı ve mesajlarınızı gördükten sonra... Tek diyebileceğim kocaman bir TEŞEKKÜRLER !!! : )
 
Bu arada artık konserlerimizde bana davul ekipmanlarımın taşınmasında, kurulmasında ve kaldırılmasında yardım edecek olan SNF 64' ün davulcusu Gökhan' a (Gbanes374) sonsuz teşekkür ederim.

Garage' daki vidaları tutmayan sürekli aşağı kayan, yana dönen davulda ve trampete düşen mikrofonda hızır gibi yardımıma yetiştiği için ayrıca teşekkür ve tebrik ederim ;) . O olmasaydı, zaten daha 40 fırın ekmek isteyen davul çalışım ve kapasitem daha da düşerdi.

Tüm kurma, kaldırma ve zor anlarımda müdahale etme işlerinden ötürü umarım bundan sonra davul olayında sağ kolum, yardımcım, hayat kurtarıcım ve yoldaşım ( gerçekten böyle, abartmıyorum. Benim için konserde bir grup elemanından farksız olarak ter döktü ve uğraştı ) olacak Gökhan' a da kocaman bir TEŞEKKÜRLER!!! :) ;)
 
Bugünkü performans da benim en çok eğlendiğim Knightmare performansı oldu herhalde. Genelde arkadaydık ama sonrala doğru en önde yerimizi aldık Odun Zopha tayfası olarak. Sizi sahneden indirtmeyecektik ama bizler de tükenmiştik sizler gibi.

Ellerinize sağlık, süperdiniz. Hem eğlendiniz, hem de eğlendirdiniz...
 
Konser sırasında kendimizi kaptırdığımız için sadece 3-5 fotoğraf çekebildik. Bir ara onları da koyarım buraya. Tekrar bu müthiş performans için tebrikler ve teşekkürler ;)
 
bende ilk defa izleyebildim sizleri ama gerçekten izlediğime değdi tek kelimeyle her biriniz muhteşemdiniz umarım aynı konserlerde de yer alırız başarılarınız devamı dileğiyle(Kemalcim sana zaten bişey dememe gerek yok gördüm göreceğimi zaten :D ) Bu arada sizinde sevdiğiniz ve çaldığınız grupların çoğu şarkılarını bizde çalmaya çalışıyoruz aynı şeylerden hoşlanmamız tabiki benim daha da bi hoşuma gitti.
 
Arkadaşlar bu hoş yorumlardan soora gerçekten nedesek boş. O kadar saat çalışıp ter döküp kan akıtıp bişeyler ürettikten sonra bu güzel tepkileri almak gerçekten çok keyifli. Yaptığınızın birşeylere deydiğini görmek hem içinizi ısıtıyo hemde yenilerini yapmaya teşvik ediyo. Bizdende sizlere kocaman öküz kadar bi teşekkür. Özellikle fan no1 katarsıza ve damat gayaya, deniz ve çağlar bradırslara tüm arcane ve rewind çetelerine bizimle sahnelerini paylaşan diğer gruplara, bizi gene yalnız bırakmayan nightwolflara dabiki menecerimis apöye ve uygarla levoya, nevermora, ve bizi o saatte bombalara raağmen salonu terketmeyip dinleyen bize inanılmaz dakikalar yaşatan muhteşem seyirciye yürekten kürekler dolusu teşekkürler. Hepinizin kötünü yiyim.
 
Tabi ayrıca benimle birlikte knightmare rüyasını yaşayan hakan, koray, özgür ve kemale inanılmaz teşekkürler, iyiki varsınız. Sizinde çükünüzü yiyim.
 
her konserinizde koray abi nin kişisel performansını sabırsızlıkla bekliyorum ..
ne kadar uzunsure tam gaz caldınız, costunuz costurdunuz .. bole oturaklı bi gurup bizim de gurupca hayalimiz :D tesekkurler..
ayrıca edge of thorns ...
 
Dün konsere gelen, bizi inanılmaz destekleyen, 3. bisten sonra 4. yü de isteyen; ama halimiz kalmadığına ikna olunca çok da ısrar etmeyen seyircilere ne kadar teşekkür etsek az. Bu sözlerim biraz populist gibi görünebilir, fakat orada olanlar; söylediklerimin az bile olduğunu anlayacaklardır.

Bu arada her zaman hayalim, bir grup uzun saçlı kişinin en önlere gelip, dairesel bir biçimde headbang yapmalarıydı. Bu konserde bu hayalime kavuştum. Burada güzel olan şey, uzun saçlı headbang yapan kişilerin "fan**" görevini üstlenmeleriydi. Gerçekten kan ter içindeki bünyemi serinlettiler, ferahlattılar. Hepsine sonsuz teşekkürler. :D [Yahu yazılı espri yapmak da ne sıkıcı işmiş (Çıkarın kağıdı kalemi! Yazılı espiri yapacam!) :p ]

Sanıyorum hep beraber çok eğlendik, inşallah daha iyilerinde de görüşürüz, kendinize iyi bakın... ;)

**fan: vantilatör
 
Hepimiz için gerçekten keyifli bir geceydi; paylaşanlara, kadim dostlara, buraya yorumlarını yazanlara, ayrıca organizasyondaki arkadaşlara çok teşekkür ederiz:D

Bu konserde sahnedeki sesler açısından biraz farklı bir düzenleme yapmıştık, galiba sonuçları hem seyirci hem Özgür'ün duyumu açısından daha iyi oldu...

Albüm kaydı ile üğraşımız devam ettiğinden aslında bu ara konserlere gerekli önemi veremiyoruz; bazı parçaları provasız çaldık, yeni cover ise konserden 2 gün önce ilk kez çıkarıldı; yine de konserin keyfi ayrı haliyle :D

Yeniden görüşmek üzere :D
 
Oldukça zevkliydi konser:) final countdown gibi bir şarkıda bile eğlendiysem ben bunun manası başarı olmalı .) Başarılarınızın devamını dilerim.
 
abi rahat edemedim şimdi diyeceğim şeyi lütfen yanlış anlamayın. Biraz çekinerek yazacağım. Grup çok iyi gözlerinizi kapayıpta dinlediğinizde. Ama açtığımda basçı arkadaşımız direk morning after night efekti yaratıyor insan üstünde. İyi çalıyor arkadaş saygılarımı sunuyorum ona. Tarzı bu olabilir ısrar ediyormu bilmem ama bari düz bi tşört giyse ya. Keten pantolon içine sokulmuş gömlek nedir? Glam havası vermek içinde yapıldığını zannetmiyorum lise yarışmalarını andırıyor. ohh soledim rahatladım hatamız olduysa affola .
 
Efenim, fotoğrafları upload edemiyorum, edebilirsem koyacağım edemezsem de artık Rahvan' a upload ederim:) Bu arada boynum halen ağrıyor, ne konserdi ama. Gene olsa gene yaparım.
 
Geri
Üst