Alive (Grunge) - Ankara

Gelen gelemeyen tüm dostlara tesekkürler. Bu arada sahneye bira yollayan kimse ayıp oldu ona ozur dilerim. Sarkı soylerken unuttum gitti.

Lepistes ve Kargasa yı dinleyemedim umarım bidahaki sefere
 
son şarkınıza yetişebildim malesef , ama oldukça derli toplu bir görüntü verdiniz..sıralamadan dolayı biraz talihsiz bi geceydi ama napalım olur oyle
 
herkese tesekkurler elestiriler icin...o gece icin boyle guzel yorumlar duymak beni gercekten mutlu etti...

alp hakkindaki bir gercegi ortaya koymanin zamani geldi sanirim...bakmayin boyle vakur gorundugune, aslinda kendisi koraya backvokal yapmis biridir...hatta sen bir meleksin albumunden bir sarkida(adini soylemicem) nakarat kisimlari haric o soylemistir(henuz daha korayin huuoooaaaa efektlerini yapamadi diye soyletmediler devamini) daha sonra kendi sarkilarini yapmaya karar verir ve ankaraya yerlesip amator bir grubu adam etmeye baslar...bi yandan da bos durmayayim ,sarkici(hahaha) olamazsam okul okuyim adam olayim demistir...yaa iste hal boyleyken boyle, yazik cocuga... :LOL:

Umut saol abi!..saygilar ve selamlar. :elsalla
 
Abi bizim azizliğimize uğradığını söyleyen arkadaşlara seslenmek istiyorum:
Bizim hiçbi suçumuz yoktu!!!!!!

Neyse kusura bakmayın beyler. Bizim foruma yazmışsınız ama cevap yazamadım çünkü zamanım yoktu.

Bizim volak dinlemiş sizi ben dinleyemedim. İyi olduğunuzu söylediler. Tahmin ediyorum öyledirde.

Başarılarınızın devamını dilerim.
 
Ya bu konu hakkında birsey yazmadım bilerek keske sen de yazmasaydın. Ben zaten sizi dinleyemedim dinlesem bile bu sekilde elestiri yapmam. Bizim gruptan kimse yapmaz. bizim üslubumuz daha farklı. Dinlemediğim içinde yapmadım zaten sadece sizi dinlemek istediğimi yazdım. Bir sorun yoktur umarım. Sanırım yanlış anlaşılma oldu. o yorum yapan arkadaşı da tanımıyorum. ama eminim o da bu şekilde anlaşılmasını istememiştir. Olumlu eleştirilerin için çok sağol.


BU ARADA A.Ü. MÜH. FAK. ROCK TOPLULUGU İLK ETKİNLİÐİNİ DÜZENLİYOR: 1 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ

KAPI AÇILIŞ: 17:00

GİRİŞ: 3.5 MİLYON
ROCK/T ÜYE GİRİŞİ:3. MİLYON
İLK İÇKİ DAİHİLDİR. 18 YAŞ SINIRI VAR.

ÇIKACAK GRUPLAR

PASTEL
LOBİ
ALIVE

YER: IV ROCK BAR. DÖGOL CAD., A.Ü. ECZACILIK FAK. KARŞISI, TANDOÐAN/BEŞRVLER

BİLETLERİ KAPIDAN YA DA BANA ULAŞARAK TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.
 
alp demiş ki:
silent_guitar demiş ki:
vokalde birz kargoluk var,iidir ii.

Eyvallah. Kimse inanmıyo ama ozel bi caba sarfetmiyom sesimi benzetmek icin. Ayrıca bana pek oyle gelmiyo ama bi cok kisi hemfikir bu konuda bu da... :roll:

Bu olay o kadar can sıkıcı bir olayki insan buna sevinsemi üzülsemi anlamıyor ;) sonuçta koray çok başarılı bir vokal sesinin rengide bir o kadar insanın kulağına hitap ediyor... Ben derimki hiç üzülme arkadaşım siz samimi oldukça nolursa olsun insanlar samimiyetinizi farkederler... Hayır başıma çok geldi ondan biliyorum :LOL: İnsan bir salak oluyor sinirleniyor istemeden ... Başarılar
 
LObi, Alive, Pastel yarın 1 Aralık Çarşamba 19.00 da IV Rock barda. Bu bir Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Rock/t organizasyonudur. Giriş 3.5 ytl ve ilk içki dahildir. Üyelere 3 Ytl. Herkezi bekliyoruz.

IV Rock bar Dögol Caddesi A.Ü. Eczacılık Fak. karşısı.......
 
Aikanaro eyvallah abicim :) benimde başıma cok geliyor. Ne demek istedigini anladım. Samimiyet konusunda da sana katılıyorum.

Bu arada bir kaç gündür forum açılmıyordu iyi oldu be.
Alive üyeleri hepinizi seviyorum. Dostluk, kardeşlik, korku, para, kara, 3. kat.

Hayatla ölüm arasındaki ince çizgi Alive :)
 
Benzetilmek kötü mü iyi mi ?Bir tarafta kabul edilmiş sesler bunlar bir taraftada millet mok atacak ya işte neyse sallamayın :)= Yakında işallah bir konserde daha aramızda görmk istiyoruz Alive,Kaotik,Deli Gömleği,Dosage :)= Amma güzel konser olurdu :)= Hani bir Cumartesi gündüzü .)=
 
Eeeee koclar, gene kaldik bizbize...Hepinizi tebrik eder, basarilarinizin devamini dilerim..Yardimi ve emegi gecen-Mert basta olmak uzere- herkese tesekkur ederim. Diger gruplari tekrar ve inatla kutlar basarilarinin devamini dilerim..Simdi sirada Bursa konseri var yamulmuyorsam, pek guzel pek hos... :)
 
Arkadaşlar öncelikle bugünkü teknik destek için çok teşekkür ederim grubum adına . Walla Bedeviydik bugun ama olur boyle seyler diyoruz ileriye bakıyoruz artık napalım :) Konser cok guzeldi insanın istedigi sarkıları calması guzel cok büyük keyif aldım sizi dinlerken başarılar beyler :)
 
Geri
Üst