Pin-up

başarılar

aslında ben kızların müzikleriyle degil güzellikleriyle ilgilendim :p :twisted: aslında sound olarakta sağlamlar coverlar dikkat cekiyo ayrıca basarılar...
 
16 Nisan Bursa;

-Ezgi bu sefer pek bi asi, pek bi hırçın, pek bi gazdı ilk defa böle gördm
-Özlem'e olan hayranlığımı bilen bilio zaten, bilmeyende bilmesin bana kalsın, süperdi
-Ilgın'da böle kımıl kımıldı baya, ayakkabıları pek bihoştu, çoraplar, kırmızı kurdelalar
-Ayşegül, ya unuttuk yumurta getirmeyi menemen yapıcaktık, neyse başka sefere, süperdin sen de

-Pin-Up poz vermekten yoruldu, Toygun foto cekmekten yorulmadı
-En öndeki rocker abimiz de sağlam kafa salladı
-I love you, I love you, Do you Love me? Yes I Do..

-İyiydi, hoştu, güzel bi geceydi, bekleriz yine!!

hede hödö vödö...
 
Açık konuşayım. Pin-Up bundan 1 sene kadar önce geldiğinde bir stickin in my eye çalmıştı, Nofx dinlese ağzı açık kalırdı. Bu seferkini ben dinlediğimde ağzım açık kaldı. Ne yaptınız kızlar? Performansta büyük bir düşüş gözlemledim. Sahnede gayet coştular iyilerdi ama tarzdaki değişim benim hoşuma gitmedi (Hoşuma gitmemekle kalmadı). Şahsen ben Pin-Up'ı Türkiye'de birçok erkek punk grubunu katlayacak bir grup olarak görürdüm. Hâla katlarlar erkek grubunu da punk grubunu katlarlar mı o uzun uzun tartışılır. zigdım ofe davn çalmaları özellikle beni şok etti.

Sonuç olarak Ilgın Piliç Tandır (R)'ımı beğendin mi? :)
 
yaptıkları uyduruk ve kalitesiz müzikleri cool davranıp farklı olarak kamufle etmeye çalışan bir guruptur bu gurup ....

ama nafile olmamış be kızım....
 
ayrıca vokalisti her şarkıda en az yarım ses detonedir ve bunu bağırıp örtbas etmeye çalışıp durur hatun farklı ve marjinal görünmeye kararlıdır ...ama ortaya pespaye ve berbat bir performans çıkar... Allah akıl fikir versin
 
lafebesi açık konuşsan daha iyi olacak. Bu kızlardan hangisi seni kullanılmış sümüklü bir mendil gibi kullanıp attı da bukadar kudurdun? Eğer alakası bile yok diyorsan biraz daha gerçekçi ol.
 
bu kızlardan hiçbirini tanımam görmem iyi müzikten biraz anlayan biri bu yazdıklarımın ne kadar gerçekçi olduğunu anlar... ayrıca sümüklü mendil senin gibilere denir o yüzden bi daha ağzını hayra aç ve yazdıklarım senin gibi özentiler için de değil onuda bilesin... eee bu durum kimin kudurduğunu açıklıyo öyle değil mi sevgi böcüüü
 
vokalin nasıl söylediği veya grubun nasıl çaldığı ile ilgili yorumlar kişinin fikridir, olur böyle söylenir böyle şeyler normaldir.

ancak allahın akıl fikir verip vermeyeceği veya kimin nasıl akla ihtiyacı olduğu kimseyi ilgilendirmez.

eleştiriyi düzeyinde yapmayana laf edilir, içinden çıkılmaz laf dalaşı çıkar...dikkatli ve saygılı olmak lazım karşılıklı.

ben bir punk dinleyicisi olarak beğeniyorum pin-up'ı, mutluyum yaptıkları şeylerden... albüm konser beklenir evet.
 
lafebesi gerçekten amacım ağız dalaşı değil, zaten tarzım değil böyle şeyler. Klavye delikanlılığı eskiden modaydı. Senin kısa pantolonla mahalle maçı yaptığın zamanlarda hani. Neyse bir önceki sayfaya bakarsan Pin-up grubu hakkında düşündüklerimi "ağır eleştiri" sınırında yazdım ama asla hakaret etmedim. Müzik ile ilgili konuşacaksan yada bu grup ile ilgili bazı eleştirilerin varsa yaz zaten bu forum bunun için var. Yok eğer kaşıntın varsa burası yanlış yer burada kimse seni kaşımaz modlar dışında.
 
Bir kere garage'da izleyebildim bunları, bir süredir merak etmekteydim. Beni şaşırttılar desem yeridir. Belki müziğe çok şey katmıyorlar, formülden gidiyorlar, ama bar grubu olarak dört dörtlükler. :)
 
geçen cuma ve cumartesi dungeon da seyrettim sizi. bazı parçalarda vokalin dili sürçtü sanırım :) olur öyle, neyse. sizin çıktığınız gece sert bir grup çıkmalı bence. cuma çok iyiydi o açıdan.
inprogres ile arka arkaya güzel oldu ama cumartesi çıkan gruplar zayıf kaldı.
bu benim görüşüm tabi :) gittiğiniz yerde sert gruplarla çalın, millet coşsun, delirsin falan.
 
solist e geçmiş olsun... grip olmasına rağmen gene eğlendirdi bizi ses biraz gidip geldi ama ezgi ne çektin yaw soundcheck den gene genel olarak güseldi ben beyendim yane daha önce o kadar eleştirilmişti yok işte çok açılıp şaçılıyolar diye ama ne açılma - saçılma vardı nede başka bişi zaten öntarafı hatunlar işgal etti bütün gece...
başarılarınızın devamı kızlar

Big In Japan olmamış daha çalışmak lazım...
 
Geri
Üst