cicibebe

DeAstr, uzuncana bir mesaj yazmıştım, voltaj düştü silindi bütün yazdıklarım bakalım tekrardan yazabilecem mi.?. Vallahi minör bir-iki sallantı dışında bu gece gayet güzeldi. Sattığınız mal iyi birincisi, gerek yaptığınız cover'lar olsun, gerek besteler olsun; dolayısıyla bu kadar hoş işler yaptığınız için konsere gelen insanlar "aaa...bak dınn yapmayı unuttu" falan demiyorlar, gayet eğlendikleri izlenimini edindim.

Sahneniz de çok iyiydi; hatta Erdem "teen rock idol"tadındaydı bile, gayet iyi gözüküyordunuz sahnede.. Enstrüman sçşları olur; zira Biziz'in şahane ses sisteminde ilk defa konser veren her grup paralize olur, önemli değil o kadar. Maksat iyi şeyler yapın ve bunu insanlarla paylaşın; "yok parmağım şeyoldu, yok gözüm seyirdi, yok ter kaşıma geldi" falan gibi şeyler seyircinin farketmeyip sadece sizin farkına vardığınız şeyler. Onun için böyle şeylere takılmayın, çok konser verin, tecrübe yapın. Siz gayet bir numara bir grupsunuz, sizi kesseler acımaz. :elsalla
 
beyler yarın sınavım olması dolasıyla bütün performansı izleyemedim sadece turn the page e kadar kalabildim...çok dikkatli dinlememekle beraber beyendiğimi söyleyebilirim :) o da nasıl oluyosa işte anlayın...2. şarkınız besteydi sanırım kapıdaydım tam o sırada nakaratını biraz dinleme fırsatım oldu kulağa hoş geliyordu etkileyici gibiydi...umarım bi dahaki sefer daha rahat bir zamanımda dikkatlice dinleyebilirim...başarılar...
 
Çok zor gerçekten çok zor bi geceyi,herşeye rağmen fena atlatmadık sanırım :roll:
Tanıdık tanımadık bizi yalnız bırakmayıp gelen herkese cok ama cok teşekkürler!
İlk konserimizde bu denli büyük bir kalabalığa çalmak hem çok onur verici,hem de oldukça heyecanlandırıcıydı.Yapılan hatalar da zaten bu heyecandandı ama en kısa zamanda bizi daha da iyi bir performansla izliyceksiniz. 8) Ayrıca sahnede kendimi en gergin hissettiğim anlarda arkadaşlarımın yüzlerini görmek çok moral vericiydi,Caner'ciğim sana sonsuz teşekkürler herşey için.
Deprem ve Degika elemanlarına da sevgiler... :LOL:
 
Öncelikle dün gecec gelip bizi izleyen, dinleyen, alkışlayan herkese sonsuz teşekkürler. Bizim için gerçekten önemli bir geceydi, ilk defa bu kadroyla sahneye çıktık, ilk defa büyük bir kalabalığa bestelerimizi çaldık. Kılık kıyafet olayından sınıfı geçtik sanırım ama şarkı icraları konusunda şüphelerim var doğrusu :) . (Bunun nedenini de açıkçası heyecana bağlıyoruz) (Erinç sana da ayırıntılı eleştirin için çok teşekkürler)

Bizimle aynı sahneyi paylaştıkları için Degika ve Deprem grubuna teşekkür ederiz.

Özel teşekkür ise Sürgün' deki kardeşlerime.

Tekrar görüşmek üzere.
 
öncelikle başarılar ve elinize sağlik.ve biraz yorum :)
gitar tonları ilk şarkılarda zayıf geliyordu (sanırım teknik bir sorun ) daha sonra gittiğim için ilk şarkılar diyorum.ayrıca gitarın sesi o kadar çok geliyordu ki davul duyulmuyordu bu da gitaristin yaptığı en küçük hataları duymamıza sebep oldu,ama besteleriniz gayet iyiydi bir de bu kadro ile ilk tecrübeniz olduğunuzu düşünürsek iyi diyebilirim.naciz fikirlerimdir.
saygılar.
 
ve böylece bu konser de geçti..

bizi orada yalnız bırakmayan herkese çok teşekkürler.. stüdyodaki performansımızın onda biri kadar çalmamıza rağmen bize destek vermeye devam eden insanlara teşekkürler... bestelerimize söyleyerek eşlik eden, yanlış çaldığımızda bize moral veren arkadaşlarımıza teşekkürler... grubumuza gerek ekipman gerekse sound açısından yardımı olan herkese teşekkürler, özellikle SÜRGÜN elemanlarına..
serkan'a kartal'a bizimle ilgilendikleri için teşekkürler...

umarız bir daha karşınıza çıktığımızda size daha iyisini sunabiliriz, görüşmek dileğiyle..
 
Öncelikle hepinizi teker teker kutluyorum.
Siz ne kadar kendinizi yeterli görmesenizde, performansınız bence çok iyiydi. Bence bu olayı kafanıza takmayın, bu aynı futbolcuların antremanda hayvan gibi oynayıp aynı performansı CANLI olarak maçta (her ne kadar isteselerde) yapamamaları gibi bişey. Kaldı ki birçok ünlü ve iyi grup canlı olarak bişeye benzemeyebiliyor. Ama sizin sahnedeki performansınız gayet enerjik (isminize yakışır bi şekilde) ve kendi istediklerinizi ortaya koyar bir şekildeydi. Bu yüzden her konuda olduğu gibi sahnede çalmakta tecrübeyle gelişecek bir olay. Bide unutmayın bu ilk!

Bu arada yeni parçalarınızı beğendim, dolu dolu-melodik olmuş ama ben hala eskilerinizi tercih etmeye devam edicem.

Bide Erdem konserde Kris Korneli bu kadar iyi yapacagını tahmin etmemiştim, gerçi söylerken suratı buna dönüşüyodu==> :oops:
 
Wallahi ne diyiim...Kostün performans cok iyi ama ben kılıklarınıza bayıldım yaaa...Ayrıcalık güzel şey...Cok iyi bir koonserdi...Keşke siz son cıksaydınız demedende geçemiyorum...Ama sağlık olsun...Başarılarınızın devamını dilerim...Ankara'da oıldugumda konserlerinize gelmek isterim...Ufak tefek aksamalar da artık tuzu biberi diyelim...Bİzde cok yaşadığımızdan halden anliyoruz ne diyelim...Herşey coık güzeldi...Hoşçakalın!
 
Selamlar Cicibebe!Sizi ilk defa dinledim ve gerçekten çok beğendim.Yakalanması kolay olmayan bir beraberlik ve bütünlük içindesiniz bence.Dinlediğim çoğu grupta olmayan bir sıcaklık vardı sahnede.Ayrıca yüzlerinizi inerken gördüğümde bozuktu ama inanın yaptığınız hatalar hiçbişey değil.Vokaliniz çok iyi,davulcunuz süper,basçınız çok dolu çalıyor.Son olarak Engin'i daha önceden başka gruplarda dinledim(belki hatırlar Dummyde tanıştık)Mustafa'yla birlikte süperlerdi.Gerçek performansı bu asla değil.
Umarım sizi daha iyi şartlarda tekrar dinlerim.Bu arada bırak ve iyiki doğdun çok iyi!
Başarılar...
 
burada okuduğum yorumlar konser sonrası moral bozukluğunu üzerimden atmama çok yardımcı oldu hepinize içten teşekkürler..
 
Bu arada sunuda söyleyeyim aklıma gelmişken...Grubunuzu tebrik ettim...Yalnız bass gitar tonları hakkaten cok baskındı...Gitarları fazla bastırdı...Tonu daha soft hale getirilip gain düşürülebilir...ama kendi isteginizse birsey diyemem...Daha basların hakim oldugu bir ton yakalrsanız cok daha iyi olurdu.Yinede hersey cok iyiydi...Başarılarınızın devamı dileğiyle
 
ekulak demiş ki:
2. şarkınız besteydi sanırım kapıdaydım tam o sırada nakaratını biraz dinleme fırsatım oldu kulağa hoş geliyordu etkileyici gibiydi...

abi ikinci şarkımız show me how to live idi keşke bizim bestemiz olsaydı bende isterdim :D herhalde 3. şarkıdan bahsediyorsun teşekkürler yorumların için. siz de gayet iyiydiniz tebrikler çevremdeki herkes beğendi performansınızı..
 
hah doğru pardon show me how to live dan sonraki parça...o benim baya bi hoşuma gitti(dinlediğim kadarı en azından)...başka bir konserde umarım yeniden dikkatlice dinleyebilirim... ;)
 
jackson_soloist demiş ki:
Selamlar Cicibebe!Sizi ilk defa dinledim ve gerçekten çok beğendim.Yakalanması kolay olmayan bir beraberlik ve bütünlük içindesiniz bence.Dinlediğim çoğu grupta olmayan bir sıcaklık vardı sahnede.Ayrıca yüzlerinizi inerken gördüğümde bozuktu ama inanın yaptığınız hatalar hiçbişey değil.Vokaliniz çok iyi,davulcunuz süper,basçınız çok dolu çalıyor.Son olarak Engin'i daha önceden başka gruplarda dinledim(belki hatırlar Dummyde tanıştık)Mustafa'yla birlikte süperlerdi.Gerçek performansı bu asla değil.
Umarım sizi daha iyi şartlarda tekrar dinlerim.Bu arada bırak ve iyiki doğdun çok iyi!
Başarılar...

Detaylı eleştirilerin için teşekkür ederiz yalnız kendini tanıtmamışsın hatırlayamadım maalesef :roll: :?:
Ayrıca genel olarak bugün okuldayken aldığım görüşler doğrultusunda herkes istinasız ,besteleri çok beğenmiş.Zaten sanıyorum böylelikle birinci amacımıza ulaşmış olduk.Çünkü çeşitli hatalar olmasa bile başka bir grubun şarkısını orjinali gibi çalamazsınız ya da en azından aynısını çalmak istemezsiniz,burada önemli olan Cicibebe şarkılarını insanlara tanıtmak fikirlerini almaktı ve bunu da yeterince iyi bir şekilde yapmış olduk.İyi kötü bizi eleştiren ve fikirlerini bildiren herkese tekrar teşekkürler...
İyi bir stüdyo kaydı ile yeni nesil Cicibebe şarkılarının çok çok iyi olacağına eminim.Umarım yakın bir zamanda gerçekleştirebiliriz!
 
Bass tonları beni de memnun etmedi acıkcası. Gündüz yaptığım soundcheckte tonalr gayet iyiydi, dışarıdan da dinledik, hiç bi sorun yoktu. Ama çalarken aynı tonları alamadım. Tamamen tecrübe eksikliği, daha önce hiç sahnede bas çalmadım, bilemedim nasıl olur diye. Artık bi fikrim var. Çok sağolun yorumlar için. :)
 
kusura bakmayın,konsere gelemedim.ramazan'ın azizliğine uğradım ve yorumlardan anladığım kadarıyla çok şey kaçırmışım. bana bi stüdyonuzu haber verirseniz gelip dinlemeyi gerçekten isterim. bi de söylenen bas tonu konusunun da bizizin ses sistemi kaynaklı bişey olduğuna eminim çünkü ben de çok çektim o sistemden. bi basçı için tam anlamıyla facia orası. besteleri de merak ettiğimi söyliyim. inşallah bi stüdyoda ya da başka ni konserde dinleme fırsatı bulurum.tebrikler.
 
Geri
Üst