Gripin'

Başarılar dilerim.Fakat pek dinleyemedim albümü bir kaç şarkıyı üstün körü dinledim.Vokalin ses rengini beğenmedim.Tabi buda zevk meselesi.Fakat forumdaki grup elemanlarının samimiyeti çok hoşuma gitti.Umarım istediğiniz,arzuladığınız başarıyı bulursunuz.
Önümüzdeki tarihlerde Bursa'ya gelirse grup daha dikkatli bir şekilde dinleme şansım olur tabi.
Saygılar.
 
bence iyi bir çıkış yaptılar.böyle devam etsinler.hatta biraz daha sert olursa iyi olur "bence".albümdeki favorilerim:karışmasın kimseler,üç,rüzgar.onun dışında çok beğenmedim.albümdeki sözlerde genel bi hava var,sadık sevgili ve hatunlardan iyi darbe yemiş aşık modeli.tıpkı şebnem'in son albümünde erkeklerden yediği darbe sonucu yazdığı sözler gibi.bu sene çıkan albümlerden baştan sona beğendiğim tek albüm mor ve ötesi'ne ait.
 
Geçen gece mfö'nün ele güne karşı' adlı şarkısını bodrum körfezbar da gripinden dinnedik hep beraber.. Hoşuma gitti ne biliim ortamın mı gazına geldim acep ööle kalabalık herkes zıplıyo falan... :)
 
Tüm Türkçe Rock gruplarını ve albümlerini destekliyorum. Son zamanlarda atılım yaptıklarının herkes farkındadır. Ancaaak çok iyi bir albüm diyemem. Abartıldığı kadar iyi bir albüm değil. Henüz olmamışlar fakat biraz "olduk biz artık tavırları" seziyorum. Aman dikkat. Başarılar!
 
Eletiri ve yorumlar icin herkese tekrar tesekkurler.Beğenileblir ,begenilmeyebilir.Önemli olan bu görüşleri paylaşılması,bizim ise bu görüşlerden faydalanmamiz ve eksikleri gidermemiz .
''Olduk biz artik'' tavrinin nereden sezinlendigini anlamadim.Asla öyle bir tavrımız yok.Olamaz da .Yolun çok başı bulunduğumuz yer.
Ha bu arada bu album icin 'olduğu kadar' tavrımız var,bu gune kadar elden gelen budur.Bakalım yarın neler olacak.
Saygılar..sevgiler..
 
bu sene barışarock festivali olursa ki olma ihtimali yüksek(20-21 ağustos)gelirmisiniz?bende ilk kez gripin'i canlı dinlemiş olurum süper olur.ve lütfen vega da gelsin.geçen sene gelicekti,sonra bir kaç grup çıkmama kararı aldı vega da onlardan biriydi.çok isterdim izlemeyi...
 
öyle süper falan bir albüm değil bana göre, ama daha yolun başında olan, ilk albümünü çıkaran bir grup için fena değil açıkçası..sanki şarkılar birbirine benziyomuş gibi geldi bana,yani cd'yi takıp da dinlemeye başlayınca hangi şarkıyı çalmakta olduğumu anlamıyorum :)
 
Ya sarkilar birbirine benzemiyo, hatta bi karismasin kimseler ve yenilmisiz diger sarkilara hic benzemiyo.. Ozellikle sozler guzel aslinda albumde.. Hatta sanirim en iyi kismi o. Bi de kayit iyi, epeyce muzikalite katilmis sarkilar da var. Ama herkesten duydugum ortak bi elestiri Birol'un sesinin dumanliligiyla ilgili.. Farkli bir cool'luk var sesinde..Ama 'bence' sarkilarin rengini veren de onun sesi.. Nebiliyim, hersey iyiye gidiyo sanki..




:alkıs
 
abi sözler çok iyi ama nedense sözler yitip gidiyo farkedilmiyo albümü beyendim ve bi daha ki albüme yine aynı tarz mı yapmayı düşünüyolar dediğim gibi bu sound da nedense sözler yokoluyo başarılar
 
Geri
Üst