GİTAR MI BOZUK AMFİ Mİ ?

Merhaba öncelikle gitarımın üstündeki teller yaklaşık 3-4 aylık. Ve gitar ve amfi son 1 haftadır arkadaşımdaydı. Dün geri aldım herşeyini taktım fakat cleane de alsam od ye de alsam gitarın sesi flüt gibi geliyor yani güçsüz bi şekilde çıkıyor sesi. Dedim acaba sap ayarı berbat teller hem çok eski hem manyetiğe uzak diye mi titreşimleri algılamıyor acaba sorun amfide mi falan derken elimde kalır diye ellemek istemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Gelen sesin tam olarak nasil oldugunu anlayamadim ancak tellerin yuksek olmasi sesi o kadar ciliz gelecek etkilememesi lazim.Bence gitarin sapiyla vs oynamadan once sorunun kaynagini dogru bir sekilde tespit etmelisin, Eger imkanin varsa gitarini baska bir amfi ile ya da amfini baska bir gitarla denersen sorunun nereden kaynaklandigini cok rahat dogrulamis olursun. Onun harici kablolari, knob, lari, baglanti noktalari vs gibi ufak seyleri kontrol et. Ayrica amfinin sesini veya gitarin sesini yukselttiginde vs ne oluyor ses nasil degisiyor?
 
Benim görüşüm telle sapla bir ilgisi yok, jack kablonuz gitar alındığında verilen jacklardan diye tahmin ediyorum. bence problem orada. başka kablo deneyin
 
Geri
Üst