Ankara Ankara’da “djent” üzerine grup oluşumu

Ahali selam,

Olayı biraz güncelleyerek ve ilk mesajdaki "kendi bestelerimi dayatmak istemiyorum" bölümünü ortadan kaldırarak konuyu tekrar hortlatacağım;

Sanıyorum ki ucu fazla açık bir arayış içindeyim gibi algılandı konu, haliyle çemberi daraltarak ilerlemenin daha verimli olacağını fark ettim.

Elimde tamamı bana ait hali hazırda ortalama 1:30 - 2:30 dakika uzunluğunda 30+ parça mevcut ve bunların canlı çalıma nispeten daha uygun olanlarından 10-15 tanesini belirleyip çalmak istiyorum ilk aşamada. Daha önce benzer bir işe İzmir'de sevgili Emre Ercan ile giriştik, fena da gitmiyordu fakat zorunlu şehir değişimi ve iş yoğunluğu sebebiyle maalesef tamamına erdiremedik.

Söz konusu parçaların yeniden düzenlemesiyle, trafiğiyle vs. uğraşmaya girmeden sadece çalmak istiyorum ve temelde 3 veya 4 kişilik bir kadro düşünüyorum. İkinci gitar olarak katılmak isteyen olursa tabi ki çok sevinirim fakat bas gitarist ve baterist olmazsa olmazım ve enstrüman hakimiyeti bakımından belli bir çizgide olmanız hem sizin hem de benim açımdan her şeyin daha kolay yürümesini sağlayacaktır. Vokal ihtiyacı en azından benim parçalar için yok fakat ilerleyen zamanlarda olay benim parçalardan çıkıp doğru dürüst bir grup mantığına dönüşürse ve vokal ihtiyacı oluşursa tabi ki değerlendiririz. Şimdilik daha basit düşünmek istiyorum.

Her zamanki gibi ilk amaç yaptığımız işten zevk almak. Sonrasında ne şekilde ilerleriz, ne yöne gideriz vakti gelince düşünürüz.

Söz konusu parçaların bir bölümünü Murat Akça adıyla spotify, apple music, youtube vs. ortamlarda zaten yayınladım. Henüz ortama salmadıklarım ise kayıtlı bir şekilde kenarda duruyor ve katılım sağlamak isterseniz en azından bunları bir açıp dinlemenizi rica ederim.

İlginizi çekerse buradan veya instagram'dan ulaşabilirsiniz.
 
Geri
Üst