Pin-up

Pin-up ne eglenceli gruptur?..dün garage da cok iyidiniz
vokalin seside bu tarz muzige cok uygun...
ayrica davulcunuz da ne sevimli bir insandir...
basarilar , tebrikler
_________________
 
Pin-up, çok sıkıldığım dönemlerde beni hayata bağlayan; Pin-up, 2-3 aylık stresimi bir gecede üzerimden atmamı sağlayan; Pin-up, elalemin biralarının üzerime dökülmesine, kendi yarattığım rezilliklere maruz kalmama rağmen, güvenlikle problem yaşamama rağmen, bütün bunlardan çok zevk aldığım ve hiç bir şeye değişmem dediğim müthiş şeker kızlardan oluşan bir grup benim için... Onların olduğu yer, dünya üzerinde bir yer değil, başka bir yer sanki. Normal hayatta çok hareketli bir insan olmamama rağmen, onlar sahnedeyken bana bişeyler oluyor, ortamın en hoplayıp zıplayan, içmeden sarhoş olabilen tek adamı olup çıkıveriyorum hem de üzerimde bir rock konseri için için en uygunsuz kıyafetler varken. Dün gece rastgele Kızılaydan geçiyordum - konserden haberim yokmuş ben de hayret ettim sonra - Pin-up yazıyo hemen daldım düşünmedim bile. Ve de en son çıktım mekandan. Çıkmıcaktım aslında hiç :) Neyse ki bu sefer uzun uzun konuşabildim kendileriyle....

Edindiğim bilgilere göre; Pin-up artık İstanbul Kemancı Bar da çıkmayacak bundan sonra, çünkü orta ve alt kemancı satılmış. Bundan dolayı da sürekli konser veriyorlar bir yerlerde. Albüm işi de yılan hikayesine dönmüş bana anlattıkları kadarıyla, yine de en kısa sürede çıkarmaya çalışacaklarmış. 3 Aralık Cumartesi günü Ankara Saklıkent'de bir konserleri olacakmış. Hatta izleyen hafta da sevgili arkadaşlarımızın vize haftalarıymış üniversitelerinde. Buna rağmen yani...
Bir de Ankara'da pek sevilmiyorduk diye biliyorduk, ağır eleştiriler yapılıyordu bize dediler ama burda bu kadar insanı görünce biz de şaşırdık dediler. Hakikaten itiraf etmeliyim, ben de "nasıl sevilemediklerine" şaşırdım.
 
garage'da inanılmaz bir performans sergilediniz bütün aksaklık ve talihsizliklere rağmen... yol yorgunluğuna rağmen iki saniye durmadınız sahnede.... :p gerçekten çok sıcakkanlı insanlarsınız, kulisteki muhabbetten de çok keyif aldım :) tekrar bekliyoruz en kısa zamanda... :roll:
 
Garage konseriniz çok güzeldi ben çok keyif aldım izlerken.Sahneniz gerçekten sağlam.Özellikle davulcunuzun performansı beni kesinlikle şaşırttı kendisini ayrıca tebrik ediyorum en kısa zamanda kendisine en heavy sinden 2 tane crash tavsiye ediyorum :p
Başarılar efendim hoşcakalın :D
 
Ne yazıkki garajın ses sisteminden kaynaklanan sorunlar vardı ve herzamanki pin up sound'undan biraz daha zayıftı sanki sound dün akşam.Ancak herşeye rağmen çok eğlendik.
 
inanılmaz bi performans gösterdinis kızlar süperdi walla :zipla bi süredir böyle eglendiğimi hatırlamıorum tebrik ediorum hepinisi :metalhead :metalhead ankarada program düşünün derim ben ;) :twisted:
 
:!: :!: :!:

süperdi bu kadar güzel olacağını tahmin etmiyordum. Uzun zamandır bu kadar eglendigimi hatırlamıyorum. refused den sultana ya , barbie girlden cici kızlara falan süperdi. Harikaydı. Fakat güvenliğin gelip pogo yapanları uyarması olayına cok uyuz oldum.

yine de güzeldi.
daha fazla gelmenizi temenni ediyoruz :p
 
hep garaj'daki siteyi takip ediyorum. Ama 2 yıldır aynı şeyler. yenilenmeli. pinup gibi bir grup a bir site lazım acelesiden. bol cover demo lu. evde cosacak sarkı yok ((:)

özellikle de kusu kalkmaz...
 
slm arkadaşlar sizi 24eylül odtu sebnm ferah konserınızden beri izleyemıyorum.18kasım garage konserınızede gelemedim.ok
en yakın konserınızde azıp çoşmak istıorum.böle dewm
bu arada grup elemanları arasında ankara dışında farklı bi şehirde sanırım istanbulda barkın die bi elemanla tanıştınıuzmııı mavi gözlü esmer bişiy?
 
Ankarada bizi izlemeye gelen herkeze teşekkürler..Kesin değil ama yakın bi organizasyonda yine orda olucaz .
Seyirci çok güzeldi.Tekrar Ankarada konser vermeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.:)
 
angelizer_ demiş ki:
Ankarada bizi izlemeye gelen herkeze teşekkürler..Kesin değil ama yakın bi organizasyonda yine orda olucaz .
Seyirci çok güzeldi.Tekrar Ankarada konser vermeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.:)

Ne demek,yine bekleriz!Çok keyif aldık gerçekten 8) Ama SilverBloodomen arkadaşıma katılıyorum,bende çok sinir oldum pogo yapanları uyaran kişilere :evil: .Ve evet gerçekten ses sistemi çok kötüydü ama herşeye rağmen çok iyiydiniz. :D
 
Geri
Üst