Memory Man Xo 24V için Kablo

Merhaba,

Bir konuda bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

Biliyorsunuz ki "Memory Man XO" 24V (center positive) gereksinimi duyan bir pedal. Kablo, fiş kalabalığını sevmediğim için de kendisini Power Supply ile beslemek istiyorum. Elimde Cioks DC7 power supply mevcut. Voltaj Doubler kablosu ile iki 12V çıkıştan 24V sağlamak mümkün fakat 1 pedal için 2 çıkışı kullanınca geriye sadece 5 çıkış kalıyor. Bu da benim istediğim bir şey değil.

Cioks DC7 üzerinde, Strymon power supply'larında olduğu gibi 24V çıkış var. Bu çıkış, aynı mantıkla başka bir Cioks DC7/DC4/DC8 power supply ilave etmenize yarıyor.

Aklıma bu 24V çıkıştan Memory Man XO için güç sağlayabilir miyim gibi bir soru geldi. Ben de dayanamayıp Poul Cioks'a e-mail attım. Aldığım cevap olumluydu. 24V çıkışının da izole olduğunu; kendilerinin 24V pedallar için bu tarz bir kabloyu 3-4 ay içinde piyasaya süreceklerini; fakat beklemek istemiyorsam da bir Strymon Kablosu alıp, custom kablomu yapabileceğimi söyledi. Yani aşağıdaki 2 ürünü alıp 8 usd'ye işi çözmüş olabiliyorum.

EIAJ Cable: straight to right angle
CBAR25-R 2.5mm Right Angle Barrel

Türkiye'de (Kıvılcımda'da) kabloyu bulamadım. EIAJ kablosu olarak geçiyor sanırım. Pek bilgim olmadığı için de nasıl ilerlemem gerektiğini de pek bilmyiorum açıkçası.

4.35mm x6.5mm with 1.4mm Center pin DC POWER PLUG. EIAJV EIAJ5 Class, Mates with 266B, 365B, 214B Jacks. bu ya da US $5.84 10% OFF|Tahmini Teslimat Zamanı işimi çözecekmiş gibi geliyor ama Risk alıp pedala da zarar vermek istemiyorum. Ayrıca pedal da Center Positive istiyor.

Bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi var mı ya da bu kabloyu yapabilecek birilerini tanıyor musunuz?

Geri dönüşlerinizi bekliyorum.





126596
 
Bilen kimse yok mu acaba?
Merhaba ,
Anladığım kadarı ile sizin sorunuz ara kabloyu nerede yaptırabilirim şeklinde.
Bu ara kabloda özel nir şey görmediğim, sadece ölçüleri farklı olduğu için elektronikçi çarşılarına bakmanız gerekecrktir.
Ankara sağ dirsekli jakı sadece tek bir yer tanesi 15 tlden satıyordu. Bu şekilde bir çözümle kablo yaptırmanz şu an aklıma gelen tek çözüm. Ankarada iseniz konya sokağa gideceksiniz.
Polarite, söz konusu kabloolduğundan auatlanması kolay bir şey. Kullanacağınız alet center pozitifse, enerjiyi sağlayacak alet ise tersi ise sadece aradaki kabloyu ters bağlayacaklar bildiğiniz üzere.
Esenlikler dilerim.
 
Geri
Üst